Рецепт Лавандовий Раф-кави

Рецепт Лавандовий Раф-кави
Кількість порцій: 1 Час приготування: 10 хв.
Лавандовий Раф-кава стала надзвичайно популярний останнім часом. Тому, варто навчитися, як приготувати цей напій в домашніх умовах.

опис приготування:

Особливість Раф-кава в тому, що при його приготуванні вершки збиваються саме разом з кавою, а не окремо. В результаті виходить повітряна вершково-ванільна пінка. Подавати таку каву можна в чашках для капучино або в прозорих келихах для латте-макиято і, в тому і в іншому випадку, посуд краще трохи підігріти. У готову каву можна додати лаванду, карамельний сироп, імбир, корицю, какао або тертий шоколад — все залежить від ваших уподобань і смаків.

  • готова кава— 35 мілілітрів
  • вершки 11%  — 100 мілілітрів
  • цукор— 5 грам
  • Ванільний цукор— 5 грам
  • Лаванда мелена— 5 грам
1 Спочатку приготуйте каву. Це можна зробити в кава-машині, френч-пресі або в турці, причому в останньому випадку ви можете додати цукор, ванільний цукор і мелену лаванду прямо в турку (по-іншому вона називається «джезві '»).

2 Якщо кава готується не в кава-машині, його потрібно процідити.

3 Вершки можна заздалегідь підігріти на плиті або в мікрохвильовій печі.

4 До готового кава додайте вершки.

5 Збийте напій капучинатором кава-машини або за допомогою ручного міні-міксера.

6 Налийте лавандовий Раф-кава в чашку і прикрасьте його гілочкою лаванди.

Подібні рецепти

Квашеная капуста на зиму

Картопляний суп із зеленим горошком

Хрустящая свежая квашеная капуста с морковкой и клюквой! чудова закуска! И с хлебом хороша, и растительным маслом приправленная вкусна, и в щи пойдет. Квасить капусту на зиму просто и очень дешево. опис приготування: Як приготувати квашену капусту? 1. Кочаны капусты очистите от наружных листье...

Кус-кус з білою і зеленою спаржею

Кус-кус з білою і зеленою спаржею

Швидкий рецепт приготування крупи кус-кус з курячим бульйоном, білої та зеленої спаржею та руколлою. опис приготування: У середній каструлі довести курячий бульйон до кипіння. Додати крупу кус-кус, розмішати і довести до кипіння. Зняти з вогню. Розрізати спаржу навпіл. У вас повинно вийти приб...

Курячі сердечка по-китайськи

Курячі сердечка по-китайськи

Курячі сердечка по-китайськи - більш ніж незвичайне і оригінальне блюдо. впевнена, таких сердечок ви ще не їли! вперше спробувавши, ви навіть не зрозумієте, що це саме курячі сердечка. опис приготування: Курячі сердечка - смачна закуска, яка сподобається всім любителям східної кухні. Готуються...

Курячі шийки в духовці

Курячі шийки в духовці

Курячі шийки в духовці - відмінна закуска до пива. Запечені курячі шийки виходять дуже соковитими, смачними і апетитними. кількість порцій: 3-4 курячих ший— 1,2 кілограма сиру— 200 грам часник— За смаком майонез— За смаком сіль, перець— За смаком 1. У мисці перемішати майонез з пропущеним ...

Курячі грудки в маринаді з помідорами

Курячі грудки в маринаді з помідорами

Рецепт приготування курячих грудок, маринованих в часник, чорному перці, kayenskom перо, koriandre, темрява, кардамон і соку лайма, а потім обсмажених в томатному соусі з цибулею, помідорами, вершками і кінзою. опис приготування: Ця страва індійської кухні має спільне з мексиканською кухнею по...