Рецепт Лимонний курячий суп
Такий суп обов'язково зігріє в холодний зимовий день, а також прикрасить і різноманітить ваш щоденний раціон. Спробуйте популярна страва марокканської кухні, як приготувати лимонний курячий суп.
опис приготування:
Суп прекрасно зігріє і наситить. У нього яскравий лимонний колір і не менш яскравий, насичений смак. Такий супчик - це прекрасний засіб від застуди, як, втім, і будь-який курячий суп. Подавайте його обов'язково гарячим, можна прикрасити гілочкою свіжої зелені.
- курячі стегна— 600 грам
- сіль, чорний мелений перець— За смаком
- куркума— 1 Чайна ложка
- кмин мелений— 1 Чайна ложка
- Оливкова олія— 2 Ст. ложки
- Цибуля— 1 штука
- стебло селери— 1 штука
- часник— 4 зубчики
- Корінь імбиру— 1 Чайна ложка(тертий)
- Лавровий лист— 1 штука
- Курячий бульйон— 6 склянок(або вода )
- лимон— 1 штука(tsedra і сік)
- Рис «Басматі»— 1/3 склянки
- гайка— 400 грам(консервований)
- зелень— За смаком
2. Наріжте дрібно цибулю, селера і часник. Каструлю розігрійте і викладіть цибулину, селера, обсмажуйте близько 5 хвилин, потім додайте часник і тертий імбир.
3. Поверніть в каструлю обсмажену курку, влийте бульйон, додайте лавровий лист, кілька смужок цедри, після закипання варіть на середньому вогні 15 хвилин.
4. Додати гайка, Мал, лимонний сік, доведіть до кипіння і варіть 20 хвилин до готовності рису.
5. За смаком посоліть і поперчіть. Вимикайте вогонь і розлийте суп по тарілках, прикрасьте зеленню.
Подібні рецепти
Сациві з цвітною капустою
Рецепт приготування ліванського лимонного супу з сочевицею. Блюдо ліванської кухні. Швидко готується і урізноманітнює ваше меню. опис приготування: Розігріти масло у великій каструлі на сильному вогні. Коли масло буде дуже гарячим, додати цибулю і перемішувати, поки цибуля почне присмажуватися...
Лимонний чізкейк
Освойте рецепт лимонного чізкейку, який я витягла у професійного кондитера-американця (вже ці хлопці знають толк в чізкейк!), не полінуйтеся приготувати — і успіх вам гарантований. опис приготування: Я ще не зустрічала людей, які б не любили добре приготований чізкейк. На жаль, то що подають в...
Лимонний хліб
Рецепт приготування дріжджового хліба з начинкою з вершкового сиру, цукру і лимонного крему. опис приготування: Ніжний хліб з терпким ароматом лимона - ідеальне ласощі для холодів. теплої води— 6 Ст. ложок(дріжджі) цукру— 1 Чайна ложка(дріжджі) розчинних дріжджів— 1 1/2 чайних ложки(дріжджі)...
Лимонний кекс в глазурі
Рецепт приготування кексу з лимонною цедрою, лимонним соком і глазур'ю з лимонного соку і цукрової пудри. Цей м'який соковитий кекс займе гідне місце на вашому столі. кількість порцій: 10-12 розпушувача— 1 Чайна ложка соди— 1/8 чайних ложки свіжого лимонного соку— 2 Ст. ложки екстракту ванілі— ...
Лимонний Кердем
лимонний Кердем — дуже простий у приготуванні сніданок, який порадує всіх ваших домашніх від малого до великого. Спробуйте — рецепт лимонного Кердем дуже простий! опис приготування: лимонний Кердем — це щось на зразок дуже ніжного лимонного крему, який має універсальне використання — його можн...