Рецепт Куриные потроха

Рецепт Куриные потроха
Кількість порцій: 3 Час приготування: 30 хв.
Навіть нутрощі в поєднанні з правильним соусом можуть стати дуже неповторним делікатесом. поспішайте приготувати, щоб здивувати гостей ніжним і соковитим блюдом, яке дуже просто в приготуванні.

опис приготування:

Прості в приготуванні курячі шлуночки стануть відмінним гарячою стравою до столу. Готуються в сметанному соусі, який надає страві вершковий і ніжний смак, м'якість і соковитість. Багато що залежить від обраної сметани, тому беріть пожирніше, ще як варіант зайвим не буде, якщо ви додасте трохи жирних вершків.

Дивіться як приготувати курячі тельбухи, спробуйте приготувати це субпродукт по-новому.


  • курячі шлуночки— 500 грам
  • крем— 200 мілілітрів(найбільшою жирності )
  • Курячий бульйон— 250 мілілітрів
  • сіль— За смаком
  • перець— За смаком
  • Оливкова олія— 100 мілілітрів
1 Починаємо приготування з того, що нам потрібно гарненько вимити кожен шлуночок окремо, очистити від плівки, і промити ще раз, щоб не було гіркуватого присмаку.

2 Розрізаємо кожен на кілька частин, не дуже дрібно.

3 Виливаємо оливкову олію на розігріту сковороду і відправляємо туди нарізані шлуночки.
Необхідно перемішувати і готувати кілька хвилин до золотистої скоринки. Далі необхідно додати перець і сіль. Заливаємо це все бульйоном.

4 Далі потрібно накрити кришкою і дати протушкувати близько 20 хвилин.

5 Після цього додаємо в шлуночки сметану, також можна додати трохи жирних вершків. Перемішуємо і готуємо ще кілька хвилин.
Блюдо готово!

Подібні рецепти

Куриные желудки по-корейски с морковью

Плов (простий рецепт)

Куриные желудки и сердца готовят гораздо реже, чем другие части курицы. Если их почистить, вымыть и добавить специи, виходить смачно. Спробуйте рецепт, как приготовить куриные желудки по-корейски. опис приготування: І хто сказав, что субпродукты не могут быть приготовлены интересно? У блюда не...

Куриные ножки в мультиварке

Куриные ножки в мультиварке

Куриные ножки в мультиварке готовятся очень просто — в пять шагов. В данном простом рецепте с фото предлагается вариант вкусных куриных ножек с тушеными овощами — картоплею, цибулею і морквою. опис приготування: Простой рецепт куриных ножек в мультиварке я узнала от своей подруги, которая гото...

Квашеная капуста на зиму

Квашеная капуста на зиму

Хрустящая свежая квашеная капуста с морковкой и клюквой! чудова закуска! И с хлебом хороша, и растительным маслом приправленная вкусна, и в щи пойдет. Квасить капусту на зиму просто и очень дешево. опис приготування: Як приготувати квашену капусту? 1. Кочаны капусты очистите от наружных листье...

Кус-кус з білою і зеленою спаржею

Кус-кус з білою і зеленою спаржею

Швидкий рецепт приготування крупи кус-кус з курячим бульйоном, білої та зеленої спаржею та руколлою. опис приготування: У середній каструлі довести курячий бульйон до кипіння. Додати крупу кус-кус, розмішати і довести до кипіння. Зняти з вогню. Розрізати спаржу навпіл. У вас повинно вийти приб...

Курячі сердечка по-китайськи

Курячі сердечка по-китайськи

Курячі сердечка по-китайськи - більш ніж незвичайне і оригінальне блюдо. впевнена, таких сердечок ви ще не їли! вперше спробувавши, ви навіть не зрозумієте, що це саме курячі сердечка. опис приготування: Курячі сердечка - смачна закуска, яка сподобається всім любителям східної кухні. Готуються...