Рецепт Курячі тефтелі у вершковому соусі

Рецепт Курячі тефтелі у вершковому соусі
Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 40 хв.
Вашій увазі рецепт приготування курячих тефтелей в вершковому соусі, — на диво соковиті, ніжні і смачні, а до того ж ще і малокалорійні і економні. словом, оригінально і універсально — раджу!

опис приготування:

Курячі тефтелі у вершковому соусі в домашніх умовах у вас вийдуть нітрохи не гірше повноцінного ресторанного страви, — ситні, апетитні і оригінальні як окрему страву, та ще й універсальні, якщо враховувати, що поєднуються вони взагалі з усіма гарнірами! Я найбільше люблю подавати їх до макаронів або рису. прикрашене зеленню, таке "; біле" блюдо виглядає взагалі приголомшливо апетитно! раджу!

1. Спочатку підготуємо продукти для тефтелей. Фарш дістаємо розморожувати прямо в миску, а з хліба знімаємо скоринки, і замочуємо м'якуш в невеликій кількості молока.

2. цибуля чистий, моєму і дрібненько рубаємо ножем, або подрібнюємо в блендері. З кропом проробляємо те ж саме, і кидаємо і цибулю, і зелень в миску до фаршу.

3. Туди ж доповідаємо розм'якшений хліб, і ретельно все разом вимішуємо до однорідного стану.

4. Формуємо з цієї маси кульки розміром з горіх, і злегка обсмажуємо їх на сковороді з усіх боків.

5. Тепер займемося соусом. беремо каструлю, і на маленькому вогні розтоплюємо в ній шматочок вершкового масла.

6. Домішуємо до топленого масла борошно, поки не залишиться грудочок, і заливаємо все це зверху молоком.

7. Соус потрібно безперервно помішувати до його загустіння, і вже тоді додати до нього обсмажені тюфтельки разом із залишками масла зі сковороди.

8. Солимо і перчимо, додаємо спеції за смаком. На слабкому вогні тушкуємо приблизно 20-25 хвилин під кришкою.

Готово! вишукані, ароматні і дуже соковиті тефтелі готові! А з огляду на отсуствіє яєць і великої кількості жиру в рецептурі, цей рецепт приготування курячих тефтелей в вершковому соусі можна назвати навіть дієтичним, що, погодьтеся, рідкість для м'ясних страв. словом, такі тюфтельки поєднують в собі смак, користь, та ще й поєднуються з усім, — обов'язково приготуйте


  • фарш курячий— 500 грам
  • хліб білий— 100 грам
  • Цибуля— 2 штуки
  • молоко— 1.5 склянки
  • Вершкове масло— 1 Ст. ложка
  • кріп— 50 грам
  • борошно— 1 Ст. ложка
  • сіль— — За смаком
Курячі тефтелі у вершковому соусі в домашніх умовах у вас вийдуть нітрохи не гірше повноцінного ресторанного страви, — ситні, апетитні і оригінальні як окрему страву, та ще й універсальні, якщо враховувати, що поєднуються вони взагалі з усіма гарнірами! Я найбільше люблю подавати їх до макаронів або рису. прикрашене зеленню, таке "; біле" блюдо виглядає взагалі приголомшливо апетитно! раджу!

1. Спочатку підготуємо продукти для тефтелей. Фарш дістаємо розморожувати прямо в миску, а з хліба знімаємо скоринки, і замочуємо м'якуш в невеликій кількості молока.

2. цибуля чистий, моєму і дрібненько рубаємо ножем, або подрібнюємо в блендері. З кропом проробляємо те ж саме, і кидаємо і цибулю, і зелень в миску до фаршу.

3. Туди ж доповідаємо розм'якшений хліб, і ретельно все разом вимішуємо до однорідного стану.

4. Формуємо з цієї маси кульки розміром з горіх, і злегка обсмажуємо їх на сковороді з усіх боків.

5. Тепер займемося соусом. беремо каструлю, і на маленькому вогні розтоплюємо в ній шматочок вершкового масла.

6. Домішуємо до топленого масла борошно, поки не залишиться грудочок, і заливаємо все це зверху молоком.

7. Соус потрібно безперервно помішувати до його загустіння, і вже тоді додати до нього обсмажені тюфтельки разом із залишками масла зі сковороди.

8. Солимо і перчимо, додаємо спеції за смаком. На слабкому вогні тушкуємо приблизно 20-25 хвилин під кришкою.

Готово! вишукані, ароматні і дуже соковиті тефтелі готові! А з огляду на отсуствіє яєць і великої кількості жиру в рецептурі, цей рецепт приготування курячих тефтелей в вершковому соусі можна назвати навіть дієтичним, що, погодьтеся, рідкість для м'ясних страв. словом, такі тюфтельки поєднують в собі смак, користь, та ще й поєднуються з усім, — обов'язково приготуйте


Подібні рецепти

Курячі тефтелі в молочному соусі

Хачапурі зі шпинатом і сиром

Глибина смаку ці м'ясних кульок розкривається в правильно приготовленої підливі. Хочу поділитися рецептом, як приготувати курячі тефтелі в молочному соусі. дуже ніжні, м'які, з вершковим смаком. опис приготування: Такі смачні тефтелі подобаються дітям. Під час приготування стежте, щоб все м'яс...

Курячі тефтелі в томатному соусі

Курячі тефтелі в томатному соусі

апетитні, соковиті і дуже ніжні курячі тефтелі в томатному соусі в домашніх умовах стануть справжньою знахідкою для кожної господині. Вони поєднуються з будь-яким гарніром і смачні навіть холодні. опис приготування: Це класичний рецепт курячих тефтелей в томатному соусі, в якому немає нічого з...

Курячі стегна в вершковому соусі

Курячі стегна в вершковому соусі

Щось все купую курячу грудку та філе, а про інших частинах забула. Цього разу взяла стегна. І вирішила знайти нове блюдо. Чи не занадто складне й оригінальне. Це у мене вийшло. уважно читайте! опис приготування: У покрокової інструкції я описала, як приготувати курячі стегна в вершковому соусі...

Курячі шлунки в вершковому соусі

Курячі шлунки в вершковому соусі

Сьогодні купити субпродукти не складає труднощів, куди складніше їх приготувати, адже це завжди час. наприклад, курячі шлунки в вершковому соусі готуються близько 2 годин, але виходять чудовими. опис приготування: У народі їх називають курячі "; пупки ";, багато їх люблять, але як приготувати ...

Курячі ніжки в вершковому соусі

Курячі ніжки в вершковому соусі

Навіть якщо ви не любите саму курку, то обов'язково вам повинні сподобатися курячі ніжки. Їх обожнюють все, особливо якщо вони дуже хрусткі з запеченої скоринкою і ароматним соусом. опис приготування: Пропонований мною рецепт повинен сподобатися тим, хто не рівно дихає до простих у приготуванн...