Рецепт Курячі гомілки в цибульний-винної підливі

Рецепт Курячі гомілки в цибульний-винної підливі
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 40 хв.
Буває так, що на підготовку зовсім немає часу або ж просто не хочеться нічого робити. Для такого випадку завжди є парочка швидких рецептів. І така курочка — один з них!

опис приготування:

Цей рецепт мені подобається тим, що при тривалому гасінні цибулю розпарюється і перетворює всю масу в густий соус. Їм можна полити курочку з будь-яким гарніром при подачі. За бажанням можна посипати зеленню. обов'язково спробуйте!

  • курячі гомілки— 6-8 штук
  • Цибуля ріпчаста— 3-4 штук
  • Вино біле сухе— 100 мілілітрів
  • сіль— За смаком
  • спеції— За смаком
Курячі гомілки в цибульний-винної підливі - фото крок 1 Курячі гомілки обсмажте з усіх боків на гарячій сковороді.

Курячі гомілки в цибульний-винної підливі - фото крок 2 Додайте до них велика кількість нарізаної цибулі.

Курячі гомілки в цибульний-винної підливі - фото крок 3 Влийте вино і трохи води. Додати сіль за смаком. Закрийте кришкою і тушкуйте на маленькому вогні хвилин 20-30.

Курячі гомілки в цибульний-винної підливі - фото крок 4 Смачного!

Подібні рецепти

Курячі гомілки в цибульний-грибному соусі

Індичка в вершках

Курка з грибами завжди виходить дуже смачною. Ці два продукти відмінно доповнюють один одного. Блюдо просте в приготуванні, та й продукти використовуються самі звичайні. прекрасне блюдо! опис приготування: Курочка виходить рум'яна, соковита і ароматна. Гарнір можна використовувати абсолютно бу...

Курячі стегна в цибульний-сирному соусі

Курячі стегна в цибульний-сирному соусі

Курячі стегна в цибульний-сирному соусі - страва просте, але його не соромно подати навіть до святкового столу. Відмінно воно підійде для великих компаній, якщо до вас раптом нагрянули багато гостей. опис приготування: Обов'язково подавайте це блюдо гарячим, поки сир залишається розплавленим. ...

Курячі гомілки, мариновані в воді

Курячі гомілки, мариновані в воді

курячі гомілки, мариновані в воді — ще один дуже оригінальний спосіб смачно приготувати курячі гомілки. А якщо ще й з гарним овочевим гарніром подати — взагалі казкове блюдо виходить! опис приготування: Якось в одному кулінарному журналі, в статті про якусь східну кухню, натрапив на дуже цікав...

Курячі гомілки по-мексиканськи з гострою сальсою і тортілья

Курячі гомілки по-мексиканськи з гострою сальсою і тортілья

Курка - завжди безпрограшний варіант обіду. Пропоную приготувати пряні гомілки в хрусткій паніровці з мотивів мексиканської кухні. Такий обід особливо припаде до смаку любителя гострої їжі. опис приготування: Пропоную приготувати запечені в духовці без грама масла курячі гомілки і сальсу зі с...

Курячі гомілки з баклажанами в соєво-медовому соусі

Курячі гомілки з баклажанами в соєво-медовому соусі

Курячі гомілки з баклажанами в соєво-медовому соусі — страва, повз якого не пройти! Надзвичайно смачним виходить соус, його можна їсти і без м'яса, наприклад, з макаронами, рисом, картопляним пюре. опис приготування: Для любителів м'яса з підливою пропоную рецепт відмінного страви, яке готуєть...