Рецепт Лазанья з гарбузом
Пропоную на замітку дивно апетитний і вельми простий рецепт приготування лазаньї з гарбузом. Це яскраве і соковите блюдо з ароматом осені для дорослих і дітей.
опис приготування:
Класичний рецепт лазаньї з гарбузом передбачає використання м'ясного фаршу, проте в даному варіанті додані яблука. Лазанья виходить дуже ніжною, Проте ситної, але неймовірно смачною.
Таке блюдо можна при бажанні зробити злегка солодкуватим.
- гарбуз— 1 кілограм
- яблука— 2-4 штук
- Мускатний горіх— 1 щіпка
- яйце— 1 штука
- вершки— 100 мілілітрів
- сир— 100 грам
- листя лазаньї— 16-18 штук
- Вершкове масло— 100 грам
- борошно— 3 штуки
- молоко— 300 мілілітрів
- сіль— 1 щіпка
- перець— 1 щіпка
2. Для аромату додати мускатний горіх і збити масу до стану густого пюре. Підсолити за смаком.
3. Частину, що залишилася гарбуз нарізати невеликими кубиками і з'єднати з яблуками. Викласти на сковороду з невеликою кількістю вершкового масла і обсмажити трохи до м'якості. Також в рецепт приготування лазаньї з гарбузом можна додати ароматні трави, сухофрукти або трохи моркви, наприклад.
4. Невід'ємною частиною лазаньї є соус. Для його приготування в розтоплене вершкове масло потрібно всипати борошно і ретельно перемішати.
5. Влити поступово молоко, продовжуючи перемішувати, щоб соус був однорідним.
6. Залишилося додати в нього трохи тертого сиру, а також сіль, перець, мускатний горіх за смаком.
7. На дно форми викласти трохи соусу (для більш однорідної консистенції його можна збити блендером) і листя лазаньї.
8. Помилитися гарбузовим пюре.
9. Викласти невелику кількість начинки.
10. полити соусом.
11. Накрити другим шаром листя лазаньї і повторити шари до закінчення інгредієнтів.
12. Верх залити залишками соусу і присипати тертим сиром, щоб утворилася апетитна скоринка.
13. Форму відправити в розігріту духовку мінімум на 30 хвилин.
14. Коли лазанья з гарбузом в домашніх умовах стала зверху зараженої, форму можна дістати з духовки і дати охолонути близько 10-15 хвилин. Потім можна різати і подавати до столу.
Подібні рецепти
Лазанья на швидку руку
Ця смачна і ароматна вегетаріанська лазанья готується набагато простіше і швидше, ніж класична, з м'ясним фаршем. Блюдо виходить незвичайним, соковитим і сподобається навіть тим, хто любить м'ясо опис приготування: Всім знайома знаменита італійська лазіння, але не всі знають, що лазіння не обо...
Лазанья «Болоньєзе» (класичний рецепт)
лазанья — дуже смачне італійське блюдо, яке вже давно міцно влаштувалося на наших столах. Це своєрідна запіканка з грибів, овочів або м'яса. Приготовим! опис приготування: Приготування класичної лазаньї — досить трудомісткий процес, але я детально розповім, як приготувати лазанью "; Болоньєзе"...
Лазанья болоньєзе
Хочу представити вам класичний рецепт лазаньї болоньєзе. Для справжніх цінителів італійської кухні. опис приготування: Історії лазінні пішла з Греції. Саме греки передали цей рецепт римлянам. лазанья болоньєзе — рецепт дуже древній. І спочатку її готували без помідорів. Так як Колумб привіз по...
Лазанья грибна
Якщо ви любите лазанью, то пропоную вам для різноманітності приготувати її з грибочками і шпинатом. оригінально? Начинка неймовірно соковита, ароматна і дійсно смачна. обов'язково спробуйте! опис приготування: Для святкового або щоденного меню цей варіант, як приготувати лазанью грибну, буде д...
Лазанья з кабачків з фаршем
Лазанья з кабачків з фаршем дуже смачна і корисна. Рекомендую її тим, хто стежить за своєю вагою і вибирає корисні рецепти. Потрібно тільки не захоплюватися сметаною і сир вибирати менш калорійний. опис приготування: Лазанью з кабачків з фаршем можна подавати як самостійне блюдо. М'ясо і овочі...