Рецепт Liny в Москві
Лінь з гострим соусом, приготований за цим рецептом, не поступиться за своїм смаком ні палтуса, ни судаку. А в чомусь навіть перевершить їх. переконайтеся самі — розповідаю, як приготувати лин по-московськи!
опис приготування:
У цьому рецепті я розповідаю і показую вам, як приготувати лина по-московськи з гострим соусом. Ви можете видозмінювати цей досить простий рецепт на свій смак. Можете додавати нові, свої улюблені інгредієнти. Тільки від вас залежить, як зробити лини по-московськи в найбільш прийнятному для ваших домочадців вигляді. Я запропонувала свій варіант — але його можна сміливо коригувати.
Рекомендую до такої рибку біле вино. І гарного вам вечора!
- Лінь— 1 штука
- Рослинна олія— 100 мілілітрів(2 столові ложки — для соусу)
- сіль— 0,5 чайних ложки
- Перець чорний мелений— 1-2 Щепоток
- лимон— 1 штука(сок половинки лимона нужен для рыбы, вторая половинка — для соусу)
- Базилік листя— 30 грам
- Перець чилі— 1-2 штук(перчики длинной около 2 сантиметрів)
- борошно— 2-3 Ст. ложок
- Томатна паста— 1 Ст. ложка
- паста каррі— 1-1,5 Ст. ложки
- вода— 100-150 мілілітрів
Ставимо сковороду з невеликою кількістю масла на середній вогонь, добавляем листики базилика и порезанный перец чили. Поджариваем их до корочки и убираем со сковородки — у нас получилось ароматное масло, в котором мы будем жарить рыбу.
Обваливаем тушку линя в муке и выкладываем на сковороду.
Жарим линя со всех сторон до красивой румяной корочки.
А теперь приступим к приготовлению соуса. В маленький сотейник наливаем 1-2 столових ложки масла, добавляем пасту карри и томатную пасту. Тушим на среднем огне полторы-две минуты.
Наливаем в сотейник воду, сік половини лимона. додаємо цукор. перемішуємо, пробуем и добавляем немного соли по вкусу. Варимо кілька хвилин.
Поливаем готовым соусом рыбку…
Подібні рецепти
Оладки з сухофруктами
Хрустящая свежая квашеная капуста с морковкой и клюквой! чудова закуска! И с хлебом хороша, и растительным маслом приправленная вкусна, и в щи пойдет. Квасить капусту на зиму просто и очень дешево. опис приготування: Як приготувати квашену капусту? 1. Кочаны капусты очистите от наружных листье...
Кус-кус з білою і зеленою спаржею
Швидкий рецепт приготування крупи кус-кус з курячим бульйоном, білої та зеленої спаржею та руколлою. опис приготування: У середній каструлі довести курячий бульйон до кипіння. Додати крупу кус-кус, розмішати і довести до кипіння. Зняти з вогню. Розрізати спаржу навпіл. У вас повинно вийти приб...
Курячі сердечка по-китайськи
Курячі сердечка по-китайськи - більш ніж незвичайне і оригінальне блюдо. впевнена, таких сердечок ви ще не їли! вперше спробувавши, ви навіть не зрозумієте, що це саме курячі сердечка. опис приготування: Курячі сердечка - смачна закуска, яка сподобається всім любителям східної кухні. Готуються...
Курячі шийки в духовці
Курячі шийки в духовці - відмінна закуска до пива. Запечені курячі шийки виходять дуже соковитими, смачними і апетитними. кількість порцій: 3-4 курячих ший— 1,2 кілограма сиру— 200 грам часник— За смаком майонез— За смаком сіль, перець— За смаком 1. У мисці перемішати майонез з пропущеним ...
Курячі грудки в маринаді з помідорами
Рецепт приготування курячих грудок, маринованих в часник, чорному перці, kayenskom перо, koriandre, темрява, кардамон і соку лайма, а потім обсмажених в томатному соусі з цибулею, помідорами, вершками і кінзою. опис приготування: Ця страва індійської кухні має спільне з мексиканською кухнею по...