Рецепт Курячі кнелі

Рецепт Курячі кнелі
Кількість порцій: 6 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Кнелі знайомі багатьом ще з дитинства. Вони дієтичні і відмінно підходять для будь-якого гарніру. дивіться, як приготувати курячі кнелі. Вони робляться просто і швидко, а виходять дуже смачними.

опис приготування:

Кнелі можна готувати з різних видів м'яса, а також з овочів, сиру або сиру, а можна сміливо поєднувати кілька інгредієнтів. Для дитячого меню роблю більш дієтичні кнели, а ось для дорослих можна експериментувати. Вони відмінно поєднуються з будь-яким гарніром (каша, картопля, макарони), а також їх можна використовувати для бульйону або супу. Можна зробити легкий соус або підливу, щоб гарнір з кнелями ні сухим. Курячі кнелі можна зробити з додаванням різної зелені, рису, овочів, Інший хліб і Makis.

  • Куряче філе— 0,6 кілограма
  • гарбуз— 150 грам
  • морквина— 1 штука
  • цибулина— 2 штуки
  • Манька— 3 Ст. ложки
  • яйце— 1 штука
  • сіль— За смаком
  • борошно— 1 Ст. ложка
  • молоко— 1 Склянка
  • часник— 1 зубчик
  • Рослинна олія— За смаком
  • спагеті— За смаком
  • зелень— За смаком
курячі кнелі - фото крок 1 1. Філе мою і нарізаю шматочками, овочі очищаю, мою і нарізаю шматками. У м'ясорубці подрібнюю м'ясо з гарбузом, морквою і 1 цибулею. До отриманої маси всипав манку, солю до смаку, вбиваю яйцо, перемішую отриманий фарш.

курячі кнелі - фото крок 2 2. За допомогою двох ложок формую кнели, перекладаючи з ложки в ложку, виходить довгастий овал. У каструлю наливаю воду, відправляю її на вогонь, в киплячу воду акуратно опускаю кнели, відварюю їх до готовності.

курячі кнелі - фото крок 3 3. Сковороду розігріваю з рослинним маслом, кладу заздалегідь почищений і нарізаний лук, всипав борошно і вливаю тонкою цівкою молоко, безперервно помішують, щоб не було грудочок, солю і кладу дрібно нарізаний часник. Відварені кнели розміщую в сковороду і тушу на слабкому вогні 15 хвилин.

курячі кнелі - фото крок 4 4. відварюю спагетті, перекладаю їх на тарілку, викладаю зверху кнели. Поливаю їх соусом, в якому вони гасилися, зверху прикрашаю рубаною зеленню.

Подібні рецепти

Квашеная капуста на зиму

Сир з козячого молока

Хрустящая свежая квашеная капуста с морковкой и клюквой! чудова закуска! И с хлебом хороша, и растительным маслом приправленная вкусна, и в щи пойдет. Квасить капусту на зиму просто и очень дешево. опис приготування: Як приготувати квашену капусту? 1. Кочаны капусты очистите от наружных листье...

Кус-кус з білою і зеленою спаржею

Кус-кус з білою і зеленою спаржею

Швидкий рецепт приготування крупи кус-кус з курячим бульйоном, білої та зеленої спаржею та руколлою. опис приготування: У середній каструлі довести курячий бульйон до кипіння. Додати крупу кус-кус, розмішати і довести до кипіння. Зняти з вогню. Розрізати спаржу навпіл. У вас повинно вийти приб...

Курячі сердечка по-китайськи

Курячі сердечка по-китайськи

Курячі сердечка по-китайськи - більш ніж незвичайне і оригінальне блюдо. впевнена, таких сердечок ви ще не їли! вперше спробувавши, ви навіть не зрозумієте, що це саме курячі сердечка. опис приготування: Курячі сердечка - смачна закуска, яка сподобається всім любителям східної кухні. Готуються...

Курячі шийки в духовці

Курячі шийки в духовці

Курячі шийки в духовці - відмінна закуска до пива. Запечені курячі шийки виходять дуже соковитими, смачними і апетитними. кількість порцій: 3-4 курячих ший— 1,2 кілограма сиру— 200 грам часник— За смаком майонез— За смаком сіль, перець— За смаком 1. У мисці перемішати майонез з пропущеним ...

Курячі грудки в маринаді з помідорами

Курячі грудки в маринаді з помідорами

Рецепт приготування курячих грудок, маринованих в часник, чорному перці, kayenskom перо, koriandre, темрява, кардамон і соку лайма, а потім обсмажених в томатному соусі з цибулею, помідорами, вершками і кінзою. опис приготування: Ця страва індійської кухні має спільне з мексиканською кухнею по...