Рецепт Курячі грудки з пармезаном
Рецепт приготування хрустких курячих грудок в сирі пармезан з томатним соусом.
опис приготування:
Розігріти духовку до 220 градусів. Вистелити деко фольгою.
У кухонному комбайні змішати хліб, пармезан, масло і щіпку солі і перцю. Маса повинна кришитися. Помістити її в миску.
Покласти борошно в другу миску, приправити сіллю і перцем.
У третій мисці збити в піну яєчний білок.
Обваляти курячі грудки в борошні, стряхнувши надлишки. Потім вмочити в яєчний білок, дозволивши зайвому стекти, після чого обваляти в хлібно-сирної маси.
Викладіть курячі грудки на деко. Випікати до коричневого кольору, від 8 до 10 хвилин.
Вийміть з духовки, посипте сиром моцарелла.
продовжити випікати, поки сир не підрум'яниться, від 2 до 4 хвилин.
Тим часом у велику сковороду покласти помідори, розминаючи їх пальцями. Додати часник, приправити сіллю і перцем. Довести до кипіння, зменшіть вогонь і варити, поки соус не загусне, 6 до 8 хвилин.
Подавати курку з великою кількістю томатного соусу.
- хліба з цільного зерна— 2 скибочки
- тертого сыра пармезан— 1 Ст. ложка
- оливкового масла— 1 Чайна ложка
- борошна— 2 Ст. ложки
- великий яєчний білок— 1 штука
- курячі грудки, без шкіри і кісток— 4 штуки
- зубчик часнику— 1 штука
У кухонному комбайні змішати хліб, пармезан, масло і щіпку солі і перцю. Маса повинна кришитися. Помістити її в миску.
Покласти борошно в другу миску, приправити сіллю і перцем.
У третій мисці збити в піну яєчний білок.
Обваляти курячі грудки в борошні, стряхнувши надлишки. Потім вмочити в яєчний білок, дозволивши зайвому стекти, після чого обваляти в хлібно-сирної маси.
Викладіть курячі грудки на деко. Випікати до коричневого кольору, від 8 до 10 хвилин.
Вийміть з духовки, посипте сиром моцарелла.
продовжити випікати, поки сир не підрум'яниться, від 2 до 4 хвилин.
Тим часом у велику сковороду покласти помідори, розминаючи їх пальцями. Додати часник, приправити сіллю і перцем. Довести до кипіння, зменшіть вогонь і варити, поки соус не загусне, 6 до 8 хвилин.
Подавати курку з великою кількістю томатного соусу.
Подібні рецепти
Курячі грудки з стручкової квасолею
Рецепт приготування розкішних курячих грудок, приправлених пікантним соусом. опис приготування: Курячі грудки покласти на змащений маслом великий маслом лист фольги, посипати невеликою кількістю солі і перцю, загорнути у фольгу. Покласти на лист для випічки і випікати при температурі 180 ° C п...
Курячі грудки, фаршировані ананасом
Рецепт приготування курячих грудок кількість порцій: 4 курячі грудки— 4 штуки волоських горіхів— 50 грам яйце— 1 штука крохмалю— 2 Ст. ложки консервованих ананасів— 150 грам гілочки петрушки— 3 штуки часнику— 2 зубчики вершкового масла— 2 Ст. ложки білого сухого вина— 100 мілілітрів сіль, пере...
Курячі грудки, фаршировані сиром і пепероні
Сама по собі курка не володіє яскравим смаком, тому її любителів не так вже й багато. З нею добре поєднуються спеції, трави. розповім, як приготувати курячі грудки, фаршировані сиром і пепероні. опис приготування: Такі грудки можна запекти в духовці або обсмажити на сковороді. Можна зробити ве...
Курячі грудки з грибами
Курячі грудки і гриби, приготовані окремо, потім змішують з смачним соусом перед подачею на стіл. кількість порцій: 4 курячі грудки— 4 штуки лимон— 1/2 штуки оливкова олія— 5 Ст. ложок(2 ст. ложки для печериць, 3 — для курки)) вершкове масло— 1 Ст. ложка вершки— 200 мілілітрів печериці— 250 гра...
Курячі грудки з картопляними оладками і чатні
Рецепт приготування курячих грудок з оладками з солодкої картоплі і банана і чатні з ананаса і манго. опис приготування: Курячі грудки з тропічним чатні - відмінне літня страва. ананаса— 1 1/3 штуки манго— 2/3 склянки цукру— 1/4 склянки білого винного оцту— 6 Ст. ложок часнику— 2 зубчики ме...