Рецепт Курячі гомілки в цибульний-винної підливі
Буває так, що на підготовку зовсім немає часу або ж просто не хочеться нічого робити. Для такого випадку завжди є парочка швидких рецептів. І така курочка — один з них!
опис приготування:
Цей рецепт мені подобається тим, що при тривалому гасінні цибулю розпарюється і перетворює всю масу в густий соус. Їм можна полити курочку з будь-яким гарніром при подачі. За бажанням можна посипати зеленню. обов'язково спробуйте!
- курячі гомілки— 6-8 штук
- Цибуля ріпчаста— 3-4 штук
- Вино біле сухе— 100 мілілітрів
- сіль— За смаком
- спеції— За смаком
Додайте до них велика кількість нарізаної цибулі.
Влийте вино і трохи води. Додати сіль за смаком. Закрийте кришкою і тушкуйте на маленькому вогні хвилин 20-30.
Смачного!
Подібні рецепти
Індичка в вершках
Курка з грибами завжди виходить дуже смачною. Ці два продукти відмінно доповнюють один одного. Блюдо просте в приготуванні, та й продукти використовуються самі звичайні. прекрасне блюдо! опис приготування: Курочка виходить рум'яна, соковита і ароматна. Гарнір можна використовувати абсолютно бу...
Курячі стегна в цибульний-сирному соусі
Курячі стегна в цибульний-сирному соусі - страва просте, але його не соромно подати навіть до святкового столу. Відмінно воно підійде для великих компаній, якщо до вас раптом нагрянули багато гостей. опис приготування: Обов'язково подавайте це блюдо гарячим, поки сир залишається розплавленим. ...
Курячі гомілки, мариновані в воді
курячі гомілки, мариновані в воді — ще один дуже оригінальний спосіб смачно приготувати курячі гомілки. А якщо ще й з гарним овочевим гарніром подати — взагалі казкове блюдо виходить! опис приготування: Якось в одному кулінарному журналі, в статті про якусь східну кухню, натрапив на дуже цікав...
Курячі гомілки по-мексиканськи з гострою сальсою і тортілья
Курка - завжди безпрограшний варіант обіду. Пропоную приготувати пряні гомілки в хрусткій паніровці з мотивів мексиканської кухні. Такий обід особливо припаде до смаку любителя гострої їжі. опис приготування: Пропоную приготувати запечені в духовці без грама масла курячі гомілки і сальсу зі с...
Курячі гомілки з баклажанами в соєво-медовому соусі
Курячі гомілки з баклажанами в соєво-медовому соусі — страва, повз якого не пройти! Надзвичайно смачним виходить соус, його можна їсти і без м'яса, наприклад, з макаронами, рисом, картопляним пюре. опис приготування: Для любителів м'яса з підливою пропоную рецепт відмінного страви, яке готуєть...