Рецепт Лазанья овочева з лаваша

Рецепт Лазанья овочева з лаваша
Кількість порцій: 5 Час приготування: 1 г. 0 хв.
розповім, як приготувати лазанью овочеву з лаваша - відмінну альтернативу традиційному блюду, якої можна порадувати своїх рідних і гостей влітку. Овочі, лаваш і сирний соус сподобаються кожному!

опис приготування:

Для приготування такого варіанту лазаньї раджу вам взяти форму розміром 25х40 см, щоб в ній було зручніше розташувати листи лаваша. Також в цьому рецепті використовується соус з плавлених сирків і сметани, але ви можете приготувати класичний "; Бешамель ";, залежить від ваших уподобань. Перед початком приготування начинки обов'язково пересипте баклажани сіллю, щоб вони віддали гіркоту, після чого промийте їх холодною водою.

  • помідори— 600 грам
  • баклажани— 1000 грам
  • сир твердий— 200 грам
  • Цибуля— 2 штуки
  • лаваш— 5 штук(лист)
  • сир плавлений— 3 штуки
  • крем— 500 мілілітрів
  • Масло рослинне— 5-6 Ст. ложок(для смаження)
  • сіль— За смаком
  • Чорний мелений перець— За смаком
Лазанья овочева з лаваша - фото крок 1 1. Наріжте баклажани кубиками, приправити сіллю, перемішайте і залиште на кілька хвилин. Цибуля і помідори наріжте кубиками. На розігрітій олії обсмажте нарізану цибулю до прозорості.

Лазанья овочева з лаваша - фото крок 2 2. Тим часом промийте холодною водою баклажани. Додайте їх до цибулі, перемішайте і обсмажте ще протягом 5-7 хвилин, періодично помішуючи.

Лазанья овочева з лаваша - фото крок 3 3. Потім додайте помідори, приправити сіллю, поперчіть і готуйте ще 10-15 хвилин, періодично помішуючи. Для соусу плавлені сирки наріжте кубиками і розігрійте в мікрохвильовці.

Лазанья овочева з лаваша - фото крок 4 4. Перемішайте масу до однорідності, додайте сметану і знову ретельно перемішайте соус віночком. Посоліть і поперчіть соус за смаком. Змастіть форму рослинним маслом і викладіть в неї перший лист лаваша, вирізаний за розмірами форми.

Лазанья овочева з лаваша - фото крок 5 5. Зверху викладіть шар баклажанів. Змастіть овочі соусом і накрийте другим листом лаваша, і так далі. Останній лаваш змастіть рослинною олією і посипте тертим твердим сиром.

Лазанья овочева з лаваша - фото крок 6 6. Випікайте лазанью в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 20-30 хвилин до рум'яного кольору. Смачного!

Подібні рецепти

Лазанья овочева

Лазанья з лаваша овочева

Лазанья овочева - дуже просте і швидке в приготуванні блюдо, яке можна подавати як на сніданок, так і на вечерю. Досить одного тільки шматочка, щоб наїстися. опис приготування: Цього разу я вирішила приготувати дуже апетитну і корисну лазанью тільки з овочів. В якості прошарку я використовувал...

Лазанья з лаваша з фаршем

Лазанья з лаваша з фаршем

Приготувати традиційну італійську лазанью непросто, що я, зізнатися, не завжди є на це час. думаю, любителям цього смачного і ситного страви знадобиться простий рецепт лазаньї з лаваша з фаршем - готується швидко і просто, а за смаковими якостями майже не поступається «справжньої». опис приготу...

Лазанья з лаваша з грибами

Лазанья з лаваша з грибами

Я дуже люблю лазанью, але оскільки для неї потрібен певний вид пасти, готую я її не часто. Відмінний виходом для мене став рецепт, як приготувати лазанью з лаваша. Виходить дуже смачно! опис приготування: Коли я приготувала таку лазанью вперше і подала чоловікові, він навіть не зрозумів, що в ...

Лінивий хачапурі з лаваша

Лінивий хачапурі з лаваша

Грузинська кухня ніколи не відрізнялася низькокалорійністю. Всі страви в ній жирні і дуже ситні. І тому вона має так багато шанувальників. Моя сім'я не виняток. опис приготування: Особливо ми любимо хачапурі. Не можна сказати, що я роблю прям даний традиційне блюдо, але сенс залишається той же...

Лазанья без м'яса

Лазанья без м'яса

Всім відоме італійське блюдо можна приготувати не тільки з м'ясом, але і з овочевою прошарком, і буде воно не менш смачним. А як на мене, так овочева лазанья виходить більш соковитою. Приготовим? опис приготування: Смачне і ситне італійське блюдо приготувати вдома зовсім нескладно, начинку для...