Рецепт Курочка с дымком

Рецепт Курочка с дымком
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Хочу запропонувати дуже простий, але казково ароматний рецепт приготування курочки. Підійдуть абсолютно будь-які частини курки, у мене стегенця, вийшло шикарно! дивіться!

опис приготування:

Подавайте курочку з овочами або овочевим салатом, зеленню. За час випікання виділяється досить багато м'ясного соку, його можна потім використовувати для приготування соусу.

дивіться, як приготувати курочку з димком, і приступайте. хай щастить!

  • курка— 1-1,2 кілограма
  • майонез— 2 Ст. ложки
  • Томатний соус (кетчуп)  — 2 Ст. ложки
  • Рідкий дим— 1 Ст. ложка
  • сіль— За смаком
  • Спеції для курки— 1 Чайна ложка
  • часник— 2-3 зубчиків
Курочка с дымком - фото крок 1 Підготуйте продукти. курку вимийте, видаліть залишки пір'я, внутрішній жир. Поріжте на невеликі шматочки. У мене стегенця, тому я просто порізала кожен на 2 частини.

Курочка с дымком - фото крок 2 Приготуйте маринад: змішайте майонез з томатним соусом, рідким димом, сіллю, спеціями, розчавленим часником.

Курочка с дымком - фото крок 3 замаринуйте курку. Залиште в холодильнику на 30 хвилин, не забудьте накрити харчовою плівкою миску, щоб не обвітрилося м'ясо.

Курочка с дымком - фото крок 4 Застелите форму папером, викладайте м'ясо в один шар. Надішліть курочку в духовку на 30 хвилин, температура - 190-200 градусів.

Курочка с дымком - фото крок 5 Курочка с дымком готова! Перевірте на готовність проколом в самому щільному місці. Мої стегенця точно готові, можна подавати до столу!

Подібні рецепти

Курочка по-быстрому

Курочка до Великодня

Будні зазвичай завжди пов'язані з втомою і небажанням проводити вечори біля плити. Тому щоб харчуватися і смачно, і корисно, потрібно знати деякі хитрощі. Збережіть собі цей рецепт швидкого вечеряю опис приготування: Курячі грудки розрізати на невеликі шматочки, викласти на сковороду, политу о...

Курочка под соусом

Курочка под соусом

Курочка под соусом — нереально смачна страва, яким можна пригощати гостей за святковим столом. Малиновий соус дуже незвичайний, він ідеально поєднується з ніжним курячим м'ясом. Спробуйте! опис приготування: Курочка під соусом в домашніх умовах — страва, яке не потребує особливих тимчасових ви...

Курочка з айвою і медом

Курочка з айвою і медом

Дивовижне блюдо з пікантним смаком. кількість порцій: 4 Курячі стегна або окосту (без шкіри)  — 1  кілограм айва— 1 кілограм Цибуля ріпчаста— 2 штуки(великі) Рослинна олія— 100 грам(без запаху) лимон— 1 штука мідь— 2 Ст. ложки обкладинка— 1 Чайна ложка імбир мелений— 1 Чайна ложка сіль— 1 За см...

Курочка со стручковой фасолью

Курочка со стручковой фасолью

Головним секретом страви, як приготувати курку з стручкової квасолею з неповторним смаком, є рисове вино. Саме його присутність в страві робить його надзвичайно смачним і ароматним. опис приготування: Подавати блюдо найкраще в поєднанні з білим рисом, горіхами кешью або арахісом, зверху присип...

Квашеная капуста на зиму

Квашеная капуста на зиму

Хрустящая свежая квашеная капуста с морковкой и клюквой! чудова закуска! И с хлебом хороша, и растительным маслом приправленная вкусна, и в щи пойдет. Квасить капусту на зиму просто и очень дешево. опис приготування: Як приготувати квашену капусту? 1. Кочаны капусты очистите от наружных листье...