Рецепт Курячі стегна

Рецепт Курячі стегна
Кількість порцій: 6 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Є багато варіантів приготування курячого м'яса. На мій погляд, це один з кращих - запечені хрусткі курячі стегна під соусом пири-пири. обов'язково спробуйте.

опис приготування:

Смачний рецепт приготування стегенець. Зробіть в них надрізи і обсмажте на сковороді гриль без додавання масла. Приготуйте соус, збивши в блендері гострий перець, дрібно порізані зубчики часнику, базилік, вустерширський соус, сік половини лимона, оливкова олія, оцет і порошок солодкої паприки. Додайте воду і вилийте його в форму, викладіть стегенця, розкладіть гілочки чебрецю і розмарину і запечіть протягом 10 хвилин. Паралельно з цим крупно поріжте болгарський перець, обсмажте його на сковороді і розмістіть поверх готового блюда. Смачного!

  • курячі стегенця— 8 штук
  • Болгарський перець— 2 штуки
  • Гострий перець— 1 штука
  • лимон— 0,5 штуки
  • гілочка розмарину— 3 штуки
  • гілочка чебрецю— 3 штуки
  • вустерширський соус— 2 чайних ложки
  • солодка паприка— 1 Чайна ложка
  • вода— 150 мілілітрів
  • Оливкова олія— 4 Ст. ложки
  • Винний оцет— 2 Ст. ложки
  • листя базиліка— За смаком
курячі стегна - фото крок 1 Стегенця очистіть від зайвих частин і зробіть в м'ясі надрізи, щоб вони краще приготувалися.

курячі стегна - фото крок 2 Розігрійте сковороду гриль і обсмажте курятину без додавання масла на витопився жирі. Обсмажуйте на середньому вогні сторону зі шкірою хвилин 7, потім переверніть і смажте ще 5 хвилин на іншій стороні.

курячі стегна - фото крок 3 З'єднайте в блендері гострий перець, дрібно порізані зубчики часнику, базилік, вустерширський соус, сік половини лимона, оливкова олія, оцет і порошок солодкої паприки. Збийте в однорідну масу і додайте воду.

курячі стегна - фото крок 4 Одержаний соус вилийте в форму для запікання, викладіть стегенця шкірою вгору, розкладіть зверху гілочки чебрецю і розмарину. Розігрійте духовку до 200 градусів і запечіть блюдо протягом 10 хвилин. Паралельно з цим крупно поріжте болгарський перець, обсмажте його на сковороді і розмістіть поверх готового блюда.

Подібні рецепти

Курячі стегна з лимоном і часником

Курячі стегна на сковороді

Чи готуєте вечерю? Зверніть увагу на рецепт, як приготувати курячі стегна з лимоном і часником. Смачне і дуже просте блюдо, інгредієнти для якого можна купити в найближчому до вас супермаркеті. опис приготування: Курячі стегна можна використовувати з шкіркою і на кістки, замість них можна взят...

Курячі стегна з цибулею і базиліком в вершках

Курячі стегна з цибулею і базиліком в вершках

Будь-яке куряче м'ясо, приготоване таким способом, вийде дуже ніжним і смачним. Курочка завжди виручає, коли необхідно приготувати смачний і швидкий вечеря. просто, смачно і ситно! опис приготування: При подачі курочку можна сервірувати свіжими овочами або посипати зеленню. Куряче м'ясо дуже н...

Курячі стегна, тушковані в сметані

Курячі стегна, тушковані в сметані

Перед вами простий, але дуже апетитний рецепт приготування курячих стегон, тушкованих в сметані, який може стати відмінним варіантом обіду або вечері для всієї родини. опис приготування: Вашій увазі пропонується докладний опис, як зробити курячі стегна, тушковані в сметані. Цей рецепт гарний т...

Курячі стегна в цибульний-сирному соусі

Курячі стегна в цибульний-сирному соусі

Курячі стегна в цибульний-сирному соусі - страва просте, але його не соромно подати навіть до святкового столу. Відмінно воно підійде для великих компаній, якщо до вас раптом нагрянули багато гостей. опис приготування: Обов'язково подавайте це блюдо гарячим, поки сир залишається розплавленим. ...

Курячі стегна в горіховому песто

Курячі стегна в горіховому песто

Пропоную приготувати ароматну хрустку курку. А заодно і поповнити запаси домашнього песто. запам'ятовуйте! опис приготування: звичайно, класичний рецепт песто складається з базиліка і кедрових горіхів. Однак зовсім не забороняється додати різну пряну зелень за смаком і взяти мікс горіхів. Соус...