Рецепт Лазанья з цукіні
З нашим рецептом, ситний обід вам забезпечений. бекон, цукіні, ароматний сир, листи лазаньї - все це відмінно поєднується і з допомогою духовки перетворюється в дивовижне блюдо.
опис приготування:
Готуємо смачний і ситний обід. Спочатку підготуйте соус бешамель. Для цього вам буде потрібно розтопити масло, додати в нього борошно, тепле молоко, мускат і сіль. Поки соус остигає, черга інших компонентів. Цибуля, морква і цукіні наріжте кубиками і обсмажте протягом 10 хвилин на оливковій олії. Сир потріть на тертці, бекон наріжте кубиками. Форму для запікання змастіть маслом, влийте трохи соусу і викладіть частина овочів. Накрийте листям лазаньї в один шар. змастіть соусом, потім розкладіть ще частина овочів і частина бекону, посипте сиром і знову шар лазаньї. Повторіть шари, їх повинно вийти 4-5 штук. Зверху полийте залишками соусу і відправте на 40 хвилин в духовку запікатися при 180 градусах. Смачного!
- листи лазаньї— 300 грам
- бекон сирокопчені— 200 грам
- сир— 200 грам
- Вершкове масло— 50 грам
- борошно— 50 грам
- цукіні— 3 штуки
- морква— 2 штуки
- Цибуля— 1 штука
- молоко— 600 мілілітрів
- Масло оливкове— За смаком
- мелений мускат— 1 щіпка
- сіль— 1 щіпка
Цибуля, морква і цукіні наріжте кубиками і обсмажте протягом 10 хвилин на оливковій олії. Спеції додавайте до смаку.
Сир потріть на тертці, бекон наріжте кубиками.
Форму для запікання змастіть маслом, влийте трохи соусу і викладіть частина овочів.
Накрийте листям лазаньї в один шар.
змастіть соусом, потім розкладіть ще частина овочів і частина бекону, посипте сиром і знову шар лазаньї. Повторіть шари, їх повинно вийти 4-5 штук. Зверху полийте залишками соусу і відправте на 40 хвилин в духовку запікатися при 180 градусах.
Подібні рецепти
Лазанья з куркою
Рецепт приготування лазаньї з цукіні, сиром, беконом, соусом Маринара і соусом бешамель. опис приготування: Соковита ароматна лазанья з соусом бешамель порадує вас своїм насиченим смаком. вершкового масла— 1 Ст. ложка борошна— 1 Ст. ложка солі і перцю— 1 щіпка для лазаньї:цукіні— 1 штука оли...
Локшина Тальятелле з цукіні і шинкою
Тальятелле змішані з цукіні, соусом з яєчних жовтків, вершків, лимонним соком і смаженої шинкою. Дуже смачний обід! кількість порцій: 4 локшина тальятелле— 300 грам цукіні— 2 штуки кубик курячого бульйону— 1 штука яєчні жовтки— 2 штуки вершки— 150 мілілітрів сир пармезан— 50 грам шинка— 2 скибо...
Коржі з креветками і цукіні
Рецепт приготування коржів з креветками, цукіні, сиром і сметаною. опис приготування: Розігріти духовку до 230 градусів. Викласти коржі на двох великих аркушах для випічки. змастити коржі 1 столовою ложкою олії і посипати тертим сиром. випікати, поки сир не розплавиться, від 3 до 5 хвилин. По...
Лінгвіні цукіні Карбонара
Рецепт приготування італійського блюда Лінгвіні цукіні Карбонара з Романо і Панчетта. кількість порцій: 2 яйце— 2 штуки спагетті— 1 штука(упаковка Лінгвіне) чорний перець— 1 штука бекон— 220 грам(тунець) сир— 1 штука(Пармезан Романо) цукіні— 1 штука(великий) часник— 1 штука молоко— 1 Склянка му...
Лазанья «Болоньєзе» (класичний рецепт)
лазанья — дуже смачне італійське блюдо, яке вже давно міцно влаштувалося на наших столах. Це своєрідна запіканка з грибів, овочів або м'яса. Приготовим! опис приготування: Приготування класичної лазаньї — досить трудомісткий процес, але я детально розповім, як приготувати лазанью "; Болоньєзе"...