Рецепт Курочка под соусом

Рецепт Курочка под соусом
Кількість порцій: 7-8 Час приготування: 3 г. 0 хв.
Курочка под соусом — нереально смачна страва, яким можна пригощати гостей за святковим столом. Малиновий соус дуже незвичайний, він ідеально поєднується з ніжним курячим м'ясом. Спробуйте!

опис приготування:

Курочка під соусом в домашніх умовах — страва, яке не потребує особливих тимчасових витрат на приготування. Все робиться дуже швидко. Поки запікається курка, ви можете приготувати малиновий соус. Кількість цукру і солі в соусі регулюйте на свій розсуд. хай щастить!

  • курячі гомілки— 1,5 кілограма
  • малина— 250 грам
  • оцет бальзамічний— 4 Ст. ложки
  • соус соєвий— 2 Ст. ложки
  • цукор— За смаком
  • сіль— За смаком
  • Приправа для курки— За смаком
Курочка под соусом - фото крок 1 змішайте 1 ст.л. бальзамічного оцту і 1 ст.л. соєвого соусу. Промийте і обсушіть курячі гомілки, змастіть їх приготовленої масою, відправте в холодильник на кілька годин. Потім натріть гомілки сіллю і приправою, перекладіть у форму для запікання (разом з маринадом). Готуйте в духовці 45 хвилин, температура 200 градусів.

Курочка под соусом - фото крок 2 Малину перебираємо і промиваємо, потім подрібнюємо в блендері в пюре. Протираємо пюре через сито і перекладаємо в каструльку. Кладемо сіль і цукор за смаком, доводимо на повільному вогні до кипіння, постійно помішуючи.

Курочка под соусом - фото крок 3 Вливаємо залишився оцет і соєвий соус. Варимо ще кілька хвилин, помішуючи.

Курочка под соусом - фото крок 4 Витягуємо курку з духовки, рясно поливаємо соусом і відправляємо назад запікатися. Досить 10-15 хвилин.

Курочка под соусом - фото крок 5 Подаємо курячі гомілки до столу разом з соусом. Смачного!

Подібні рецепти

Курочка по-быстрому

Курочка под шубкой

Будні зазвичай завжди пов'язані з втомою і небажанням проводити вечори біля плити. Тому щоб харчуватися і смачно, і корисно, потрібно знати деякі хитрощі. Збережіть собі цей рецепт швидкого вечеряю опис приготування: Курячі грудки розрізати на невеликі шматочки, викласти на сковороду, политу о...

Курочка з айвою і медом

Курочка з айвою і медом

Дивовижне блюдо з пікантним смаком. кількість порцій: 4 Курячі стегна або окосту (без шкіри)  — 1  кілограм айва— 1 кілограм Цибуля ріпчаста— 2 штуки(великі) Рослинна олія— 100 грам(без запаху) лимон— 1 штука мідь— 2 Ст. ложки обкладинка— 1 Чайна ложка імбир мелений— 1 Чайна ложка сіль— 1 За см...

Курочка с дымком

Курочка с дымком

Хочу запропонувати дуже простий, але казково ароматний рецепт приготування курочки. Підійдуть абсолютно будь-які частини курки, у мене стегенця, вийшло шикарно! дивіться! опис приготування: Подавайте курочку з овочами або овочевим салатом, зеленню. За час випікання виділяється досить багато м'...

Курочка со стручковой фасолью

Курочка со стручковой фасолью

Головним секретом страви, як приготувати курку з стручкової квасолею з неповторним смаком, є рисове вино. Саме його присутність в страві робить його надзвичайно смачним і ароматним. опис приготування: Подавати блюдо найкраще в поєднанні з білим рисом, горіхами кешью або арахісом, зверху присип...

Квашеная капуста на зиму

Квашеная капуста на зиму

Хрустящая свежая квашеная капуста с морковкой и клюквой! чудова закуска! И с хлебом хороша, и растительным маслом приправленная вкусна, и в щи пойдет. Квасить капусту на зиму просто и очень дешево. опис приготування: Як приготувати квашену капусту? 1. Кочаны капусты очистите от наружных листье...