Рецепт Курячі ніжки по-японськи

Рецепт Курячі ніжки по-японськи
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 30 хв.
Курячі ніжки по-японськи найкраще подавати з рисом. Виходять курячі ніжки пікантними, тому рис подавайте прісний.

опис приготування:

Курячі ніжки по-японськи відмінно підійдуть для сімейного обіду або святкового вечері. Вони трохи гострі. Якщо ви хочете подати до них салат зі свіжих овочів, раджу вам його не солити і не перчити. Смаку досить буде від ніжок. Бажаю вам приємного апетиту!

  • рисовий оцет— 60 мілілітрів
  • Соєвий соус— 4 Ст. ложки
  • мед— 3 Ст. ложки
  • перець чилі паста— 2 Ст. ложки
  • часник— 10 зубчиків
  • Курині ніжки— 10-12 штук
  • сіль— За смаком
Курячі ніжки по-японськи - фото крок 1 Змішайте в чашці рисовий оцет, соєвий соус, мед, пасту чилі і роздавлений часник. Додати сіль за смаком.

Курячі ніжки по-японськи - фото крок 2 Викладіть в чашку з готовим соусом курячі ніжки, полийте їх соусом, потримайте трохи в ньому (5 хвилин).

Курячі ніжки по-японськи - фото крок 3 Приготуйте глибоке деко, вистеліть його фольгою для випікання. Зверху покладіть решітку і на неї викладіть курячі ніжки. Так жир і сік, які будуть стікати з ніжок, потрапить в деко і не забруднить вашу духовку.

Курячі ніжки по-японськи - фото крок 4 Випікайте курячі ніжки по-японськи в розігрітій на 250 градусів 10 хвилин, потім переверніть їх і випікайте ще 10 хвилин. Ваші курячі ніжки по-японськи готові!

Подібні рецепти

Курячі ніжки на грилі

Курка шматочками з картоплею

Курячі ніжки на грилі — просто смакота! особливо — на свіжому повітрі, під охолоджене пиво. Маринувати курячі ніжки будемо в меду, соєвому соусі, лимонному соці, додамо часничку і діжонськой гірчиці. опис приготування: Курячі ніжки на грилі мама називає "; пустощами ";. У хорошому сенсі слова ...

Курячі ніжки на мангалі

Курячі ніжки на мангалі

дуже пікантний, смачний і простий маринад для курячих ніжок на мангалі я хочу запропонувати вам на замітку. У сезон пікніків різноманітність меню — це те, що потрібно. запам'ятовуйте рецепт! опис приготування: Щоб курка як слід просочилася маринадом, я рекомендую маринувати її за 8-10 годин до...

Курячі ніжки на подушці з айви

Курячі ніжки на подушці з айви

Останнім часом м'ясо з айвою стало дуже популярним. готується легко, з'їдається швидко. Блюдо практично дієтичне, тут немає ні краплі олії. Швидке в приготуванні і дуже смачне блюдо! опис приготування: Птицю досить часто готують з яблуками, сухофруктами. Ми ж сьогодні пропонуємо вам приготуват...

Курячі ніжки в глазурі

Курячі ніжки в глазурі

Чудові курячі ніжки з липкою глазур'ю, які можуть бути приготовлені на грилі, барбекю або в духовці. кількість порцій: Курині ніжки— 8 штук(без ляшек) Соєвий соус— 2 Ст. ложки мед— 1 Ст. ложка Оливкова олія— 1 Ст. ложка помідорова паста— 1 Чайна ложка Дижонская гірчиця— 1 Ст. ложка ...

Курячі ніжки в кисло-солодкому соусі

Курячі ніжки в кисло-солодкому соусі

Якщо м'ясо готувати з правильним соусом, воно обов'язково буде смачним, Чи не справедливість? Давайте приготуємо курячі ніжки так, щоб вони вийшли ніжними, соковитими і з смачним соусом. блюдо дивовижне! опис приготування: смачний соус, в якому досить гармонійно поєднуються солодкі і кислі нот...