Рецепт Курочка со стручковой фасолью

Головним секретом страви, як приготувати курку з стручкової квасолею з неповторним смаком, є рисове вино. Саме його присутність в страві робить його надзвичайно смачним і ароматним.
опис приготування:
Подавати блюдо найкраще в поєднанні з білим рисом, горіхами кешью або арахісом, зверху присипавши насінням кунжуту. Любителі азіатської кухні неодмінно залишаться в захваті!
- курячі стегна або грудинка— 500 грам
- кукурудзяний крохмаль— 1/2 чайних ложки
- червоний перець— 1/2 чайних ложки
- соєвий соус— 3 Ст. ложки
- рисовий оцет— 2 Ст. ложки
- рисове вино— 2 Ст. ложки
- рослинна олія— 2 Ст. ложки
- цибулини— 6 штук
- імбир— 1 штука
- стручковая фасоль— 350 грам
2 Розігрійте на сковороді рослинне масло, обсмажити цибулю і імбир близько 2 хвилин. Додайте стручкову квасолю і обсмажуйте, часто помішуючи, ще 4 хвилини, поки квасоля не стане хрусткою.
3 Перекладіть квасоля в тарілку, а на тій самій олії обсмажте шматочки курки з двох сторін по кілька хвилин. Після цього додайте до неї суміш з вином і квасоля. помішуючи, готуйте протягом 30 секунд. Зніміть з вогню.
Подібні рецепти

Пончики на сніданок на швидку руку
Будні зазвичай завжди пов'язані з втомою і небажанням проводити вечори біля плити. Тому щоб харчуватися і смачно, і корисно, потрібно знати деякі хитрощі. Збережіть собі цей рецепт швидкого вечеряю опис приготування: Курячі грудки розрізати на невеликі шматочки, викласти на сковороду, политу о...

Курочка под соусом
Курочка под соусом — нереально смачна страва, яким можна пригощати гостей за святковим столом. Малиновий соус дуже незвичайний, він ідеально поєднується з ніжним курячим м'ясом. Спробуйте! опис приготування: Курочка під соусом в домашніх умовах — страва, яке не потребує особливих тимчасових ви...

Курочка з айвою і медом
Дивовижне блюдо з пікантним смаком. кількість порцій: 4 Курячі стегна або окосту (без шкіри) — 1 кілограм айва— 1 кілограм Цибуля ріпчаста— 2 штуки(великі) Рослинна олія— 100 грам(без запаху) лимон— 1 штука мідь— 2 Ст. ложки обкладинка— 1 Чайна ложка імбир мелений— 1 Чайна ложка сіль— 1 За см...

Курочка с дымком
Хочу запропонувати дуже простий, але казково ароматний рецепт приготування курочки. Підійдуть абсолютно будь-які частини курки, у мене стегенця, вийшло шикарно! дивіться! опис приготування: Подавайте курочку з овочами або овочевим салатом, зеленню. За час випікання виділяється досить багато м'...

Квашеная капуста на зиму
Хрустящая свежая квашеная капуста с морковкой и клюквой! чудова закуска! И с хлебом хороша, и растительным маслом приправленная вкусна, и в щи пойдет. Квасить капусту на зиму просто и очень дешево. опис приготування: Як приготувати квашену капусту? 1. Кочаны капусты очистите от наружных листье...