Рецепт Лазанья з лаваша з грибами
Я дуже люблю лазанью, але оскільки для неї потрібен певний вид пасти, готую я її не часто. Відмінний виходом для мене став рецепт, як приготувати лазанью з лаваша. Виходить дуже смачно!
опис приготування:
Коли я приготувала таку лазанью вперше і подала чоловікові, він навіть не зрозумів, що в складі є лаваш. А адже лаваш — це теж тісто, він добре просочується соусом і виходить дуже ніжними. З грибами лазіння виходить по-особливому смачною, ароматної. Блюдо це дуже ситне, здавалося б, я приготувала зовсім небагато, але наїлася вся сім'я, і навіть залишилося небагато. обов'язково спробуйте!
- печериці— 300 грам
- фарш— 300-400 грам
- Цибуля— 2 штуки
- лаваш— 2 штуки
- Томатний сік— 350 мілілітрів
- сир— 70 грам(твердий)
- майонез— 2 Ст. ложки(або крем)
- сіль— 1 Чайна ложка(без гірки)
- спеції— За смаком
Насамперед займаємося начинкою. Одну цибулину поріжте дрібними кубиками і викладіть в розігріту з рослинним маслом сковороду.
Гриби очистіть і наріжте дрібними кубиками. Надішліть в сковороду до цибулі і обсмажте до готовності.
Обсмажені гриби перекладіть в тарілку, а в сковороді обсмажте другу нарізану кубиком цибулину.
Коли цибуля підзолотившись, надішліть до нього фарш, добре перемішайте, щоб він став розсипчастим. додайте сіль, спеції за смаком і смажте фарш, поки він повністю не стане світло бежевого кольору.
Потім влийте в сковороду томатний сік (можна використовувати томатну пасту, розведену в склянці води), перемішайте і тушкуйте, поки сік не випарується наполовину.
Тепер починаємо збирати лазанью. Підходить за розміром форму застеліть листом лаваша, щоб краю піднімалися вгору. На дно викладіть половину м'ясної начинки.
Потім застеліть шматком лаваша.
викладіть гриби (я залишаю трохи на останній шар), зверху змастіть майонезом або сметаною. Можна полити соусом "; Бешамель ";, як в класичному варіанті, але з майонезом теж дуже смачно. Знову накрийте листом лаваша.
Викладіть залишилася м'ясну начинку. Обов'язково виливайте всю рідину, з нею лазіння вийде дуже соковитою.
Накрийте все листом лаваша, викладіть залишилися гриби і присипте натертим сиром.
Запікайте лазанью в духовці 15-20 хвилин, довго не треба, адже всі продукти вже готові. треба тільки, щоб сир встиг розплавитися, а лаваш добре просочитися соусом.
От і все, лазіння готова. Вона вийшла настільки апетитною, що хочеться з'їсти відразу всю!
Подібні рецепти
Фарфалле з хлібними крихтами і часником
Приготувати традиційну італійську лазанью непросто, що я, зізнатися, не завжди є на це час. думаю, любителям цього смачного і ситного страви знадобиться простий рецепт лазаньї з лаваша з фаршем - готується швидко і просто, а за смаковими якостями майже не поступається «справжньої». опис приготу...
Лазанья овочева з лаваша
розповім, як приготувати лазанью овочеву з лаваша - відмінну альтернативу традиційному блюду, якої можна порадувати своїх рідних і гостей влітку. Овочі, лаваш і сирний соус сподобаються кожному! опис приготування: Для приготування такого варіанту лазаньї раджу вам взяти форму розміром 25х40 см...
Лінивий хачапурі з лаваша
Грузинська кухня ніколи не відрізнялася низькокалорійністю. Всі страви в ній жирні і дуже ситні. І тому вона має так багато шанувальників. Моя сім'я не виняток. опис приготування: Особливо ми любимо хачапурі. Не можна сказати, що я роблю прям даний традиційне блюдо, але сенс залишається той же...
Лазанья з грибами і фаршем
Лазанью у нас відкрили не так давно, але вона явно користується успіхом. Ще б — незвично, ситно, і не вимагає багато клопоту. Я пропоную вам простий рецепт лазаньї з грибами і фаршем — приголомшливо смачно! опис приготування: Незважаючи на те, що інгредієнтів забагато, всі вони цілком доступні...
Лазанья з грибами і шпинатом
Рецепт приготування лазаньї з білими грибами, цибулею, часником, шпинатом, помідорами, рикоттой, сиром Пармезан, bazilikom і Motsarelloy. опис приготування: лазанья, приготована в медленноварке, нічим не відрізняється від лазаньї, приготовленої в духовці. Вона включає ті ж інгредієнти, ті ж ша...