Рецепт Лазанья з грибами і фаршем
Лазанью у нас відкрили не так давно, але вона явно користується успіхом. Ще б — незвично, ситно, і не вимагає багато клопоту. Я пропоную вам простий рецепт лазаньї з грибами і фаршем — приголомшливо смачно!
опис приготування:
Незважаючи на те, що інгредієнтів забагато, всі вони цілком доступні, і коли ви дізнаєтеся, як приготувати лазанью з грибами і фаршем, ви здивуєтеся, наскільки це просте в приготуванні блюдо! А з грибочками і фаршем, — це просто еталон лазаньї. приступимо:
1. Беремо форму приблизно відповідну листам для лазаньї. І викладаємо на неї перший шар. Можна попередньо змастити форму рослинним маслом, але і без цієї обережності блюдо зазвичай не пригорає.
2. розморожуємо фарш, печериці та помідори ріжемо середніми часточками, сир трьом на тертці. І ставимо грітися дві сковороди з рослинним маслом.
3. В одній обсмажуємо фарш до готовності, а потім до нього ж закинемо помідори і томатну пасту. зменшуємо вогонь, солимо і перчимо, і під кришкою тримаємо ще п'ять хвилин.
4. В іншій же сковороді обсмажити печериці, можна також обсмажити їх разом з цибулею або часником, — це вже хто як любить, класичний рецепт лазаньї з грибами і фаршем дозволяє дрібні експерименти. Також солимо і перчимо.
5. Поверх нашого першого шару аркушів лазаньї викладаємо наш обсмажений фарш, знову прокладаємо листами. потім — шар грибів, і знову прикрити їх листами для лазаньї.
6. тепер — головне. Рецепт приготування лазаньї з грибами і фаршем ніяк не може обійтися без соусу бешамель, це основа страви. Для цього ставимо розігріватися сковороду з високими бортиками.
7. Розтоплюємо на ній вершкове масло (можна попередньо порубати його шматочками, щоб вийшло швидше). А потім — всипаємо потроху борошно, вона повинна увібрати масло. Після цього трохи зменшимо вогонь і вливаємо молоко. Дуже ретельно перемішати, щоб не було ніяких грудочок.
8. Тримаємо наш соус на плиті до того моменту, поки він не почне загусати. До нього добре б додати ваші улюблені приправи, солимо, і знову перемішуємо все разом. Заливаємо нашу лазанью.
9. Ну от і все! залишається тільки розігріти духовку, і відправити нашу лазанью з грибами і фаршем в домашніх умовах запікатися на 40-50 хвилин. Посипаємо тертим сиром, — готово!
Порадуйте себе і своїх близьких маленької Італією у себе вдома, адже це ж так просто!
- лазанья (листи) — 300 грам
- фарш— 500 грам
- печериці— 300 грам
- сир твердий— 50 грам
- помідори— 2 штуки
- Томатна паста— 3 Ст. ложки
- молоко— 800 мілілітрів
- Вершкове масло— 100 грам
- борошно— 3 Ст. ложки
1. Беремо форму приблизно відповідну листам для лазаньї. І викладаємо на неї перший шар. Можна попередньо змастити форму рослинним маслом, але і без цієї обережності блюдо зазвичай не пригорає.
2. розморожуємо фарш, печериці та помідори ріжемо середніми часточками, сир трьом на тертці. І ставимо грітися дві сковороди з рослинним маслом.
3. В одній обсмажуємо фарш до готовності, а потім до нього ж закинемо помідори і томатну пасту. зменшуємо вогонь, солимо і перчимо, і під кришкою тримаємо ще п'ять хвилин.
4. В іншій же сковороді обсмажити печериці, можна також обсмажити їх разом з цибулею або часником, — це вже хто як любить, класичний рецепт лазаньї з грибами і фаршем дозволяє дрібні експерименти. Також солимо і перчимо.
5. Поверх нашого першого шару аркушів лазаньї викладаємо наш обсмажений фарш, знову прокладаємо листами. потім — шар грибів, і знову прикрити їх листами для лазаньї.
6. тепер — головне. Рецепт приготування лазаньї з грибами і фаршем ніяк не може обійтися без соусу бешамель, це основа страви. Для цього ставимо розігріватися сковороду з високими бортиками.
7. Розтоплюємо на ній вершкове масло (можна попередньо порубати його шматочками, щоб вийшло швидше). А потім — всипаємо потроху борошно, вона повинна увібрати масло. Після цього трохи зменшимо вогонь і вливаємо молоко. Дуже ретельно перемішати, щоб не було ніяких грудочок.
8. Тримаємо наш соус на плиті до того моменту, поки він не почне загусати. До нього добре б додати ваші улюблені приправи, солимо, і знову перемішуємо все разом. Заливаємо нашу лазанью.
9. Ну от і все! залишається тільки розігріти духовку, і відправити нашу лазанью з грибами і фаршем в домашніх умовах запікатися на 40-50 хвилин. Посипаємо тертим сиром, — готово!
Порадуйте себе і своїх близьких маленької Італією у себе вдома, адже це ж так просто!
Подібні рецепти
Фруктовий салат «осінній призов»
Лазанья з кабачків з фаршем дуже смачна і корисна. Рекомендую її тим, хто стежить за своєю вагою і вибирає корисні рецепти. Потрібно тільки не захоплюватися сметаною і сир вибирати менш калорійний. опис приготування: Лазанью з кабачків з фаршем можна подавати як самостійне блюдо. М'ясо і овочі...
Лазанья з лаваша з фаршем
Приготувати традиційну італійську лазанью непросто, що я, зізнатися, не завжди є на це час. думаю, любителям цього смачного і ситного страви знадобиться простий рецепт лазаньї з лаваша з фаршем - готується швидко і просто, а за смаковими якостями майже не поступається «справжньої». опис приготу...
Лазанья з макаронів з фаршем
Вишукане і дуже смачне італійське блюдо. Поєднує в собі шари начинки упереміш із шарами тіста, политих зверху ароматним соусом. Все це — лазіння з макаронів з фаршем! опис приготування: Лазанья з макаронів з фаршем — відмінне страву для тих, хто цінує в їжі не тільки смакові якості, але і есте...
Лазанья з фаршем з готових листів
Серед найвідоміших і популярних страв італійської кухні лазіння займає почесне місце. ситно, апетитно і неймовірно смачно. Якщо ви спробуєте блюдо хоч раз, вже не зможете від нього відмовитися. опис приготування: Хочу запропонувати вам на замітку свій спосіб, як приготувати лазанью з фаршем з ...
Лазанья з фаршем в духовці
Пропоную цікавий рецепт приготування лазаньї в духовці швидко і просто. звичайно, це не класичний рецепт, але любителям різноманітної їжі сподобається! Обов'язково попробойте приготувати і ви! опис приготування: Лазанью я люблю давно. готую класичну, але частіше все-таки люблю експериментувати...