Рецепт Шматок м'яса Олд Скул

Рецепт Шматок м'яса Олд Скул
Час приготування: 30 хв.
Простий рецепт приготування яловичини з соусом Вустершир. американська кухня.

кількість порцій: 2
  • яловичина— 1 кілограм(фарш)
  • Worcestershire соус— 1 штука
  • томатний соус— 1 штука
  • сухарі— 2 склянки(панірувальні )
  • яйце— 3 штуки
  • кетчуп— 1 штука
Шматок м'яса Олд Скул - фото крок 1 складові:

Шматок м'яса Олд Скул - фото крок 2 змішуємо яйця, фарш із яловичини, 5 пострілів соусу Вустершир, томатний соус і хлібні крихти, часник. Робимо два коржі, укладаємо на деко і поливаємо кожну кетчупом. Випікайте в духовці протягом 1 годину. За годину ви можете приготувати гарнір до страви. Кукурудзу і картопляне пюре.

Шматок м'яса Олд Скул - фото крок 3 м'ясо готове.

Шматок м'яса Олд Скул - фото крок 4 Подаємо з картопляним пюре і кукурудзою. Смачного!

Подібні рецепти

Шматок яловичини в сухарях

You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near 'яса Олд Скул gastronome.com.ua') as relev FROM links WHERE MATCH na...' at line 1

Шматок яловичини в сухарях — це рецепт ніжною яловичої відбивною в апетитною хрусткою скоринкою. Готуємо дуже просто — обмазуємо гірчицею, валяємо в панірувальних сухарях і обсмажуємо на сковороді. опис приготування: Смачний і красиво приготований шматок яловичини в сухарях — це надзвичайно ап...

Лазанья без м'яса

Лазанья без м'яса

Всім відоме італійське блюдо можна приготувати не тільки з м'ясом, але і з овочевою прошарком, і буде воно не менш смачним. А як на мене, так овочева лазанья виходить більш соковитою. Приготовим? опис приготування: Смачне і ситне італійське блюдо приготувати вдома зовсім нескладно, начинку для...

Квашеная капуста на зиму

Квашеная капуста на зиму

Хрустящая свежая квашеная капуста с морковкой и клюквой! чудова закуска! И с хлебом хороша, и растительным маслом приправленная вкусна, и в щи пойдет. Квасить капусту на зиму просто и очень дешево. опис приготування: Як приготувати квашену капусту? 1. Кочаны капусты очистите от наружных листье...

Кус-кус з білою і зеленою спаржею

Кус-кус з білою і зеленою спаржею

Швидкий рецепт приготування крупи кус-кус з курячим бульйоном, білої та зеленої спаржею та руколлою. опис приготування: У середній каструлі довести курячий бульйон до кипіння. Додати крупу кус-кус, розмішати і довести до кипіння. Зняти з вогню. Розрізати спаржу навпіл. У вас повинно вийти приб...

Курячі сердечка по-китайськи

Курячі сердечка по-китайськи

Курячі сердечка по-китайськи - більш ніж незвичайне і оригінальне блюдо. впевнена, таких сердечок ви ще не їли! вперше спробувавши, ви навіть не зрозумієте, що це саме курячі сердечка. опис приготування: Курячі сердечка - смачна закуска, яка сподобається всім любителям східної кухні. Готуються...