Рецепт Курочка со стручковой фасолью

Рецепт Курочка со стручковой фасолью
Кількість порцій: 4 Час приготування: 30 хв.
Головним секретом страви, як приготувати курку з стручкової квасолею з неповторним смаком, є рисове вино. Саме його присутність в страві робить його надзвичайно смачним і ароматним.

опис приготування:

Подавати блюдо найкраще в поєднанні з білим рисом, горіхами кешью або арахісом, зверху присипавши насінням кунжуту. Любителі азіатської кухні неодмінно залишаться в захваті!

  • курячі стегна або грудинка— 500 грам
  • кукурудзяний крохмаль— 1/2 чайних ложки
  • червоний перець— 1/2 чайних ложки
  • соєвий соус— 3 Ст. ложки
  • рисовий оцет— 2 Ст. ложки
  • рисове вино— 2 Ст. ложки
  • рослинна олія— 2 Ст. ложки
  • цибулини— 6 штук
  • імбир— 1 штука
  • стручковая фасоль— 350 грам
1 У мисці середнього розміру змішайте курку, кукурудзяний крохмаль, червоний перець, щіпку солі і 1 ст. L. соєвого соусу. В окремій мисці з'єднайте оцет, вино і залишилися 2 ст. L. соєвого соусу

2 Розігрійте на сковороді рослинне масло, обсмажити цибулю і імбир близько 2 хвилин. Додайте стручкову квасолю і обсмажуйте, часто помішуючи, ще 4 хвилини, поки квасоля не стане хрусткою.

3 Перекладіть квасоля в тарілку, а на тій самій олії обсмажте шматочки курки з двох сторін по кілька хвилин. Після цього додайте до неї суміш з вином і квасоля. помішуючи, готуйте протягом 30 секунд. Зніміть з вогню.

Подібні рецепти

Курочка по-быстрому

Закатка стручковой фасоли

Будні зазвичай завжди пов'язані з втомою і небажанням проводити вечори біля плити. Тому щоб харчуватися і смачно, і корисно, потрібно знати деякі хитрощі. Збережіть собі цей рецепт швидкого вечеряю опис приготування: Курячі грудки розрізати на невеликі шматочки, викласти на сковороду, политу о...

Курочка под соусом

Курочка под соусом

Курочка под соусом — нереально смачна страва, яким можна пригощати гостей за святковим столом. Малиновий соус дуже незвичайний, він ідеально поєднується з ніжним курячим м'ясом. Спробуйте! опис приготування: Курочка під соусом в домашніх умовах — страва, яке не потребує особливих тимчасових ви...

Курочка з айвою і медом

Курочка з айвою і медом

Дивовижне блюдо з пікантним смаком. кількість порцій: 4 Курячі стегна або окосту (без шкіри)  — 1  кілограм айва— 1 кілограм Цибуля ріпчаста— 2 штуки(великі) Рослинна олія— 100 грам(без запаху) лимон— 1 штука мідь— 2 Ст. ложки обкладинка— 1 Чайна ложка імбир мелений— 1 Чайна ложка сіль— 1 За см...

Курочка с дымком

Курочка с дымком

Хочу запропонувати дуже простий, але казково ароматний рецепт приготування курочки. Підійдуть абсолютно будь-які частини курки, у мене стегенця, вийшло шикарно! дивіться! опис приготування: Подавайте курочку з овочами або овочевим салатом, зеленню. За час випікання виділяється досить багато м'...

Квашеная капуста на зиму

Квашеная капуста на зиму

Хрустящая свежая квашеная капуста с морковкой и клюквой! чудова закуска! И с хлебом хороша, и растительным маслом приправленная вкусна, и в щи пойдет. Квасить капусту на зиму просто и очень дешево. опис приготування: Як приготувати квашену капусту? 1. Кочаны капусты очистите от наружных листье...