Рецепт Лазанья з гарбузом і сиром
Ця смачна і ароматна вегетаріанська лазанья готується набагато простіше і швидше, ніж класична, з м'ясним фаршем. Блюдо виходить незвичайним, соковитим і сподобається навіть тим, хто любить м'ясо
опис приготування:
Всім знайома знаменита італійська лазіння, але не всі знають, що лазіння не обов'язково повинна бути з м'ясним фаршем. Варіантів начинки для лазаньї дуже багато, і я хочу вам розповісти, як приготувати смачну і ароматну лазанью з гарбузом і сиром. Цієї страви будуть дуже раді вегетаріанці, хоча мої чоловіки м'ясоїди з великим задоволенням наминали її Готується така лазіння легко, у вас все вийде!
- гарбуз— 300 грам(очищена)
- Сир— 300 грам
- Листи для лазаньї— 6 штук
- сир— 30 грам
- крем— 1 Ст. ложка
- зелень— 20-30 грам(кропу, петрушки)
- помідори в'ялені— 6-7 штук
- сіль— 1 Чайна ложка(за смаком)
- часник— 2-3 зубчиків(по бажанню)
- Перець чорний мелений— 2 щіпки
- базилік сушений— 0,5 чайних ложки
2. Додаємо до гарбузі приблизно півсклянки води і третина чайної ложки солі, варимо хвилин 15. Відварену гарбуз перетворюємо в пюре.
3. Якщо сир у вас дуже мокрий, краще віджати його. Подрібнюємо сир і додаємо до нього гарбузове пюре.
4. Додамо дрібно нарізану зелень і в'ялені помідори, пропущений через чеснокодавку часник, сіль за смаком, мелений чорний перець і базилік.
5. перемішуємо, пробуємо і додаємо до смаку відсутні спеції.
6. Лазанью я буду запікати в формі для випічки хліба. застилаю пергаментом (так буде легше дістати готову лазанью). І викладаємо перший лист для лазаньї. У мене листи, які не потрібно попередньо відварювати.
7. розподіляємо приблизно 2-2.5 столових ложки начинки і накриваємо наступним листом. Таким чином поступаємо з усіма листами і начинкою.
8. Викладаємо останній лист і змащуємо його сметаною.
9. Посипаємо натертим сиром і відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку.
10. Запікаємо лазанью приблизно 30-35 хвилин, до легкої рум'яної скоринки сиру. Якщо вам не подобається сирна скоринка, можете діставати лазанью вже через 20-25 хвилин.
11. дістаємо лазанью, вона добре тримає форму і виходить соковитою.
12. І можна насолоджуватися. До лазіння можна подати свіжі овочі або будь-який соус, кому як подобається.
Подібні рецепти
Лазанья з баклажанів з сиром
Пропоную на замітку дивно апетитний і вельми простий рецепт приготування лазаньї з гарбузом. Це яскраве і соковите блюдо з ароматом осені для дорослих і дітей. опис приготування: Класичний рецепт лазаньї з гарбузом передбачає використання м'ясного фаршу, проте в даному варіанті додані яблука. ...
Лазанья з сиром і сиром
Не знаю, ніж смачненьким порадувати себе і близьких? Тоді ось вам варіант — лазанья з сиром і сиром в домашніх умовах. ніжна начинка, доповнена куркою і шпинатом — неймовірно апетитно. опис приготування: Рецепт приготування лазаньї з сиром і сиром можна доповнити не тільки відварною куркою, ал...
Лазанья з ковбасою і сиром
Традиційні страви найчастіше знаходять зовсім несподівані варіації. Яскравим тому прикладом може стати рецепт приготування лазаньї з ковбасою і сиром, а також грибами або овочами за смаком. опис приготування: 1. Для приготування страви спершу необхідно зайнятися соусом. Найкраще використовуват...
Лазанья з овочами з сиром
Побалуйте себе чудовою їжею в італійському стилі, приклавши самий мінімум зусиль. Це простий рецепт приготування лазаньї з овочами і сиром. Блюдо відмінно підходить для вечері або обіду. опис приготування: Це класичний рецепт приготування лазаньї з овочами і сиром. Відваріть локшину для лазань...
Лазанья з беконом і сиром Колбі
Рецепт приготування лазаньї з беконом і сиром Колбі. Дуже смачне і ситне блюдо, яке сподобається всім членам вашої родини. опис приготування: У жаровні готувати яловичину і цибулю на середньому вогні, поки м'ясо перестане бути рожевим, злити рідину. Додати бекон, томатний соус, помідори, цукор...