Рецепт Лінгвіні з молюсками
тим, хто не дуже знайомий з італійською кухнею, не варто лякатися назви. Лінгвіні - це різновид пасти (макаронів). рецепт, як приготувати лінгвіні з молюсками, насправді простий і смачний.
опис приготування:
Замість молюсків можна використовувати інші морепродукти: гребінці, кальмари, креветки. Паста з морепродуктами - це одна з найбільш популярних різновидів. Якщо ви будете в Італії або в італійському ресторані, обов'язково замовте таку, або можете зробити пасту у себе на кухні, вийде не гірше.
- молюски— 900 грам
- Біле вино— 1 Склянка
- часник— 5 зубчиків
- Luk-salotų— 1 штука
- петрушка— 2 штуки
- Пластівці червоного перцю— 1 Чайна ложка
- сіль— За смаком
- Мелений чорний перець— За смаком
- Лінгвіні— 2-3 склянок
- Вершкове масло— 2 Ст. ложки
- Оливкова олія— 2 Ст. ложки
- пармезан— 150 грам
2. Почистіть часник і цибулю-шалот, промийте петрушку, все дрібно наріжте. Розділіть петрушку на 2 частини.
3. Відваріть лінгвіні в підсоленій воді до готовності.
4. Додайте оливкову олію в каструлю, розігрійте на середньому вогні, додайте цибулю-шалот і часник, готуйте протягом хвилини, постійно помішуючи.
5. Влийте в каструлю біле вино і додайте 1 частина петрушки, сіль за смаком.
6. Додайте в миску молюски, відразу ж збільште вогонь, накрийте кришкою і готуйте 7-8 хвилин.
7. Поки молюски готуються, поріжте масло на 4 частини.
8. Натріть сир на середній терці.
9. Після закінчення 7-8 хвилин зменшіть вогонь до середнього, перекладіть молюсків в окрему миску і відкрийте раковини. Додайте в каструлю червоний перець і масло, злегка перемішайте.
10. Додайте в каструлю макарони і готуйте хвилину.
11. Вимкніть вогонь і додайте сир, злегка перемішайте.
12. Розкладіть локшину по тарілках, додайте молюски, прикрасьте петрушкою і подавайте до столу.
Подібні рецепти
Тушкована капуста зі свининою в казані
Швидкий і простий домашній рецепт може виглядати, як ресторанне блюдо! Це часто стосується італійської кухні. Більшість видів пасти можна легко повторити на кухні. наприклад, цей варіант точно! опис приготування: Така паста стане відмінним блюдом як в буденний день, так і по урочистої нагоди. ...
Лінгвіні з помідорами і зеленню
Рецепт приготування пасти Лінгвіні з козячим сиром, цибулею-шалот, білим вином, зеленню петрушки, кропом, естрагоном, чебрецем і помідорами. опис приготування: Складна суміш смаків свіжих трав і солодкі помідори в поєднанні з вершковим сиром роблять цю пасту чудовою. Подавайте її з келихом чер...
Курячі стегенця з лінгвіні
Рецепт приготування італійської страви з курки. кількість порцій: 6 лінгвіні— 450 грам оливкова олія— 1 штука курячі стегна— 8 штук цибуля— 1 штука часник— 3 зубчики біле вино— 1/2 склянки консервовані помідори— 420 грам сіль— 1 щіпка(за смаком) чорний перець— 1 щіпка(за смаком) цукор— 1 щіпка ...
Лінгвіні цукіні Карбонара
Рецепт приготування італійського блюда Лінгвіні цукіні Карбонара з Романо і Панчетта. кількість порцій: 2 яйце— 2 штуки спагетті— 1 штука(упаковка Лінгвіне) чорний перець— 1 штука бекон— 220 грам(тунець) сир— 1 штука(Пармезан Романо) цукіні— 1 штука(великий) часник— 1 штука молоко— 1 Склянка му...
Лінгвіні з креветками у вершковому соусі
креветки, соус і паста - ідеальне поєднання! Воно підкорило чимало сердець і шлунків по всьому світу. Давайте повторимо його будинку. Блюдо вийде не гірше ресторанного. свіже, ароматне і дуже смачне! опис приготування: вивчіть, як приготувати лінгвіні з креветками у вершковому соусі. Уже від с...