Рецепт Курячі грудки з пармезаном

Рецепт Курячі грудки з пармезаном
Кількість порцій: 4 Час приготування: 35 хв.
Рецепт приготування хрустких курячих грудок в сирі пармезан з томатним соусом.

опис приготування:

Розігріти духовку до 220 градусів. Вистелити деко фольгою.

У кухонному комбайні змішати хліб, пармезан, масло і щіпку солі і перцю. Маса повинна кришитися. Помістити її в миску.

Покласти борошно в другу миску, приправити сіллю і перцем.

У третій мисці збити в піну яєчний білок.

Обваляти курячі грудки в борошні, стряхнувши надлишки. Потім вмочити в яєчний білок, дозволивши зайвому стекти, після чого обваляти в хлібно-сирної маси.

Викладіть курячі грудки на деко. Випікати до коричневого кольору, від 8 до 10 хвилин.

Вийміть з духовки, посипте сиром моцарелла.

продовжити випікати, поки сир не підрум'яниться, від 2 до 4 хвилин.

Тим часом у велику сковороду покласти помідори, розминаючи їх пальцями. Додати часник, приправити сіллю і перцем. Довести до кипіння, зменшіть вогонь і варити, поки соус не загусне, 6 до 8 хвилин.

Подавати курку з великою кількістю томатного соусу.


  • хліба з цільного зерна— 2 скибочки
  • тертого сыра пармезан— 1 Ст. ложка
  • оливкового масла— 1 Чайна ложка
  • борошна— 2 Ст. ложки
  • великий яєчний білок— 1 штука
  • курячі грудки, без шкіри і кісток— 4 штуки
  • зубчик часнику— 1 штука
Розігріти духовку до 220 градусів. Вистелити деко фольгою.

У кухонному комбайні змішати хліб, пармезан, масло і щіпку солі і перцю. Маса повинна кришитися. Помістити її в миску.

Покласти борошно в другу миску, приправити сіллю і перцем.

У третій мисці збити в піну яєчний білок.

Обваляти курячі грудки в борошні, стряхнувши надлишки. Потім вмочити в яєчний білок, дозволивши зайвому стекти, після чого обваляти в хлібно-сирної маси.

Викладіть курячі грудки на деко. Випікати до коричневого кольору, від 8 до 10 хвилин.

Вийміть з духовки, посипте сиром моцарелла.

продовжити випікати, поки сир не підрум'яниться, від 2 до 4 хвилин.

Тим часом у велику сковороду покласти помідори, розминаючи їх пальцями. Додати часник, приправити сіллю і перцем. Довести до кипіння, зменшіть вогонь і варити, поки соус не загусне, 6 до 8 хвилин.

Подавати курку з великою кількістю томатного соусу.


Подібні рецепти

Курячі грудки Білий диявол

Курячі грудки з стручкової квасолею

Рецепт приготування розкішних курячих грудок, приправлених пікантним соусом. опис приготування: Курячі грудки покласти на змащений маслом великий маслом лист фольги, посипати невеликою кількістю солі і перцю, загорнути у фольгу. Покласти на лист для випічки і випікати при температурі 180 ° C п...

Курячі грудки, фаршировані ананасом

Курячі грудки, фаршировані ананасом

Рецепт приготування курячих грудок кількість порцій: 4 курячі грудки— 4  штуки волоських горіхів— 50 грам яйце— 1 штука крохмалю— 2 Ст. ложки консервованих ананасів— 150 грам гілочки петрушки— 3 штуки часнику— 2 зубчики вершкового масла— 2 Ст. ложки білого сухого вина— 100 мілілітрів сіль, пере...

Курячі грудки, фаршировані сиром і пепероні

Курячі грудки, фаршировані сиром і пепероні

Сама по собі курка не володіє яскравим смаком, тому її любителів не так вже й багато. З нею добре поєднуються спеції, трави. розповім, як приготувати курячі грудки, фаршировані сиром і пепероні. опис приготування: Такі грудки можна запекти в духовці або обсмажити на сковороді. Можна зробити ве...

Курячі грудки з грибами

Курячі грудки з грибами

Курячі грудки і гриби, приготовані окремо, потім змішують з смачним соусом перед подачею на стіл. кількість порцій: 4 курячі грудки— 4 штуки лимон— 1/2 штуки оливкова олія— 5 Ст. ложок(2 ст. ложки для печериць, 3 — для курки)) вершкове масло— 1 Ст. ложка вершки— 200 мілілітрів печериці— 250 гра...

Курячі грудки з картопляними оладками і чатні

Курячі грудки з картопляними оладками і чатні

Рецепт приготування курячих грудок з оладками з солодкої картоплі і банана і чатні з ананаса і манго. опис приготування: Курячі грудки з тропічним чатні - відмінне літня страва. ананаса— 1 1/3  штуки манго— 2/3 склянки цукру— 1/4 склянки білого винного оцту— 6 Ст. ложок часнику— 2 зубчики ме...