Рецепт Курячі палички в кокосовій стружці

Рецепт Курячі палички в кокосовій стружці
Час приготування: 1 г. 30 хв.
Якщо ви хочете приготувати не складний, але смачну вечерю - ось вам рецепт. Курячі палички в кокосовій стружці. Подайте до нього томатний соус і розсипчастий рис.

кількість порцій: 6-7
  • Курячі грудки— 500 грам(4 шт.)
  • Оливкова олія— 3 Ст. ложки
  • вустерський соус— 3 Ст. ложки
  • Червоне сухе вино— 4 Ст. ложки
  • яйце— 1 штука
  • Кокосова стружка— 100 грам
  • Рослинна олія— За смаком(для смаження)
Курячі палички в кокосовій стружці - фото крок 1 1. Куряче філе промити і обсушити. Зняти з м'яса зайвий жир, плівку і сухожилля. Нарізати філе на смужки товщиною до 2 см.

Курячі палички в кокосовій стружці - фото крок 2 2. Тепер потрібно приготувати маринад. Змішати в окремому посуді вустерский соус, оливкова олія, вино, сіль і перець. Цим маринадом залити курячі палички, добре промісити і дати постояти протягом однієї години.

Курячі палички в кокосовій стружці - фото крок 3 3. Приготувати все для панірування. У мисці збити виделкою яйця. У тарілку висипати кокосову стружку. Філе наше замаринувалося. вилити маринад, а палички обсушити трохи паперовим рушником. У сковороду вилити масло, розігріти його. Кожен шматочок курки вмочити в яйце, а потім обсипати кокосовою стружкою. Покласти в сковорідку і обсмажити з двох сторін до золотистого кольору. Заздалегідь розігрійте духовку і поставте туди курячі палички хвилин на 10, щоб м'ясо дійшло до готовності.

Подібні рецепти

Курячі палички з соусом з меду і гірчиці

Каральки

Рецепт приготування запечених курячих паличок з морквою, огірками і соусом зі сметани, меду і гірчиці. опис приготування: Розігріти духовку до 230 градусів. Висипати борошно в дрібну чашу, злегка збити яйце в другій чаші, приправити сіллю і перцем. У кухонному комбайні змішати хрусткий рис з м...

Квашеная капуста на зиму

Квашеная капуста на зиму

Хрустящая свежая квашеная капуста с морковкой и клюквой! чудова закуска! И с хлебом хороша, и растительным маслом приправленная вкусна, и в щи пойдет. Квасить капусту на зиму просто и очень дешево. опис приготування: Як приготувати квашену капусту? 1. Кочаны капусты очистите от наружных листье...

Кус-кус з білою і зеленою спаржею

Кус-кус з білою і зеленою спаржею

Швидкий рецепт приготування крупи кус-кус з курячим бульйоном, білої та зеленої спаржею та руколлою. опис приготування: У середній каструлі довести курячий бульйон до кипіння. Додати крупу кус-кус, розмішати і довести до кипіння. Зняти з вогню. Розрізати спаржу навпіл. У вас повинно вийти приб...

Курячі сердечка по-китайськи

Курячі сердечка по-китайськи

Курячі сердечка по-китайськи - більш ніж незвичайне і оригінальне блюдо. впевнена, таких сердечок ви ще не їли! вперше спробувавши, ви навіть не зрозумієте, що це саме курячі сердечка. опис приготування: Курячі сердечка - смачна закуска, яка сподобається всім любителям східної кухні. Готуються...

Курячі шийки в духовці

Курячі шийки в духовці

Курячі шийки в духовці - відмінна закуска до пива. Запечені курячі шийки виходять дуже соковитими, смачними і апетитними. кількість порцій: 3-4 курячих ший— 1,2 кілограма сиру— 200 грам часник— За смаком майонез— За смаком сіль, перець— За смаком 1. У мисці перемішати майонез з пропущеним ...