Рецепт Курячий суп з рисом і лимоном
Ну що може бути незвичайного в курячому супі? Додатковий інгредієнт лимон додасть йому яскраві смакові нотки і свіжість. Готується курячий суп з рисом і лимоном дуже просто, результат вам сподобається.
опис приготування:
Сьогодні я хочу вам розповісти, як приготувати курячий суп з рисом і лимоном. Цей дуже смачний, яскравий, легкий і вишуканий суп припаде до смаку не тільки дорослим, але і дітям. Дотримуючись пошаговому рецептом, ви дуже легко зможете його приготувати. А в холодну пору курячий суп з рисом і лимоном ідеальний. Ви обов'язково повинні приготувати і спробувати це цікаве блюдо!
- білий цибулю— 1 штука
- лимон— 4 штуки(3 лимона для цедри)
- Куряча грудка— 3 штуки
- сушений орегано— 1 Чайна ложка
- сіль— 2 чайних ложки(за смаком)
- Чорний мелений перець— 1 Чайна ложка
- Лавровий лист— 2 штуки
- бульйон— 2 L(або вода
) - кріп— 1/2 пучка
- морква— 2 штуки
- стебла селери— 2 штуки
- часник— 3 зубчики
- Оливкова олія— 1 Ст. ложка
- крохмаль— 3 Ст. ложки
- яйце— 2 штуки
чистий цибулю, половину поріжемо кільцями.
Один лимон поріжемо на невеликі шматочки.
Тепер в каструлю поміщаємо курячі грудки, додаємо туди лимон, кільця цибулі, сіль, орегано, перець, лавровий лист і бульйон. Доводимо до кипіння і робимо невеликий вогонь. варимо хвилин 25.
Тим часом підготуємо інші продукти для курячого супу. Кріп необхідно промити і дрібно нарізати.
Моркву і селеру нарізаємо невеликими шматочками.
Другу половину лука нарізаємо дрібними шматочками. А часник потрібно натерти на дрібній тертці.
Далі нам потрібна цедра і сік з 4 лимонів.
Готову курку необхідно витягнути з бульйону. Зніміть з неї шкіру, приберіть кістки. Філе ми залишаємо остигати, а кістки і шкіру знову відправляємо в бульйон. Нехай ще покипить хвилин 10.
Куряче філе нарізаємо невеликими шматочками.
Далі нам потрібно процідити бульйон.
В іншій каструлі розігріваємо оливкове масло і додаємо туди нарізані овочі. Тушкуємо їх на невеликому вогні хвилин 10. Потім додаємо частину бульйону.
У половину склянки бульйону додайте крохмаль, розмішайте до повного його розчинення. Потім додайте його і цедру в суп, доведіть до кипіння. У мисці збийте яйця і додайте в суп, швидко перемішуючи.
Прибираємо каструлю з супом з вогню, додаємо куряче м'ясо, лимонний сік, кріп і, якщо ще потрібно, то сіль і перець. Перед подачею додаємо рис і добре перемішуємо суп.
Подібні рецепти
Курячий суп з лимоном
Легкий для засвоєння суп на курячому бульйоні без засмажкою. Всі овочі і рис відварюються. Заправляється суп свіжою зеленню кропу. За бажанням можна кинути порційно шматочок вершкового масла. опис приготування: Для супу зваріть спочатку курячий бульйон. Додайте в нього улюблені спеції, після в...
Курячі стегна з лимоном і часником
Чи готуєте вечерю? Зверніть увагу на рецепт, як приготувати курячі стегна з лимоном і часником. Смачне і дуже просте блюдо, інгредієнти для якого можна купити в найближчому до вас супермаркеті. опис приготування: Курячі стегна можна використовувати з шкіркою і на кістки, замість них можна взят...
Курячі грудки гриль з медом і лимоном
Рецепт приготування ніжних курячих грудок гриль в лимонно-медовий маринаді. опис приготування: Курячі грудки гриль в пікантному цитрусово-медовому маринаді помітно пожвавлять будь-барбекю. курячих грудок— 6 штук(половинок. без кісток і шкірки ) цибулина— 1 штука лимонного соку— 1/2 склянки ...
Курячий суп з цвітною капустою
Курячий суп з цвітною капустою — простий у приготуванні, але дуже смачний і наваристий суп з приємною вершкової текстурою і ніжним смаком. інгредієнти прості, але блюдо — практична слабкість! опис приготування: Курячий суп з цвітною капустою мені дуже подобається тим, що готується він просто —...
Курячий суп зі смаженою вермішеллю
Ароматний курячий суп стане ще смачніше, якщо ви приготуєте його зі смаженою вермішеллю. Ви можете використовувати як вермішель швидкого приготування, так і пасту з твердих сортів пшениці. опис приготування: До такого ситного і наваристого страви в обід ідеально підійдуть хрусткі грінки. Не за...