Рецепт Лазанья «три сиру»

Рецепт Лазанья «три сиру»
Кількість порцій: 4 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Рецепт приготування лазаньї з соусом з яловичини, італійських ковбасок, лука, помідорів і томатного соусу з рікоттою, сиром Пармезан і моцарелою.

опис приготування:

Лазанья - це дуже смачне і ситне блюдо.

  • оливкового масла— 1 Ст. ложка
  • часнику— 3 зубчики
  • яловичини— 240 грам
  • італійської ковбаси— 180 грам
  • банки (450 г) нарізаних помідорів— 2 штуки
  • бальзамічного оцту— 2 чайних ложки
  • сушеного орегано— 1 Ст. ложка
  • червоного перцю— 1/2 чайних ложки
  • лазанья:пластин лазаньї— 12 штук
  • сиру Рікотта— 450 грам
  • яйце— 1 штука
Лазанья 1. приготувати соус. Нарізати цибулю і базилік. Нагріти олію у великій каструлі на середньому вогні. Додати цибулю і часник, смажити, поки вони не стануть м'якими, близько 12 хвилин. Додати яловичину і ковбасу на сковорідку, смажити до готовності шляхом, розминаючи м'ясо ложкою, близько 5 хвилин. Додати решту складових. Накрити кришкою і тушкувати, час від часу помішуючи, хвилин 15. охолодити.

Лазанья 2. приготувати лазанью. Дрібно нарізати шпинат. Натерти Пармезан і Моцареллу. Розігріти духовку до 175 градусів. Відварити лазанью у великій каструлі з киплячою підсоленою водою майже до готовності, приблизно 7 хвилин. Злити воду і залити холодною водою.
Змішати Рікотта і сир Пармезан в середній мисці. Додати шпинат і перемішати. Приправити до смаку сіллю і перцем. Додати яйце і перемішати.

Лазанья 3. Злити воду з лазаньї і висушити. викласти 1/2 склянки соусу на дно скляної форми. покласти 4 пластини лазаньї на соус, викласти половину сирної суміші зверху. посипати 1 чашкою сиру моцарелла. Ложкою викласти половину що залишився соусу поверх сиру, розрівнявши його шпателем. повторити з 4 пластинами лазаньї, залишилася сирної сумішшю, 1 чашкою сиру моцарелла і соусом. Посипати зверху додатково тертим сиром і базиліком.

Лазанья 4. Лазанья може бути підготовлена ​​за 1 день вперед. Накрийте її щільно поліетиленовою плівкою і поставте в холодильник. випікати лазанью 40 хвилин, накривши алюмінієвою фольгою. Прибрати фольгу і запікати, поки соус не почне вирувати, близько 40 хвилин. Дати лазіння постояти 15 хвилин перед подачею на стіл.

Подібні рецепти

Лазанья «Болоньєзе» (класичний рецепт)

Макарони «три сиру»

лазанья — дуже смачне італійське блюдо, яке вже давно міцно влаштувалося на наших столах. Це своєрідна запіканка з грибів, овочів або м'яса. Приготовим! опис приготування: Приготування класичної лазаньї — досить трудомісткий процес, але я детально розповім, як приготувати лазанью "; Болоньєзе"...

Лазанья болоньєзе

Лазанья болоньєзе

Хочу представити вам класичний рецепт лазаньї болоньєзе. Для справжніх цінителів італійської кухні. опис приготування: Історії лазінні пішла з Греції. Саме греки передали цей рецепт римлянам. лазанья болоньєзе — рецепт дуже древній. І спочатку її готували без помідорів. Так як Колумб привіз по...

Лазанья грибна

Лазанья грибна

Якщо ви любите лазанью, то пропоную вам для різноманітності приготувати її з грибочками і шпинатом. оригінально? Начинка неймовірно соковита, ароматна і дійсно смачна. обов'язково спробуйте! опис приготування: Для святкового або щоденного меню цей варіант, як приготувати лазанью грибну, буде д...

Лазанья з кабачків з фаршем

Лазанья з кабачків з фаршем

Лазанья з кабачків з фаршем дуже смачна і корисна. Рекомендую її тим, хто стежить за своєю вагою і вибирає корисні рецепти. Потрібно тільки не захоплюватися сметаною і сир вибирати менш калорійний. опис приготування: Лазанью з кабачків з фаршем можна подавати як самостійне блюдо. М'ясо і овочі...

Лазанья швидка

Лазанья швидка

Гості на порозі, а їх нема чим нагодувати? Візьміть на замітку рецепт приготування лазаньї швидкого з консервованою рибою і зеленим горошком. Це досить ситне і дуже апетитне блюдо. опис приготування: В рецепт приготування лазаньї швидкого можна використовувати будь-яку консервовану рибу, яка є...