Рецепт Листя для долми на зиму

Рецепт Листя для долми на зиму
Кількість порцій: 10 Час приготування: 20 хв.
Щоб приготувати смачну долму взимку, потрібно влітку заготовити листя. Є кілька способів, сьогодні я покажу, як консервувати листя доолми. Вони зберігаються також, як і інші консерви.

опис приготування:

Заготовте листя для долми на зиму. Пропоную їх консервувати в банках.

  • Виноградне листя— 1 пучок
  • вода— 1/2 L
  • Оцет 9-проц.  — 1 Ст. ложка
  • сіль— 1 Чайна ложка
Листя для долми на зиму - фото крок 1 1. збираємо листя. Для консервації беріть тільки молоді і здорові листя.

Листя для долми на зиму - фото крок 2 2. Приготуємо весь набір. приступаємо.

Листя для долми на зиму - фото крок 3 3. Листя ретельно миємо й обрізаємо палички.

Листя для долми на зиму - фото крок 4 4. Обшпарюємо листя окропом, щоб убити мікроби.

Листя для долми на зиму - фото крок 5 5. Даємо стекти вологи.

Листя для долми на зиму - фото крок 6 6. На стіл або дощечку кладемо по 5 листочків один на одного.

Листя для долми на зиму - фото крок 7 7. Звертаємо рулончиком як млинці фаршировані.

Листя для долми на зиму - фото крок 8 8. Складаємо рулончики в стерильну баночку.

Листя для долми на зиму - фото крок 9 9. готуємо маринад. Доводимо воду з сіллю до кипіння, вливаємо оцет.

Листя для долми на зиму - фото крок 10 10. Гарячим маринадом заливаємо листя. Закручуємо щільно кришкою. Готово. Зберігаємо як і іншу консервацію.

Подібні рецепти

Квас з виноградного листя

Квасоля з томатною пастою

З листя винограду можна приготувати чудовий квас. Вам всього лише потрібно нарвати листя, потім додати необхідні інгредієнти і настояти квас кілька днів. У підсумку виходить смачний квас! опис приготування: Це класичний рецепт приготування квасу з виноградного листя. Для квасу підійдуть як ста...

Листя салату з м'ясною начинкою

Листя салату з м'ясною начинкою

Рецепт приготування закуски з листя салату з начинкою з м'яса індички, морква, селери, імбиру, лука, часнику і суміші соусів. опис приготування: Апетитна комбінація соковитого м'яса, хрустких овочів і ароматного соусу роблять цю закуску неймовірно смачною і ситної. кунжутного масла— 1/2 чайн...

Квашеная капуста на зиму

Квашеная капуста на зиму

Хрустящая свежая квашеная капуста с морковкой и клюквой! чудова закуска! И с хлебом хороша, и растительным маслом приправленная вкусна, и в щи пойдет. Квасить капусту на зиму просто и очень дешево. опис приготування: Як приготувати квашену капусту? 1. Кочаны капусты очистите от наружных листье...

Кус-кус з білою і зеленою спаржею

Кус-кус з білою і зеленою спаржею

Швидкий рецепт приготування крупи кус-кус з курячим бульйоном, білої та зеленої спаржею та руколлою. опис приготування: У середній каструлі довести курячий бульйон до кипіння. Додати крупу кус-кус, розмішати і довести до кипіння. Зняти з вогню. Розрізати спаржу навпіл. У вас повинно вийти приб...

Курячі сердечка по-китайськи

Курячі сердечка по-китайськи

Курячі сердечка по-китайськи - більш ніж незвичайне і оригінальне блюдо. впевнена, таких сердечок ви ще не їли! вперше спробувавши, ви навіть не зрозумієте, що це саме курячі сердечка. опис приготування: Курячі сердечка - смачна закуска, яка сподобається всім любителям східної кухні. Готуються...