Рецепт Лимонний курячий суп

Рецепт Лимонний курячий суп
Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Такий суп обов'язково зігріє в холодний зимовий день, а також прикрасить і різноманітить ваш щоденний раціон. Спробуйте популярна страва марокканської кухні, як приготувати лимонний курячий суп.

опис приготування:

Суп прекрасно зігріє і наситить. У нього яскравий лимонний колір і не менш яскравий, насичений смак. Такий супчик - це прекрасний засіб від застуди, як, втім, і будь-який курячий суп. Подавайте його обов'язково гарячим, можна прикрасити гілочкою свіжої зелені.

  • курячі стегна— 600 грам
  • сіль, чорний мелений перець— За смаком
  • куркума— 1 Чайна ложка
  • кмин мелений— 1 Чайна ложка
  • Оливкова олія— 2 Ст. ложки
  • Цибуля— 1 штука
  • стебло селери— 1 штука
  • часник— 4 зубчики
  • Корінь імбиру— 1 Чайна ложка(тертий)
  • Лавровий лист— 1 штука
  • Курячий бульйон— 6 склянок(або вода )
  • лимон— 1 штука(tsedra і сік)
  • Рис «Басматі»— 1/3 склянки
  • гайка— 400 грам(консервований)
  • зелень— За смаком
Лимонний курячий суп - фото крок 1 1. змішайте сіль, kurkumu, кмин, чорний мелений перець. Наріжте курку без кісток шматочками і змішайте зі спеціями. Розігрійте каструлю з оливковою олією і викладіть м'ясо, обсмажуйте його 5-7 хвилин. Перекладіть курку в тарілку.

Лимонний курячий суп - фото крок 2 2. Наріжте дрібно цибулю, селера і часник. Каструлю розігрійте і викладіть цибулину, селера, обсмажуйте близько 5 хвилин, потім додайте часник і тертий імбир.

Лимонний курячий суп - фото крок 3 3. Поверніть в каструлю обсмажену курку, влийте бульйон, додайте лавровий лист, кілька смужок цедри, після закипання варіть на середньому вогні 15 хвилин.

Лимонний курячий суп - фото крок 4 4. Додати гайка, Мал, лимонний сік, доведіть до кипіння і варіть 20 хвилин до готовності рису.

Лимонний курячий суп - фото крок 5 5. За смаком посоліть і поперчіть. Вимикайте вогонь і розлийте суп по тарілках, прикрасьте зеленню.

Подібні рецепти

Ліванський лимонний суп з сочевицею

Сациві з цвітною капустою

Рецепт приготування ліванського лимонного супу з сочевицею. Блюдо ліванської кухні. Швидко готується і урізноманітнює ваше меню. опис приготування: Розігріти масло у великій каструлі на сильному вогні. Коли масло буде дуже гарячим, додати цибулю і перемішувати, поки цибуля почне присмажуватися...

Лимонний чізкейк

Лимонний чізкейк

Освойте рецепт лимонного чізкейку, який я витягла у професійного кондитера-американця (вже ці хлопці знають толк в чізкейк!), не полінуйтеся приготувати — і успіх вам гарантований. опис приготування: Я ще не зустрічала людей, які б не любили добре приготований чізкейк. На жаль, то що подають в...

Лимонний хліб

Лимонний хліб

Рецепт приготування дріжджового хліба з начинкою з вершкового сиру, цукру і лимонного крему. опис приготування: Ніжний хліб з терпким ароматом лимона - ідеальне ласощі для холодів. теплої води— 6 Ст. ложок(дріжджі) цукру— 1 Чайна ложка(дріжджі) розчинних дріжджів— 1 1/2 чайних ложки(дріжджі)...

Лимонний кекс в глазурі

Лимонний кекс в глазурі

Рецепт приготування кексу з лимонною цедрою, лимонним соком і глазур'ю з лимонного соку і цукрової пудри. Цей м'який соковитий кекс займе гідне місце на вашому столі. кількість порцій: 10-12 розпушувача— 1 Чайна ложка соди— 1/8 чайних ложки свіжого лимонного соку— 2 Ст. ложки екстракту ванілі— ...

Лимонний Кердем

Лимонний Кердем

лимонний Кердем — дуже простий у приготуванні сніданок, який порадує всіх ваших домашніх від малого до великого. Спробуйте — рецепт лимонного Кердем дуже простий! опис приготування: лимонний Кердем — це щось на зразок дуже ніжного лимонного крему, який має універсальне використання — його можн...