Рецепт Курячі кнелі
Кнелі знайомі багатьом ще з дитинства. Вони дієтичні і відмінно підходять для будь-якого гарніру. дивіться, як приготувати курячі кнелі. Вони робляться просто і швидко, а виходять дуже смачними.
опис приготування:
Кнелі можна готувати з різних видів м'яса, а також з овочів, сиру або сиру, а можна сміливо поєднувати кілька інгредієнтів. Для дитячого меню роблю більш дієтичні кнели, а ось для дорослих можна експериментувати. Вони відмінно поєднуються з будь-яким гарніром (каша, картопля, макарони), а також їх можна використовувати для бульйону або супу. Можна зробити легкий соус або підливу, щоб гарнір з кнелями ні сухим. Курячі кнелі можна зробити з додаванням різної зелені, рису, овочів, Інший хліб і Makis.
- Куряче філе— 0,6 кілограма
- гарбуз— 150 грам
- морквина— 1 штука
- цибулина— 2 штуки
- Манька— 3 Ст. ложки
- яйце— 1 штука
- сіль— За смаком
- борошно— 1 Ст. ложка
- молоко— 1 Склянка
- часник— 1 зубчик
- Рослинна олія— За смаком
- спагеті— За смаком
- зелень— За смаком
2. За допомогою двох ложок формую кнели, перекладаючи з ложки в ложку, виходить довгастий овал. У каструлю наливаю воду, відправляю її на вогонь, в киплячу воду акуратно опускаю кнели, відварюю їх до готовності.
3. Сковороду розігріваю з рослинним маслом, кладу заздалегідь почищений і нарізаний лук, всипав борошно і вливаю тонкою цівкою молоко, безперервно помішують, щоб не було грудочок, солю і кладу дрібно нарізаний часник. Відварені кнели розміщую в сковороду і тушу на слабкому вогні 15 хвилин.
4. відварюю спагетті, перекладаю їх на тарілку, викладаю зверху кнели. Поливаю їх соусом, в якому вони гасилися, зверху прикрашаю рубаною зеленню.
Подібні рецепти
Сир з козячого молока
Хрустящая свежая квашеная капуста с морковкой и клюквой! чудова закуска! И с хлебом хороша, и растительным маслом приправленная вкусна, и в щи пойдет. Квасить капусту на зиму просто и очень дешево. опис приготування: Як приготувати квашену капусту? 1. Кочаны капусты очистите от наружных листье...
Кус-кус з білою і зеленою спаржею
Швидкий рецепт приготування крупи кус-кус з курячим бульйоном, білої та зеленої спаржею та руколлою. опис приготування: У середній каструлі довести курячий бульйон до кипіння. Додати крупу кус-кус, розмішати і довести до кипіння. Зняти з вогню. Розрізати спаржу навпіл. У вас повинно вийти приб...
Курячі сердечка по-китайськи
Курячі сердечка по-китайськи - більш ніж незвичайне і оригінальне блюдо. впевнена, таких сердечок ви ще не їли! вперше спробувавши, ви навіть не зрозумієте, що це саме курячі сердечка. опис приготування: Курячі сердечка - смачна закуска, яка сподобається всім любителям східної кухні. Готуються...
Курячі шийки в духовці
Курячі шийки в духовці - відмінна закуска до пива. Запечені курячі шийки виходять дуже соковитими, смачними і апетитними. кількість порцій: 3-4 курячих ший— 1,2 кілограма сиру— 200 грам часник— За смаком майонез— За смаком сіль, перець— За смаком 1. У мисці перемішати майонез з пропущеним ...
Курячі грудки в маринаді з помідорами
Рецепт приготування курячих грудок, маринованих в часник, чорному перці, kayenskom перо, koriandre, темрява, кардамон і соку лайма, а потім обсмажених в томатному соусі з цибулею, помідорами, вершками і кінзою. опис приготування: Ця страва індійської кухні має спільне з мексиканською кухнею по...