Рецепт Курячі стегна
Є багато варіантів приготування курячого м'яса. На мій погляд, це один з кращих - запечені хрусткі курячі стегна під соусом пири-пири. обов'язково спробуйте.
опис приготування:
Смачний рецепт приготування стегенець. Зробіть в них надрізи і обсмажте на сковороді гриль без додавання масла. Приготуйте соус, збивши в блендері гострий перець, дрібно порізані зубчики часнику, базилік, вустерширський соус, сік половини лимона, оливкова олія, оцет і порошок солодкої паприки. Додайте воду і вилийте його в форму, викладіть стегенця, розкладіть гілочки чебрецю і розмарину і запечіть протягом 10 хвилин. Паралельно з цим крупно поріжте болгарський перець, обсмажте його на сковороді і розмістіть поверх готового блюда. Смачного!
- курячі стегенця— 8 штук
- Болгарський перець— 2 штуки
- Гострий перець— 1 штука
- лимон— 0,5 штуки
- гілочка розмарину— 3 штуки
- гілочка чебрецю— 3 штуки
- вустерширський соус— 2 чайних ложки
- солодка паприка— 1 Чайна ложка
- вода— 150 мілілітрів
- Оливкова олія— 4 Ст. ложки
- Винний оцет— 2 Ст. ложки
- листя базиліка— За смаком
Розігрійте сковороду гриль і обсмажте курятину без додавання масла на витопився жирі. Обсмажуйте на середньому вогні сторону зі шкірою хвилин 7, потім переверніть і смажте ще 5 хвилин на іншій стороні.
З'єднайте в блендері гострий перець, дрібно порізані зубчики часнику, базилік, вустерширський соус, сік половини лимона, оливкова олія, оцет і порошок солодкої паприки. Збийте в однорідну масу і додайте воду.
Одержаний соус вилийте в форму для запікання, викладіть стегенця шкірою вгору, розкладіть зверху гілочки чебрецю і розмарину. Розігрійте духовку до 200 градусів і запечіть блюдо протягом 10 хвилин. Паралельно з цим крупно поріжте болгарський перець, обсмажте його на сковороді і розмістіть поверх готового блюда.
Подібні рецепти
Курячі стегна на сковороді
Чи готуєте вечерю? Зверніть увагу на рецепт, як приготувати курячі стегна з лимоном і часником. Смачне і дуже просте блюдо, інгредієнти для якого можна купити в найближчому до вас супермаркеті. опис приготування: Курячі стегна можна використовувати з шкіркою і на кістки, замість них можна взят...
Курячі стегна з цибулею і базиліком в вершках
Будь-яке куряче м'ясо, приготоване таким способом, вийде дуже ніжним і смачним. Курочка завжди виручає, коли необхідно приготувати смачний і швидкий вечеря. просто, смачно і ситно! опис приготування: При подачі курочку можна сервірувати свіжими овочами або посипати зеленню. Куряче м'ясо дуже н...
Курячі стегна, тушковані в сметані
Перед вами простий, але дуже апетитний рецепт приготування курячих стегон, тушкованих в сметані, який може стати відмінним варіантом обіду або вечері для всієї родини. опис приготування: Вашій увазі пропонується докладний опис, як зробити курячі стегна, тушковані в сметані. Цей рецепт гарний т...
Курячі стегна в цибульний-сирному соусі
Курячі стегна в цибульний-сирному соусі - страва просте, але його не соромно подати навіть до святкового столу. Відмінно воно підійде для великих компаній, якщо до вас раптом нагрянули багато гостей. опис приготування: Обов'язково подавайте це блюдо гарячим, поки сир залишається розплавленим. ...
Курячі стегна в горіховому песто
Пропоную приготувати ароматну хрустку курку. А заодно і поповнити запаси домашнього песто. запам'ятовуйте! опис приготування: звичайно, класичний рецепт песто складається з базиліка і кедрових горіхів. Однак зовсім не забороняється додати різну пряну зелень за смаком і взяти мікс горіхів. Соус...