Рецепт Liny в Москві

Рецепт Liny в Москві
Кількість порцій: 1-2 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Лінь з гострим соусом, приготований за цим рецептом, не поступиться за своїм смаком ні палтуса, ни судаку. А в чомусь навіть перевершить їх. переконайтеся самі — розповідаю, як приготувати лин по-московськи!

опис приготування:

У цьому рецепті я розповідаю і показую вам, як приготувати лина по-московськи з гострим соусом. Ви можете видозмінювати цей досить простий рецепт на свій смак. Можете додавати нові, свої улюблені інгредієнти. Тільки від вас залежить, як зробити лини по-московськи в найбільш прийнятному для ваших домочадців вигляді. Я запропонувала свій варіант — але його можна сміливо коригувати.

Рекомендую до такої рибку біле вино. І гарного вам вечора!


  • Лінь— 1 штука
  • Рослинна олія— 100 мілілітрів(2 столові ложки — для соусу)
  • сіль— 0,5 чайних ложки
  • Перець чорний мелений— 1-2 Щепоток
  • лимон— 1 штука(сок половинки лимона нужен для рыбы, вторая половинка — для соусу)
  • Базилік листя— 30 грам
  • Перець чилі— 1-2 штук(перчики длинной около 2 сантиметрів)
  • борошно— 2-3 Ст. ложок
  • Томатна паста— 1 Ст. ложка
  • паста каррі— 1-1,5 Ст. ложки
  • вода— 100-150 мілілітрів
Liny в Москві - фото крок 1 Приступаем к подготовке линя. Опустим его в горячую воду на пару минут для того, чтобы сошла слизь и отставшая чешуя. Затем потрошим тушку и тщательно промываем. Делаем красивые разрезы по всей тушке. Натираем рыбу смесью соли и перца и поливаем соком половинки лимона.

Liny в Москві - фото крок 2 Ставимо сковороду з невеликою кількістю масла на середній вогонь, добавляем листики базилика и порезанный перец чили. Поджариваем их до корочки и убираем со сковородкиу нас получилось ароматное масло, в котором мы будем жарить рыбу.

Liny в Москві - фото крок 3 Обваливаем тушку линя в муке и выкладываем на сковороду.

Liny в Москві - фото крок 4 Жарим линя со всех сторон до красивой румяной корочки.

Liny в Москві - фото крок 5 А теперь приступим к приготовлению соуса. В маленький сотейник наливаем 1-2 столових ложки масла, добавляем пасту карри и томатную пасту. Тушим на среднем огне полторы-две минуты.

Liny в Москві - фото крок 6 Наливаем в сотейник воду, сік половини лимона. додаємо цукор. перемішуємо, пробуем и добавляем немного соли по вкусу. Варимо кілька хвилин.

Liny в Москві - фото крок 7 Поливаем готовым соусом рыбку

Подібні рецепти

Квашеная капуста на зиму

Оладки з сухофруктами

Хрустящая свежая квашеная капуста с морковкой и клюквой! чудова закуска! И с хлебом хороша, и растительным маслом приправленная вкусна, и в щи пойдет. Квасить капусту на зиму просто и очень дешево. опис приготування: Як приготувати квашену капусту? 1. Кочаны капусты очистите от наружных листье...

Кус-кус з білою і зеленою спаржею

Кус-кус з білою і зеленою спаржею

Швидкий рецепт приготування крупи кус-кус з курячим бульйоном, білої та зеленої спаржею та руколлою. опис приготування: У середній каструлі довести курячий бульйон до кипіння. Додати крупу кус-кус, розмішати і довести до кипіння. Зняти з вогню. Розрізати спаржу навпіл. У вас повинно вийти приб...

Курячі сердечка по-китайськи

Курячі сердечка по-китайськи

Курячі сердечка по-китайськи - більш ніж незвичайне і оригінальне блюдо. впевнена, таких сердечок ви ще не їли! вперше спробувавши, ви навіть не зрозумієте, що це саме курячі сердечка. опис приготування: Курячі сердечка - смачна закуска, яка сподобається всім любителям східної кухні. Готуються...

Курячі шийки в духовці

Курячі шийки в духовці

Курячі шийки в духовці - відмінна закуска до пива. Запечені курячі шийки виходять дуже соковитими, смачними і апетитними. кількість порцій: 3-4 курячих ший— 1,2 кілограма сиру— 200 грам часник— За смаком майонез— За смаком сіль, перець— За смаком 1. У мисці перемішати майонез з пропущеним ...

Курячі грудки в маринаді з помідорами

Курячі грудки в маринаді з помідорами

Рецепт приготування курячих грудок, маринованих в часник, чорному перці, kayenskom перо, koriandre, темрява, кардамон і соку лайма, а потім обсмажених в томатному соусі з цибулею, помідорами, вершками і кінзою. опис приготування: Ця страва індійської кухні має спільне з мексиканською кухнею по...