Рецепт Курячі стегна, мариновані в кефірі

Рецепт Курячі стегна, мариновані в кефірі
Кількість порцій: 4 Час приготування: 9 г. 0 хв.
Куряче м'ясо часто маринують в кисломолочних продуктах, вони розм'якшують волокна і надають м'ясу рум'яної скоринки при обсмажуванні. розповім, як приготувати курячі стегенця, мариновані в кефірі.

опис приготування:

Якщо ви ще не пробували куряче м'ясо в кефірному маринаді, не варто відкладати це на потім. Можна замаринувати цілу курку або її частини. М'ясо можна обсмажити на сковороді, в духовці або на відкритому вогні. Якщо не охота возитися з подвійною чи потрійною паніруванням, тоді відразу після маринування обваляйте м'ясо в борошні й обсмажте.

  • сушений розмарин— 1 Чайна ложка
  • насіння селери— 2 чайних ложки
  • Чорний перець горошком— 0,5 чайних ложки
  • часник— 2 зубчики
  • Лавровий лист— 1 штука
  • Цибуля— 0,5 штуки
  • кефір— 2 склянки
  • сіль— 1 Ст. ложка
  • цукор— 1 Ст. ложка
  • Курячі стегна— 4 штуки
  • борошно— 1,5 склянки
  • цибулевий порошок— 1 Ст. ложка
  • паприка— 2 чайних ложки
  • Мелений чорний перець— 1 щіпка
  • Рослинна олія— 1 літр
Курячі стегна, мариновані в кефірі - фото крок 1 1. Курячі стегенця промийте і складіть в зіп пакет з маринадом. Для маринаду змішайте кефір, подрібнене насіння селери (1 немає. л.), чорний перець горошком, лавровий лист, сіль і цукор. Ретельно все перемішайте, пакет zavyazhite, видаливши все повітря і відправте в холодильник на ніч.

Курячі стегна, мариновані в кефірі - фото крок 2 2. Насипте в окрему миску борошно. Вийміть курячі стегенця з холодильника і промокніть паперовими рушниками. Обваляйте в борошні і викладіть на решітку. Процідіть кефірний маринад, щоб позбутися від спецій, потім занурте в нього стегенця і знову обваляйте в борошні. Викладіть курячі ніжки на решітку і залиште так на 1 час.

Курячі стегна, мариновані в кефірі - фото крок 3 3. Розігрійте рослинне масло в казанку або сковороді з товстими стінками, викладіть курку і обсмажуйте до золотистої скоринки, періодично перевертаючи. Перекладіть готові курячі ніжки на рушник, щоб позбутися від зайвого жиру.

Курячі стегна, мариновані в кефірі - фото крок 4 4. Подавайте курку гарячої, через кілька хвилин після приготування. Смачного!

Подібні рецепти

Курячі стегна в кефірі з корицею

Курячі стегна по-турецьки

курка, приготована за цим рецептом, - завжди безпрограшний варіант! Вона виходить дуже ніжною і соковитою, але має дуже хрустку смачну скоринку. Обов'язково збережіть собі цей рецепт! опис приготування: Готувати за цим рецептом можна не тільки стегна, але і будь-які інші частини курки (або нав...

Курячі стегна, тушковані в сметані

Курячі стегна, тушковані в сметані

Перед вами простий, але дуже апетитний рецепт приготування курячих стегон, тушкованих в сметані, який може стати відмінним варіантом обіду або вечері для всієї родини. опис приготування: Вашій увазі пропонується докладний опис, як зробити курячі стегна, тушковані в сметані. Цей рецепт гарний т...

Курячі стегна в цибульний-сирному соусі

Курячі стегна в цибульний-сирному соусі

Курячі стегна в цибульний-сирному соусі - страва просте, але його не соромно подати навіть до святкового столу. Відмінно воно підійде для великих компаній, якщо до вас раптом нагрянули багато гостей. опис приготування: Обов'язково подавайте це блюдо гарячим, поки сир залишається розплавленим. ...

Курячі стегна в горіховому песто

Курячі стегна в горіховому песто

Пропоную приготувати ароматну хрустку курку. А заодно і поповнити запаси домашнього песто. запам'ятовуйте! опис приготування: звичайно, класичний рецепт песто складається з базиліка і кедрових горіхів. Однак зовсім не забороняється додати різну пряну зелень за смаком і взяти мікс горіхів. Соус...

Курячі стегна в соусі марінара

Курячі стегна в соусі марінара

Хочу розповісти, як швидко приготувати смачну ароматну курку в пікантному томатному соусі марінара. Це зовсім нескладно і дуже смачно! Заходьте і переконайтеся самі! опис приготування: Для соусу краще взяти томатну пасат або томати у власному соку - так соус буде більш насиченим за смаком і ко...