Рецепт Лазанья овочева
Лазанья овочева - дуже просте і швидке в приготуванні блюдо, яке можна подавати як на сніданок, так і на вечерю. Досить одного тільки шматочка, щоб наїстися.
опис приготування:
Цього разу я вирішила приготувати дуже апетитну і корисну лазанью тільки з овочів. В якості прошарку я використовувала традиційні листи пасти для лазаньї, які сьогодні можна придбати в будь-якому магазині. У домашніх умовах така приголомшлива овочева лазанья виходить смачною і ситної. пробуйте! Смачного!
- листи лазаньї— 300 грам
- Цибуля— 1 штука
- Оливкова олія— 2 Ст. ложки
- часник— 4 зубчики
- Болгарський перець— 1 штука
- Білі гриби— 800 грам
- Cukini— 4 штуки
- помідори— 800 грам
- Біле вино— 1/2 склянки
- петрушка— 1 пучок
- сіль, перець— За смаком
- Червоний перець мелений— 1/2 чайних ложки
- Е & Quot; Rikotta" — 850 грам
- яйце— 2 штуки
2. Наріжте болгарський перець невеликими кубиками.
3. Змішайте Рікотта з яйцями, приправивши сіллю і перцем за смаком.
4. Обсмажте в сковороді цибулю, часник, гриби, помідори, цукіні і болгарський перець.
5. Влийте вино в овочі, протушкувати їх до м'якості. Приправте червоним перцем і прикрасьте подрібненою петрушкою.
6. На лист лазаньї помістіть тушковані овочі, накрийте іншим листом тесту.
7. Змастіть лист сирної сумішшю і повторіть шари.
8. Запікайте лазанью протягом півгодини при температурі 180 градусів. Перед подачею посипте тертим сиром.
Подібні рецепти
Економний суп
розповім, як приготувати лазанью овочеву з лаваша - відмінну альтернативу традиційному блюду, якої можна порадувати своїх рідних і гостей влітку. Овочі, лаваш і сирний соус сподобаються кожному! опис приготування: Для приготування такого варіанту лазаньї раджу вам взяти форму розміром 25х40 см...
Лазанья «Болоньєзе» (класичний рецепт)
лазанья — дуже смачне італійське блюдо, яке вже давно міцно влаштувалося на наших столах. Це своєрідна запіканка з грибів, овочів або м'яса. Приготовим! опис приготування: Приготування класичної лазаньї — досить трудомісткий процес, але я детально розповім, як приготувати лазанью "; Болоньєзе"...
Лазанья болоньєзе
Хочу представити вам класичний рецепт лазаньї болоньєзе. Для справжніх цінителів італійської кухні. опис приготування: Історії лазінні пішла з Греції. Саме греки передали цей рецепт римлянам. лазанья болоньєзе — рецепт дуже древній. І спочатку її готували без помідорів. Так як Колумб привіз по...
Лазанья грибна
Якщо ви любите лазанью, то пропоную вам для різноманітності приготувати її з грибочками і шпинатом. оригінально? Начинка неймовірно соковита, ароматна і дійсно смачна. обов'язково спробуйте! опис приготування: Для святкового або щоденного меню цей варіант, як приготувати лазанью грибну, буде д...
Лазанья з кабачків з фаршем
Лазанья з кабачків з фаршем дуже смачна і корисна. Рекомендую її тим, хто стежить за своєю вагою і вибирає корисні рецепти. Потрібно тільки не захоплюватися сметаною і сир вибирати менш калорійний. опис приготування: Лазанью з кабачків з фаршем можна подавати як самостійне блюдо. М'ясо і овочі...