Рецепт Лимончелло на спирту

Рецепт Лимончелло на спирту
Кількість порцій: 9-10 Час приготування: 7 дн. 22 г. 0 хв.
розповім сьогодні, як приготувати лімончелло на спирту. Хто б знав, що такий екзотичний спиртний напій, який так люблять додавати в жіночі коктейлі на вечірках, так просто готується!

опис приготування:

Такий рецепт приготування лімончелло на спирту вам точно сподобається! звичайно, в першу чергу цей напій люблять і поважають дами: на його основі можна зробити незліченну кількість смачних коктейлів, які так люблять жінки. Але навіть "; в чистому вигляді" напій вражає уяву своїм смаком!

  • лимони— 10 штук
  • спирт— 450 мілілітрів(той, який можна пити)
  • горілка— 250 мілілітрів
  • цукор— 2 склянки
  • вода— 2 склянки
Лимончелло на спирту - фото крок 1 1. Лимони добре промиємо і обшпарити окропом, після чого за допомогою картоплечистки або ножа знімаємо з них цедру. Цедру розкладаємо по чистим пляшках.

Лимончелло на спирту - фото крок 2 2. Тепер заливаємо сумішшю зі спирту, горілки і води, додамо цукор і ретельно перемішати. Наполягаємо в такому вигляді під пробками приблизно півтора тижні. Після цього відцідити ретельно рідина.

Лимончелло на спирту - фото крок 3 3. Переливаємо тепер в красиві стерильні пляшки і закриваємо. Зберігаємо в прохолодному місці, подаємо, попередньо охолодивши!

Лимончелло на спирту - фото крок 4 4. Готово!

Подібні рецепти

Квашеная капуста на зиму

Лимонна настоянка на спирту

Хрустящая свежая квашеная капуста с морковкой и клюквой! чудова закуска! И с хлебом хороша, и растительным маслом приправленная вкусна, и в щи пойдет. Квасить капусту на зиму просто и очень дешево. опис приготування: Як приготувати квашену капусту? 1. Кочаны капусты очистите от наружных листье...

Кус-кус з білою і зеленою спаржею

Кус-кус з білою і зеленою спаржею

Швидкий рецепт приготування крупи кус-кус з курячим бульйоном, білої та зеленої спаржею та руколлою. опис приготування: У середній каструлі довести курячий бульйон до кипіння. Додати крупу кус-кус, розмішати і довести до кипіння. Зняти з вогню. Розрізати спаржу навпіл. У вас повинно вийти приб...

Курячі сердечка по-китайськи

Курячі сердечка по-китайськи

Курячі сердечка по-китайськи - більш ніж незвичайне і оригінальне блюдо. впевнена, таких сердечок ви ще не їли! вперше спробувавши, ви навіть не зрозумієте, що це саме курячі сердечка. опис приготування: Курячі сердечка - смачна закуска, яка сподобається всім любителям східної кухні. Готуються...

Курячі шийки в духовці

Курячі шийки в духовці

Курячі шийки в духовці - відмінна закуска до пива. Запечені курячі шийки виходять дуже соковитими, смачними і апетитними. кількість порцій: 3-4 курячих ший— 1,2 кілограма сиру— 200 грам часник— За смаком майонез— За смаком сіль, перець— За смаком 1. У мисці перемішати майонез з пропущеним ...

Курячі грудки в маринаді з помідорами

Курячі грудки в маринаді з помідорами

Рецепт приготування курячих грудок, маринованих в часник, чорному перці, kayenskom перо, koriandre, темрява, кардамон і соку лайма, а потім обсмажених в томатному соусі з цибулею, помідорами, вершками і кінзою. опис приготування: Ця страва індійської кухні має спільне з мексиканською кухнею по...