Рецепт Курячі стегна у фритюрі
Смажені шматочки курки - це смачна закуска або перекус. Краще подавати їх з соусом: томатним, вершковим, часниковим. Розповідаю про рецепт, як приготувати курячі стегна у фритюрі.
опис приготування:
Курячі стегенця можна купити без кісток або видалити їх самостійно, обов'язково зріжте шкіру і наріжте м'ясо невеликими шматочками. Є таке блюдо краще відразу, поки курочка ще гаряча. Якщо маринад здається вам занадто пікантним, тоді виключіть імбир.
- курячі стегна— 450 грам
- Свіжий імбир— 1 Ст. ложка
- часник— 1 зубчик
- Соєвий соус— 1 Ст. ложка
- саке— 1 Ст. ложка
- цукор— 2 Ст. ложки
- Картопляний крохмаль— 1/3 склянки
- Рослинна олія— За смаком
- лимон— 1 штука
2. Висипати картопляний крохмаль в окрему миску, покладіть паперові рушники на решітку для вбирання зайвого жиру.
3. Рівномірно умочіть курку в картопляному крохмалі з обох сторін.
4. Налийте масло у фритюрницю шаром приблизно в 2,5-3 см і розігрійте до 180 градусів. готуйте м'ясо, поки воно не стане коричневим, потім викладіть його на паперові рушники.
5. Подавайте курячі стегенця до столу з лимонними часточками.
Подібні рецепти
Сало в розсолі по-домашньому
Курячі ніжки у фритюрі можуть стати повноцінним вечерею для великої компанії, а можуть послужити чудовою закускою до пінного пива. В будь-якому випадку, таку смакоту обов'язково варто приготувати! опис приготування: Якщо вам треба знати, як приготувати курячі ніжки у фритюрі, то вивчіть цей ре...
Курячі стегна, тушковані в сметані
Перед вами простий, але дуже апетитний рецепт приготування курячих стегон, тушкованих в сметані, який може стати відмінним варіантом обіду або вечері для всієї родини. опис приготування: Вашій увазі пропонується докладний опис, як зробити курячі стегна, тушковані в сметані. Цей рецепт гарний т...
Курячі стегна з лимоном і часником
Чи готуєте вечерю? Зверніть увагу на рецепт, як приготувати курячі стегна з лимоном і часником. Смачне і дуже просте блюдо, інгредієнти для якого можна купити в найближчому до вас супермаркеті. опис приготування: Курячі стегна можна використовувати з шкіркою і на кістки, замість них можна взят...
Курячі стегна з цибулею і базиліком в вершках
Будь-яке куряче м'ясо, приготоване таким способом, вийде дуже ніжним і смачним. Курочка завжди виручає, коли необхідно приготувати смачний і швидкий вечеря. просто, смачно і ситно! опис приготування: При подачі курочку можна сервірувати свіжими овочами або посипати зеленню. Куряче м'ясо дуже н...
Курячі стегна в цибульний-сирному соусі
Курячі стегна в цибульний-сирному соусі - страва просте, але його не соромно подати навіть до святкового столу. Відмінно воно підійде для великих компаній, якщо до вас раптом нагрянули багато гостей. опис приготування: Обов'язково подавайте це блюдо гарячим, поки сир залишається розплавленим. ...