Рецепт Лазанья з шинкою
Лазанью просто обожнюю! правда, для того, щоб лазанью приготувати, потрібно попотіти і витратити купу часу… Або ж можна спростити класичний рецепт і приготувати лазанью з шинкою! вперед!
опис приготування:
Лазанья з шинкою просто тане в роті! Цю страву можна подати і на закуску, і на гаряче. Це італійське блюдо бажано готувати з італійським сиром — Parmezanom і Motsarelloy. але, якщо такі відсутні, то Пармезан можна замінити будь-яким твердим, Mocarellu — легкоплавким сиром. Базилік краще використовувати свіжий.
- Помідори у власному соку— 600 грам
- Томатна паста— 1-2 Ст. ложок
- Біле сухе вино— 3/4 склянки
- часник— 4-5 зубчиків
- Масло оливкове— 4-5 Ст. ложок
- сіль— — За смаком
- паприка— — За смаком
- пласти лазаньї— 4-6 штук
- шинка— 150-200 грам
- В'ялені на сонці помідори— 100 грам
- сир Моцарелла— 400-450 грам
- Сир пармезан— 100-150 грам
- базилік— — За смаком
- Болгарський перець— 2-3 штук
- вершки— 3/4 склянки
2. Додайте до обсмаженої цибулі помідори у власному соку разом з соком, приправити сіллю і перцем vsypte molotuû. Додайте томатну пасту і ретельно перемішайте. Вогонь збільште до середнього і потім хвилинки 4-5.
3. Болгарський перець промийте, розріжте навпіл і виріжте насіннєву коробку з плодоніжкою. Викладіть зрізом вниз на застелений папером деко і випікайте протягом 5-7 хвилин.
4. Коли соус закипить і стане густіти, влийте біле вино.
5. Болгарський перець витягніть з духовки і остудіть. Потім зніміть шкірку і наріжте невеликими кубиками.
6. Вогонь під соусом понизьте до повільного і влийте в нього вершки. перемішайте.
7. Базилік промийте і подрібніть. шинку наріжте. У форму для випічки ополоником покладіть трохи соусу, потім листи лазаньї. На лазанью викладіть подрібнені в'ялені помідори, шинку, базилік і болгарський перець.
8. Потім викладіть пласти Моцарелли і трохи тертого пармезану.
9. Після того, як поклали сир, полийте блюдо соусом і починайте наступний шар з літа лазаньї. Потім все повторюйте знову. зверху (останній шар) лазанью полийте соусом і посипте пармезаном.
10. Випікайте лазанью в розігрітій до 180 градусів духовці протягом години.
11. Перед подачею на стіл охолодіть. Лазанья з шинкою готова! Смачного! Подавайте з тертим пармезаном.
Подібні рецепти
Лазанья з шинкою і сиром
Ділюся з вами відмінним рецептом приготування лазаньї з грибами і шинкою. Виходить ситне і дуже ароматне блюдо, яке має здатність зводити з розуму всіх, хто його спробує! рекомендую! опис приготування: Звичайно ж, для того, Щоб дізнатися, як приготувати лазанью з грибами і шинкою особливих скл...
Лазанья з сиром і шинкою
Лазанья з сиром і шинкою — це російські варіації на тему лазаньї. Таку лазанью я пробувала у своєї подруги, мами двох підлітків. Вони дуже задоволені цією стравою, навіть робити його самі намагаються! опис приготування: Лазанья з сиром і шинкою відправляється в духовку з практично готовими ін...
Лазанья «Болоньєзе» (класичний рецепт)
лазанья — дуже смачне італійське блюдо, яке вже давно міцно влаштувалося на наших столах. Це своєрідна запіканка з грибів, овочів або м'яса. Приготовим! опис приготування: Приготування класичної лазаньї — досить трудомісткий процес, але я детально розповім, як приготувати лазанью "; Болоньєзе"...
Лазанья болоньєзе
Хочу представити вам класичний рецепт лазаньї болоньєзе. Для справжніх цінителів італійської кухні. опис приготування: Історії лазінні пішла з Греції. Саме греки передали цей рецепт римлянам. лазанья болоньєзе — рецепт дуже древній. І спочатку її готували без помідорів. Так як Колумб привіз по...
Лазанья грибна
Якщо ви любите лазанью, то пропоную вам для різноманітності приготувати її з грибочками і шпинатом. оригінально? Начинка неймовірно соковита, ароматна і дійсно смачна. обов'язково спробуйте! опис приготування: Для святкового або щоденного меню цей варіант, як приготувати лазанью грибну, буде д...