Рецепт Курячі шлунки з огірком

Всі субпродукти мають приємний смак, тому і рецептів з них велика кількість. Один з них перед вами — смачні і ніжні курячі шлунки з огірком.
опис приготування:
Курячі шлунки з огірком — це просте і доступне блюдо для кожної сім'ї. Купіть охолоджені шлунки і відразу приступайте до приготування. Смачний і поживний вечерю вам гарантований. До курячим шлункам можна подавати будь-який гарнір: картоплю, кашу або макарони.
- курячі шлунки— 300 грам
- Огірки солені— 150 грам
- морквина— 0,5 штуки
- Цибуля ріпчаста— 0,5 штуки
- крем— 150 грам
- сіль— За смаком
- Чорний перець— За смаком
- Рослинна олія— 30-40 грам










Подібні рецепти

Гречка по-монастирськи
Перевірений рецепт - це 50% успіху смачної страви. І якщо ви до сих пір шукайте правильний варіант приготування субпродуктів, то вам в поміч для мене інструкція. Вийде цікавий і смачна вечеря. опис приготування: Я описала, як приготувати курячі шлунки по-селянськи. Для кращої текстури необхідн...

Курячі шлунки по-грузинськи
Не всі люблять курячі шлунки — і дуже даремно! Раджу придивитися до цього рецепту і ви неодмінно зміните свій погляд на цей субпродукт. Шлуночки виходять дуже ніжні і соковиті! опис приготування: рецепт традиційний, грузинський, тому нічого не міняйте і точно дотримуйтесь рецептом. Від такого ...

Курячі шлунки по-корейськи
Якщо вам здається, що курячі шлунки — це якось прозаїчно, то ви просто ніколи не пробували їх приготувати, як корейці! С редькой, цибулькою і бальзамічним оцтом вони заграють новими фарбами! опис приготування: Корейці люблять курку і всі її складові. Тому у них шалено багато рецептів не тільки...

Курячі шлунки з грибами
Курячі шлунки з грибами — неймовірно смачна страва, яке при правильному приготуванні може стати справжнім святковим блюдом, а гості будуть вражені і захоплені! опис приготування: Якщо шлуночки довго протушкувати, вони стають зовсім м'якими. Шлуночки з грибами прекрасно поєднуються, а зі сметан...

Курячі шлунки з цибулею і морквою
Смачне і апетитне блюдо з курячих шлунків ви можете приготувати буквально за 30 хвилин і подати з будь-яким обраним гарніром: відвареним рисом, картоплею, овочами. опис приготування: Страву можна подавати як підливу, якщо при смаженні додати в сковороду трохи гарячої води або як окреме м'ясне ...