Рецепт Курячий суп з локшиною в азіатському стилі

Рецепт Курячий суп з локшиною в азіатському стилі
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Тут я покажу вам, як приготувати курячий суп в азіатському стилі. Всі інгредієнти прості і доступні, а ось смак виходить цікавим і оригінальним. Давайте приготуємо цей супчик разом.

опис приготування:

Існують спеції і приправи, які можуть не тільки змінити смак і аромат страви, але і зігріти нас зсередини. Зігріваючим властивістю володіють приправи, стимулюють травлення, поліпшує кровообіг і обмін речовин. В тій чи іншій мірі всі вони мають виражений пекучим смаком і пряним ароматом. Інша справа - азіатські супи, де велика кількість приправ і спецій є звичайною справою.

  • Куряче філе— 400 грам
  • Стебло цибулі-порею— 1 штука(тільки біла частина)
  • сіль— За смаком(за смаком)
  • печериці— 100 грам
  • Рисова локшина— 200 грам
  • Болгарський перець— 1 штука
  • бульйон— 2 L
  • Суміш східних спецій— За смаком
Курячий суп з локшиною в азіатському стилі - фото крок 1 Для приготування супу необхідно очистити і нарізати: цибуля-пористий, печериці та болгарський перець.

Курячий суп з локшиною в азіатському стилі - фото крок 2 Куряче м'ясо нарізати на невеликі шматочки. Приправте м'ясо східними спеціями.

Курячий суп з локшиною в азіатському стилі - фото крок 3 На рослинному маслі необхідно обсмажити в сотейнику куряче м'ясо.

Курячий суп з локшиною в азіатському стилі - фото крок 4 До обсмаженого м'яса додамо нарізану цибулю-порей. Обсмажте все разом.

Курячий суп з локшиною в азіатському стилі - фото крок 5 Рисову локшину залийте окропом. Локшина розм'якшиться і стане готової до вживання.

Курячий суп з локшиною в азіатському стилі - фото крок 6 У каструлю з м'ясом і цибулею додайте нарізані печериці.

Курячий суп з локшиною в азіатському стилі - фото крок 7 Залийте все бульйоном. варіть 15 хвилин на середньому вогні до готовності. Приправте спеціями за смаком. Азіатська кухня дуже гостра. Любителі гостренького можуть розійтися і поекспериментувати.

Курячий суп з локшиною в азіатському стилі - фото крок 8 Розлийте суп по мисках, додавши в кожну невелику кількість рисової локшини. Рисова локшина довга. Її незручно їсти ложкою. Для зручності локшину краще попередньо нарізати на більш короткі шматочки. Азіати їдять локшину паличками, але навіть дуже хороші палички не зможуть акуратно впоратися із занадто довгою локшиною. Присипте супчик зеленню.

Подібні рецепти

Курячий суп з локшиною і селерою

Romovaya бабуся

Рецепт приготування курячого супу з яєчної локшиною, селерою, морквою, цибулею, kurkumoy, чебрецем і петрушкою. опис приготування: Простий домашній суп з локшиною і куркою неодмінно порадує ваших домашніх. курка— 1 штука морква— 2 штуки стебла селери— 2 штуки цибулини— 1/2 штуки солі— 1 Чайн...

Курячий суп з локшиною

Курячий суп з локшиною

Приготуємо курячий суп з локшиною. А як? Та дуже просто і складно водночас. Завдання приготувати суп так, щоб бульйон був прозорим, а інгредієнти вийшли яскравими і було видно на тлі бульйону. опис приготування: Такий суп не тільки смачний, але і красивий. На прозорому тлі яскраво видно морква...

Курячий суп з рисовою локшиною

Курячий суп з рисовою локшиною

Рецепт одного з найпоширеніших перших страв. опис приготування: Продукти розраховані на приготування страви в 4-х літровій каструлі. курку моєму, ріжемо на 2 частини, а потім кладемо в каструлю з водою (до країв не доливають близько 2-х см.). Слідкуйте за піною бульйону, яку треба збирати при ...

Курячий кассероль з локшиною

Курячий кассероль з локшиною

Рецепт приготування кассероль з курячих грудок, яєчної локшини, лука, часнику, морква. селери, сметани, петрушки і крекерів. опис приготування: Цей ніжний ситний кассероль відрізняє приємний вершковий смак. курячі грудки без шкіри— 4 штуки яєчної локшини— 360 грам цибуля— 1 штука часнику— 2...

Курячий суп при застуді

Курячий суп при застуді

Рецепт приготування курячого супу з урахуванням реального курячого бульйону з овочами і томатною пастою опис приготування: простий, якщо судити за інгредієнтами, цей рецепт - просто чудовий на смак. Досить легкий в приготуванні. Готується більше трьох годин, але при цьому не вимагає ніякого ос...