Рецепт Лазанья з морепродуктами

Рецепт Лазанья з морепродуктами
Кількість порцій: 6 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Лазанья з морепродуктами народилася в ході експерименту зі зміни вже звичного і улюбленої страви. Але навіть улюблена страва так хочеться урізноманітнити. Спробуйте, дуже оригінальний варіант лазаньї!


опис приготування:

Лазанья з морепродуктами дуже хороша для сімейного недільного обіду. По перше, всі отримають задоволення, а по-друге, все з'їдять. Адже лазанью краще їсти свежеприготовленной. У рецепті використовується готовий соус, який можна купити в магазині. Якщо у вас немає надійного соусу, який не зіпсує настільки вишукану лазанью з морепродуктами, то приготуйте простий соус "; Бешамель" з масла, борошна і молока. Замість гребінців можна взяти філе лосося. Успіхів і приємного апетиту!


  • листи лазаньї— 400 грам
  • гребінці— 80 грам
  • Крабове м'ясо— 200 грам
  • часник— 1 зубчик
  • Масло оливкове— 2 Ст. ложки
  • Сир Рікотта або сир— 650 грам
  • гриби— 300 грам
  • яйце— 1 штука
  • Креветки середні— 3/4 штуки
  • моцарелла tertaya— 2 склянки
  • Соус білий— 400 грам
Лазанья з морепродуктами - фото крок 1 Листы лазаньи перед использованием отварите в кипятке 3 минуты и сразу опустите в холодную воду и тут же достаньте.

Лазанья з морепродуктами - фото крок 2 Гриби поріжте на шматки, часник подрібніть.

Лазанья з морепродуктами - фото крок 3 Гриби обжарьте с чесноком в разогретом масле.

Лазанья з морепродуктами - фото крок 4 Порежьте гребешки на четвертинки, а крабовое мясо на небольшие кусочки.

Лазанья з морепродуктами - фото крок 5 У креветок удалите хвостики.

Лазанья з морепродуктами - фото крок 6 Морепродукты смешайте с белым соусом и тушите 10 хвилин.

Лазанья з морепродуктами - фото крок 7 В миске смешайте рикотту или творог, яйцо и перец с солью.

Лазанья з морепродуктами - фото крок 8 В форму смазанную маслом выложите листы лазаньи, на них часть морепродуктов с соусом. затем снова листы лазаньи, смажьте их частью рикотты.

Лазанья з морепродуктами - фото крок 9 Уложите еще слой морепродуктов.

Лазанья з морепродуктами - фото крок 10 Выложите часть моцареллы.

Лазанья з морепродуктами - фото крок 11 Затем повторите все шаги еще раз и отправляйте лазанью в духовку при 175 градусах на 45 хвилин. Накройте лазанью фольгой в последние 15 хвилин приготування.

Лазанья з морепродуктами - фото крок 12 Смачного!

Подібні рецепти

Лазанья «Болоньєзе» (класичний рецепт)

Локшина з підливою

лазанья — дуже смачне італійське блюдо, яке вже давно міцно влаштувалося на наших столах. Це своєрідна запіканка з грибів, овочів або м'яса. Приготовим! опис приготування: Приготування класичної лазаньї — досить трудомісткий процес, але я детально розповім, як приготувати лазанью "; Болоньєзе"...

Лазанья болоньєзе

Лазанья болоньєзе

Хочу представити вам класичний рецепт лазаньї болоньєзе. Для справжніх цінителів італійської кухні. опис приготування: Історії лазінні пішла з Греції. Саме греки передали цей рецепт римлянам. лазанья болоньєзе — рецепт дуже древній. І спочатку її готували без помідорів. Так як Колумб привіз по...

Лазанья грибна

Лазанья грибна

Якщо ви любите лазанью, то пропоную вам для різноманітності приготувати її з грибочками і шпинатом. оригінально? Начинка неймовірно соковита, ароматна і дійсно смачна. обов'язково спробуйте! опис приготування: Для святкового або щоденного меню цей варіант, як приготувати лазанью грибну, буде д...

Лазанья з кабачків з фаршем

Лазанья з кабачків з фаршем

Лазанья з кабачків з фаршем дуже смачна і корисна. Рекомендую її тим, хто стежить за своєю вагою і вибирає корисні рецепти. Потрібно тільки не захоплюватися сметаною і сир вибирати менш калорійний. опис приготування: Лазанью з кабачків з фаршем можна подавати як самостійне блюдо. М'ясо і овочі...

Лазанья швидка

Лазанья швидка

Гості на порозі, а їх нема чим нагодувати? Візьміть на замітку рецепт приготування лазаньї швидкого з консервованою рибою і зеленим горошком. Це досить ситне і дуже апетитне блюдо. опис приготування: В рецепт приготування лазаньї швидкого можна використовувати будь-яку консервовану рибу, яка є...