Рецепт Курячий кассероль з локшиною

Рецепт Курячий кассероль з локшиною
Кількість порцій: 8 Час приготування: 50 хв.
Рецепт приготування кассероль з курячих грудок, яєчної локшини, лука, часнику, морква. селери, сметани, петрушки і крекерів.

опис приготування:

Цей ніжний ситний кассероль відрізняє приємний вершковий смак.

  • курячі грудки без шкіри— 4 штуки
  • яєчної локшини— 360 грам
  • цибуля— 1 штука
  • часнику— 2 зубчики
  • банку (300 г) грибного крем-супу— 1 штука
  • банку (300 г) курячого крем-супу— 1 штука
  • сметани— 1/2 склянки
  • сіль і перець— — За смаком
  • сушеної петрушки— 1 Ст. ложка
  • пакет (480 г) крекерів— 1 штука
Курячий кассероль з локшиною - фото крок 1 1. У велику каструлю з киплячою водою додати трохи оливкового масла і 1 столову ложку солі. Відварити куряче м'ясо до готовності, близько 20 хвилин.

Курячий кассероль з локшиною - фото крок 2 2. Зварити яєчну локшину в каструлі з киплячою водою відповідно до інструкцій на упаковці.
В той час, поки локшина готується, нарізати курку на шматочки товщиною 1 см. Приготовану локшину відставити убік.

Курячий кассероль з локшиною - фото крок 3 3. Дрібно нарізати цибулю, морква і селера. Пропустити часник через прес. подрібнити крекери. У каструлі нагріти вершкове масло і підсмажити цибулю, часник, морква і селера. смажити, поки цибуля не стане прозорим.

Курячий кассероль з локшиною - фото крок 4 4. Потім додати грибний суп, курячий суп і сметану. Добре перемішати. Посолити і поперчити, якщо необхідно.

Курячий кассероль з локшиною - фото крок 5 5. Додати приготовану локшину, шматочки курки і петрушку. добре розмішати. Викласти суміш у змащену маслом форму. Випікати в духовці при 175 градусах протягом 30 хвилин, до появи бурління на поверхні.

Курячий кассероль з локшиною - фото крок 6 6. Прибрати з духовки, посипати подрібненими крекерами і випікати ще 5-10 хвилин.

Подібні рецепти

Курячий суп з локшиною і селерою

Куряча кассероль з пастою ротіні

Рецепт приготування курячого супу з яєчної локшиною, селерою, морквою, цибулею, kurkumoy, чебрецем і петрушкою. опис приготування: Простий домашній суп з локшиною і куркою неодмінно порадує ваших домашніх. курка— 1 штука морква— 2 штуки стебла селери— 2 штуки цибулини— 1/2 штуки солі— 1 Чайн...

Курячий суп з локшиною в азіатському стилі

Курячий суп з локшиною в азіатському стилі

Тут я покажу вам, як приготувати курячий суп в азіатському стилі. Всі інгредієнти прості і доступні, а ось смак виходить цікавим і оригінальним. Давайте приготуємо цей супчик разом. опис приготування: Існують спеції і приправи, які можуть не тільки змінити смак і аромат страви, але і зігріти н...

Курячий суп з локшиною

Курячий суп з локшиною

Приготуємо курячий суп з локшиною. А як? Та дуже просто і складно водночас. Завдання приготувати суп так, щоб бульйон був прозорим, а інгредієнти вийшли яскравими і було видно на тлі бульйону. опис приготування: Такий суп не тільки смачний, але і красивий. На прозорому тлі яскраво видно морква...

Курячий суп з рисовою локшиною

Курячий суп з рисовою локшиною

Рецепт одного з найпоширеніших перших страв. опис приготування: Продукти розраховані на приготування страви в 4-х літровій каструлі. курку моєму, ріжемо на 2 частини, а потім кладемо в каструлю з водою (до країв не доливають близько 2-х см.). Слідкуйте за піною бульйону, яку треба збирати при ...

Курячий Альфредо

Курячий Альфредо

курячий Альфредо — це чудове блюдо з курки в італійському стилі. Воно дуже барвисте, свіже, смачне і звичайно ж гарне. опис приготування: Курячий Альфредо дуже просте блюдо. Ще раз коротко. спочатку близько 40 хвилин варимо грудку. викладаємо її, а бульйон далі використовуємо. У ньому зваримо ...