Рецепт Курячі стегна, мариновані в кефірі
Куряче м'ясо часто маринують в кисломолочних продуктах, вони розм'якшують волокна і надають м'ясу рум'яної скоринки при обсмажуванні. розповім, як приготувати курячі стегенця, мариновані в кефірі.
опис приготування:
Якщо ви ще не пробували куряче м'ясо в кефірному маринаді, не варто відкладати це на потім. Можна замаринувати цілу курку або її частини. М'ясо можна обсмажити на сковороді, в духовці або на відкритому вогні. Якщо не охота возитися з подвійною чи потрійною паніруванням, тоді відразу після маринування обваляйте м'ясо в борошні й обсмажте.
- сушений розмарин— 1 Чайна ложка
- насіння селери— 2 чайних ложки
- Чорний перець горошком— 0,5 чайних ложки
- часник— 2 зубчики
- Лавровий лист— 1 штука
- Цибуля— 0,5 штуки
- кефір— 2 склянки
- сіль— 1 Ст. ложка
- цукор— 1 Ст. ложка
- Курячі стегна— 4 штуки
- борошно— 1,5 склянки
- цибулевий порошок— 1 Ст. ложка
- паприка— 2 чайних ложки
- Мелений чорний перець— 1 щіпка
- Рослинна олія— 1 літр
2. Насипте в окрему миску борошно. Вийміть курячі стегенця з холодильника і промокніть паперовими рушниками. Обваляйте в борошні і викладіть на решітку. Процідіть кефірний маринад, щоб позбутися від спецій, потім занурте в нього стегенця і знову обваляйте в борошні. Викладіть курячі ніжки на решітку і залиште так на 1 час.
3. Розігрійте рослинне масло в казанку або сковороді з товстими стінками, викладіть курку і обсмажуйте до золотистої скоринки, періодично перевертаючи. Перекладіть готові курячі ніжки на рушник, щоб позбутися від зайвого жиру.
4. Подавайте курку гарячої, через кілька хвилин після приготування. Смачного!
Подібні рецепти
Курячі стегна по-турецьки
курка, приготована за цим рецептом, - завжди безпрограшний варіант! Вона виходить дуже ніжною і соковитою, але має дуже хрустку смачну скоринку. Обов'язково збережіть собі цей рецепт! опис приготування: Готувати за цим рецептом можна не тільки стегна, але і будь-які інші частини курки (або нав...
Курячі стегна, тушковані в сметані
Перед вами простий, але дуже апетитний рецепт приготування курячих стегон, тушкованих в сметані, який може стати відмінним варіантом обіду або вечері для всієї родини. опис приготування: Вашій увазі пропонується докладний опис, як зробити курячі стегна, тушковані в сметані. Цей рецепт гарний т...
Курячі стегна в цибульний-сирному соусі
Курячі стегна в цибульний-сирному соусі - страва просте, але його не соромно подати навіть до святкового столу. Відмінно воно підійде для великих компаній, якщо до вас раптом нагрянули багато гостей. опис приготування: Обов'язково подавайте це блюдо гарячим, поки сир залишається розплавленим. ...
Курячі стегна в горіховому песто
Пропоную приготувати ароматну хрустку курку. А заодно і поповнити запаси домашнього песто. запам'ятовуйте! опис приготування: звичайно, класичний рецепт песто складається з базиліка і кедрових горіхів. Однак зовсім не забороняється додати різну пряну зелень за смаком і взяти мікс горіхів. Соус...
Курячі стегна в соусі марінара
Хочу розповісти, як швидко приготувати смачну ароматну курку в пікантному томатному соусі марінара. Це зовсім нескладно і дуже смачно! Заходьте і переконайтеся самі! опис приготування: Для соусу краще взяти томатну пасат або томати у власному соку - так соус буде більш насиченим за смаком і ко...