Рецепт Курячі стегна у фритюрі

Рецепт Курячі стегна у фритюрі
Кількість порцій: 2 Час приготування: 1 г. 20 хв.
Смажені шматочки курки - це смачна закуска або перекус. Краще подавати їх з соусом: томатним, вершковим, часниковим. Розповідаю про рецепт, як приготувати курячі стегна у фритюрі.

опис приготування:

Курячі стегенця можна купити без кісток або видалити їх самостійно, обов'язково зріжте шкіру і наріжте м'ясо невеликими шматочками. Є таке блюдо краще відразу, поки курочка ще гаряча. Якщо маринад здається вам занадто пікантним, тоді виключіть імбир.

  • курячі стегна— 450 грам
  • Свіжий імбир— 1 Ст. ложка
  • часник— 1 зубчик
  • Соєвий соус— 1 Ст. ложка
  • саке— 1 Ст. ложка
  • цукор— 2 Ст. ложки
  • Картопляний крохмаль— 1/3 склянки
  • Рослинна олія— За смаком
  • лимон— 1 штука
Курячі стегна у фритюрі - фото крок 1 1. Промийте і видаліть кістки з курячих стегон, поріжте їх середніми шматочками. Натріть свіжий імбир на тертці. Почистіть і подрібніть часник. Змішайте в мисці соєвий соус, часник, імбир, саке і цукор. Додайте куряче м'ясо, перемішайте, щоб все м'ясо було покрито маринадом. Накрийте миску кришкою і поставте в холодильник на 1 час.

Курячі стегна у фритюрі - фото крок 2 2. Висипати картопляний крохмаль в окрему миску, покладіть паперові рушники на решітку для вбирання зайвого жиру.

Курячі стегна у фритюрі - фото крок 3 3. Рівномірно умочіть курку в картопляному крохмалі з обох сторін.

Курячі стегна у фритюрі - фото крок 4 4. Налийте масло у фритюрницю шаром приблизно в 2,5-3 см і розігрійте до 180 градусів. готуйте м'ясо, поки воно не стане коричневим, потім викладіть його на паперові рушники.

Курячі стегна у фритюрі - фото крок 5 5. Подавайте курячі стегенця до столу з лимонними часточками.

Подібні рецепти

Курячі ніжки у фритюрі

Сало в розсолі по-домашньому

Курячі ніжки у фритюрі можуть стати повноцінним вечерею для великої компанії, а можуть послужити чудовою закускою до пінного пива. В будь-якому випадку, таку смакоту обов'язково варто приготувати! опис приготування: Якщо вам треба знати, як приготувати курячі ніжки у фритюрі, то вивчіть цей ре...

Курячі стегна, тушковані в сметані

Курячі стегна, тушковані в сметані

Перед вами простий, але дуже апетитний рецепт приготування курячих стегон, тушкованих в сметані, який може стати відмінним варіантом обіду або вечері для всієї родини. опис приготування: Вашій увазі пропонується докладний опис, як зробити курячі стегна, тушковані в сметані. Цей рецепт гарний т...

Курячі стегна з лимоном і часником

Курячі стегна з лимоном і часником

Чи готуєте вечерю? Зверніть увагу на рецепт, як приготувати курячі стегна з лимоном і часником. Смачне і дуже просте блюдо, інгредієнти для якого можна купити в найближчому до вас супермаркеті. опис приготування: Курячі стегна можна використовувати з шкіркою і на кістки, замість них можна взят...

Курячі стегна з цибулею і базиліком в вершках

Курячі стегна з цибулею і базиліком в вершках

Будь-яке куряче м'ясо, приготоване таким способом, вийде дуже ніжним і смачним. Курочка завжди виручає, коли необхідно приготувати смачний і швидкий вечеря. просто, смачно і ситно! опис приготування: При подачі курочку можна сервірувати свіжими овочами або посипати зеленню. Куряче м'ясо дуже н...

Курячі стегна в цибульний-сирному соусі

Курячі стегна в цибульний-сирному соусі

Курячі стегна в цибульний-сирному соусі - страва просте, але його не соромно подати навіть до святкового столу. Відмінно воно підійде для великих компаній, якщо до вас раптом нагрянули багато гостей. опис приготування: Обов'язково подавайте це блюдо гарячим, поки сир залишається розплавленим. ...