Рецепт Лазанья овочева

Рецепт Лазанья овочева
Кількість порцій: 12 Час приготування: 45 хв.
Лазанья овочева - дуже просте і швидке в приготуванні блюдо, яке можна подавати як на сніданок, так і на вечерю. Досить одного тільки шматочка, щоб наїстися.

опис приготування:

Цього разу я вирішила приготувати дуже апетитну і корисну лазанью тільки з овочів. В якості прошарку я використовувала традиційні листи пасти для лазаньї, які сьогодні можна придбати в будь-якому магазині. У домашніх умовах така приголомшлива овочева лазанья виходить смачною і ситної. пробуйте! Смачного!

  • листи лазаньї— 300 грам
  • Цибуля— 1 штука
  • Оливкова олія— 2  Ст. ложки
  • часник— 4 зубчики
  • Болгарський перець— 1 штука
  • Білі гриби— 800 грам
  • Cukini— 4 штуки
  • помідори— 800 грам
  • Біле вино— 1/2 склянки
  • петрушка— 1 пучок
  • сіль, перець— За смаком
  • Червоний перець мелений— 1/2 чайних ложки
  • Е & Quot; Rikotta"  — 850 грам
  • яйце— 2  штуки
лазанья овочева - фото крок 1 1. подрібніть гриби, цукіні, цибуля і часник.

лазанья овочева - фото крок 2 2. Наріжте болгарський перець невеликими кубиками.

лазанья овочева - фото крок 3 3. Змішайте Рікотта з яйцями, приправивши сіллю і перцем за смаком.

лазанья овочева - фото крок 4 4. Обсмажте в сковороді цибулю, часник, гриби, помідори, цукіні і болгарський перець.

лазанья овочева - фото крок 5 5. Влийте вино в овочі, протушкувати їх до м'якості. Приправте червоним перцем і прикрасьте подрібненою петрушкою.

лазанья овочева - фото крок 6 6. На лист лазаньї помістіть тушковані овочі, накрийте іншим листом тесту.

лазанья овочева - фото крок 7 7. Змастіть лист сирної сумішшю і повторіть шари.

лазанья овочева - фото крок 8 8. Запікайте лазанью протягом півгодини при температурі 180 градусів. Перед подачею посипте тертим сиром.

Подібні рецепти

Лазанья овочева з лаваша

Економний суп

розповім, як приготувати лазанью овочеву з лаваша - відмінну альтернативу традиційному блюду, якої можна порадувати своїх рідних і гостей влітку. Овочі, лаваш і сирний соус сподобаються кожному! опис приготування: Для приготування такого варіанту лазаньї раджу вам взяти форму розміром 25х40 см...

Лазанья «Болоньєзе» (класичний рецепт)

Лазанья «Болоньєзе» (класичний рецепт)

лазанья — дуже смачне італійське блюдо, яке вже давно міцно влаштувалося на наших столах. Це своєрідна запіканка з грибів, овочів або м'яса. Приготовим! опис приготування: Приготування класичної лазаньї — досить трудомісткий процес, але я детально розповім, як приготувати лазанью "; Болоньєзе"...

Лазанья болоньєзе

Лазанья болоньєзе

Хочу представити вам класичний рецепт лазаньї болоньєзе. Для справжніх цінителів італійської кухні. опис приготування: Історії лазінні пішла з Греції. Саме греки передали цей рецепт римлянам. лазанья болоньєзе — рецепт дуже древній. І спочатку її готували без помідорів. Так як Колумб привіз по...

Лазанья грибна

Лазанья грибна

Якщо ви любите лазанью, то пропоную вам для різноманітності приготувати її з грибочками і шпинатом. оригінально? Начинка неймовірно соковита, ароматна і дійсно смачна. обов'язково спробуйте! опис приготування: Для святкового або щоденного меню цей варіант, як приготувати лазанью грибну, буде д...

Лазанья з кабачків з фаршем

Лазанья з кабачків з фаршем

Лазанья з кабачків з фаршем дуже смачна і корисна. Рекомендую її тим, хто стежить за своєю вагою і вибирає корисні рецепти. Потрібно тільки не захоплюватися сметаною і сир вибирати менш калорійний. опис приготування: Лазанью з кабачків з фаршем можна подавати як самостійне блюдо. М'ясо і овочі...