Рецепт Лазанья овочева з лаваша
розповім, як приготувати лазанью овочеву з лаваша - відмінну альтернативу традиційному блюду, якої можна порадувати своїх рідних і гостей влітку. Овочі, лаваш і сирний соус сподобаються кожному!
опис приготування:
Для приготування такого варіанту лазаньї раджу вам взяти форму розміром 25х40 см, щоб в ній було зручніше розташувати листи лаваша. Також в цьому рецепті використовується соус з плавлених сирків і сметани, але ви можете приготувати класичний "; Бешамель ";, залежить від ваших уподобань. Перед початком приготування начинки обов'язково пересипте баклажани сіллю, щоб вони віддали гіркоту, після чого промийте їх холодною водою.
- помідори— 600 грам
- баклажани— 1000 грам
- сир твердий— 200 грам
- Цибуля— 2 штуки
- лаваш— 5 штук(лист)
- сир плавлений— 3 штуки
- крем— 500 мілілітрів
- Масло рослинне— 5-6 Ст. ложок(для смаження)
- сіль— За смаком
- Чорний мелений перець— За смаком
2. Тим часом промийте холодною водою баклажани. Додайте їх до цибулі, перемішайте і обсмажте ще протягом 5-7 хвилин, періодично помішуючи.
3. Потім додайте помідори, приправити сіллю, поперчіть і готуйте ще 10-15 хвилин, періодично помішуючи. Для соусу плавлені сирки наріжте кубиками і розігрійте в мікрохвильовці.
4. Перемішайте масу до однорідності, додайте сметану і знову ретельно перемішайте соус віночком. Посоліть і поперчіть соус за смаком. Змастіть форму рослинним маслом і викладіть в неї перший лист лаваша, вирізаний за розмірами форми.
5. Зверху викладіть шар баклажанів. Змастіть овочі соусом і накрийте другим листом лаваша, і так далі. Останній лаваш змастіть рослинною олією і посипте тертим твердим сиром.
6. Випікайте лазанью в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 20-30 хвилин до рум'яного кольору. Смачного!
Подібні рецепти
Лазанья з лаваша овочева
Лазанья овочева - дуже просте і швидке в приготуванні блюдо, яке можна подавати як на сніданок, так і на вечерю. Досить одного тільки шматочка, щоб наїстися. опис приготування: Цього разу я вирішила приготувати дуже апетитну і корисну лазанью тільки з овочів. В якості прошарку я використовувал...
Лазанья з лаваша з фаршем
Приготувати традиційну італійську лазанью непросто, що я, зізнатися, не завжди є на це час. думаю, любителям цього смачного і ситного страви знадобиться простий рецепт лазаньї з лаваша з фаршем - готується швидко і просто, а за смаковими якостями майже не поступається «справжньої». опис приготу...
Лазанья з лаваша з грибами
Я дуже люблю лазанью, але оскільки для неї потрібен певний вид пасти, готую я її не часто. Відмінний виходом для мене став рецепт, як приготувати лазанью з лаваша. Виходить дуже смачно! опис приготування: Коли я приготувала таку лазанью вперше і подала чоловікові, він навіть не зрозумів, що в ...
Лінивий хачапурі з лаваша
Грузинська кухня ніколи не відрізнялася низькокалорійністю. Всі страви в ній жирні і дуже ситні. І тому вона має так багато шанувальників. Моя сім'я не виняток. опис приготування: Особливо ми любимо хачапурі. Не можна сказати, що я роблю прям даний традиційне блюдо, але сенс залишається той же...
Лазанья без м'яса
Всім відоме італійське блюдо можна приготувати не тільки з м'ясом, але і з овочевою прошарком, і буде воно не менш смачним. А як на мене, так овочева лазанья виходить більш соковитою. Приготовим? опис приготування: Смачне і ситне італійське блюдо приготувати вдома зовсім нескладно, начинку для...