Рецепт Курячі ніжки у фритюрі

Рецепт Курячі ніжки у фритюрі
Кількість порцій: 12 Час приготування: 50 хв.
Курячі ніжки у фритюрі можуть стати повноцінним вечерею для великої компанії, а можуть послужити чудовою закускою до пінного пива. В будь-якому випадку, таку смакоту обов'язково варто приготувати!

опис приготування:

Якщо вам треба знати, як приготувати курячі ніжки у фритюрі, то вивчіть цей рецепт. Така закуска припаде до смаку абсолютно всім. Щоб не було в ніжках зайвого жиру, перед подачею викладіть їх на паперові рушники. Вони вберуть непотрібне масло.

  • ніжки курячі— 4 кілограма(краще брати тільки гомілки)
  • Сухарі паніровочні— 300 грам
  • Куряче яйце— 3 штуки
  • Борошно пшеничне— 90 грам
  • спеції— 5 грам
  • сіль— 5 грам
  • Масло рослинне— 200 грам
  • часник— 20 грам
Курячі ніжки у фритюрі - фото крок 1 Курячі ніжки промийте, обсушити рушниками. Потім покладіть їх у велику миску, додайте до них спеції, сіль, очищений і пропущений через прес часник. перемішайте.

Курячі ніжки у фритюрі - фото крок 2 Обваляйте кожну ніжку в борошні, щоб до неї добре "; приставала" подальша панірування.

Курячі ніжки у фритюрі - фото крок 3 Тепер збийте яйця з невеликою кількістю води і висипте панірувальні сухарі в миску. Занурюйте кожну ніжку спочатку в яйце, потім в сухарі. Так зробіть по три рази з кожної гомілкою.

Курячі ніжки у фритюрі - фото крок 4 У сотейник або фритюрницю налийте рослинне масло без запаху. Нагрійте його якомога сильніше. Занурюйте в цю олію кожну ніжку і смажте до рум'яної скоринки.

Курячі ніжки у фритюрі - фото крок 5 Викладіть після фритюру ніжки на деко і поставте в духовку, нагріту до ста вісімдесяти градусів. Запікайте п'ятнадцять хвилин до повної готовності.

Подібні рецепти

Курячі стегна у фритюрі

Запечені курячі ніжки з картоплею

Смажені шматочки курки - це смачна закуска або перекус. Краще подавати їх з соусом: томатним, вершковим, часниковим. Розповідаю про рецепт, як приготувати курячі стегна у фритюрі. опис приготування: Курячі стегенця можна купити без кісток або видалити їх самостійно, обов'язково зріжте шкіру і ...

Курячі ніжки з часником

Курячі ніжки з часником

Курячі ніжки з часником - це дуже смачно! У страви настільки апетитний вигляд і аромат, що у Вас і Ваших домочадців слинки потечуть ще під час приготування! опис приготування: Пропоную Вам невигадливий рецепт курячих ніжок з часником. Вам знадобиться мінімум компонентів і сил на те, щоб пригот...

Курячі ніжки на грилі

Курячі ніжки на грилі

Курячі ніжки на грилі — просто смакота! особливо — на свіжому повітрі, під охолоджене пиво. Маринувати курячі ніжки будемо в меду, соєвому соусі, лимонному соці, додамо часничку і діжонськой гірчиці. опис приготування: Курячі ніжки на грилі мама називає "; пустощами ";. У хорошому сенсі слова ...

Курячі ніжки на мангалі

Курячі ніжки на мангалі

дуже пікантний, смачний і простий маринад для курячих ніжок на мангалі я хочу запропонувати вам на замітку. У сезон пікніків різноманітність меню — це те, що потрібно. запам'ятовуйте рецепт! опис приготування: Щоб курка як слід просочилася маринадом, я рекомендую маринувати її за 8-10 годин до...

Курячі ніжки на подушці з айви

Курячі ніжки на подушці з айви

Останнім часом м'ясо з айвою стало дуже популярним. готується легко, з'їдається швидко. Блюдо практично дієтичне, тут немає ні краплі олії. Швидке в приготуванні і дуже смачне блюдо! опис приготування: Птицю досить часто готують з яблуками, сухофруктами. Ми ж сьогодні пропонуємо вам приготуват...