Рецепт Latte «Новорічний»

Рецепт Latte «Новорічний»
Кількість порцій: 1 Час приготування: 10 хв.
Ваше яскравий настрій і веселий новорічний ажіотаж з легкістю підтримає новорічний латте, приготований з корицею і зефіркамі, різними спеціями і прянощами. Вам навіть не знадобиться блендер!

опис приготування:

Справжнє свято смаку — новорічний латте, причому напій необов'язково готувати саме на Новий Рік, щоб насолодитися його смаком і пригостити ним своїх рідних! Влаштовуйте собі свято хоч кожен день, придбавши необхідні інгредієнти!

  • Розчинна кава— 2-4 грам(1-2 стіки)
  • молоко— 70 мілілітрів(будь-якої жирності)
  • вода гаряча— 150 мілілітрів(окріп)
  • цукор— 1 Чайна ложка(за смаком)
  • обкладинка— 1 штука(паличка)
  • Зефіркі— 10 грам(маршмеллоу)
  • Ванільний цукор— 2 щіпки
  • кориця мелена— 2 щіпки
Латте Підготуйте зазначені інгредієнти.

Латте Закип'ятіть воду в чайнику. Всипте розчинна кава в стакан для латте або в айриш-келих. Туди ж додайте цукор на ваш смак, ванільний цукор і паличку кориці. Якщо кориці в паличках немає в наявності, то всипте мелену спецію.

Латте Помістіть молоко в склянці в мікрохвильовку або закип'ятіть його в каструлі на плиті. Влийте окріп в чашку з розчинною кавою, перемішайте.

Латте Кипляче молоко влийте у високу склянку і збийте. Або збийте в заварнику з пресом.

Латте Перелийте молоко з пінкою в стакан з гарячою кавою, зверху викладіть зефіркі, присипте меленою корицею і відразу ж подайте напій до столу.

Подібні рецепти

Квашеная капуста на зиму

Пряний чай «Latte»

Хрустящая свежая квашеная капуста с морковкой и клюквой! чудова закуска! И с хлебом хороша, и растительным маслом приправленная вкусна, и в щи пойдет. Квасить капусту на зиму просто и очень дешево. опис приготування: Як приготувати квашену капусту? 1. Кочаны капусты очистите от наружных листье...

Кус-кус з білою і зеленою спаржею

Кус-кус з білою і зеленою спаржею

Швидкий рецепт приготування крупи кус-кус з курячим бульйоном, білої та зеленої спаржею та руколлою. опис приготування: У середній каструлі довести курячий бульйон до кипіння. Додати крупу кус-кус, розмішати і довести до кипіння. Зняти з вогню. Розрізати спаржу навпіл. У вас повинно вийти приб...

Курячі сердечка по-китайськи

Курячі сердечка по-китайськи

Курячі сердечка по-китайськи - більш ніж незвичайне і оригінальне блюдо. впевнена, таких сердечок ви ще не їли! вперше спробувавши, ви навіть не зрозумієте, що це саме курячі сердечка. опис приготування: Курячі сердечка - смачна закуска, яка сподобається всім любителям східної кухні. Готуються...

Курячі шийки в духовці

Курячі шийки в духовці

Курячі шийки в духовці - відмінна закуска до пива. Запечені курячі шийки виходять дуже соковитими, смачними і апетитними. кількість порцій: 3-4 курячих ший— 1,2 кілограма сиру— 200 грам часник— За смаком майонез— За смаком сіль, перець— За смаком 1. У мисці перемішати майонез з пропущеним ...

Курячі грудки в маринаді з помідорами

Курячі грудки в маринаді з помідорами

Рецепт приготування курячих грудок, маринованих в часник, чорному перці, kayenskom перо, koriandre, темрява, кардамон і соку лайма, а потім обсмажених в томатному соусі з цибулею, помідорами, вершками і кінзою. опис приготування: Ця страва індійської кухні має спільне з мексиканською кухнею по...