Рецепт Листя для долми на зиму
Щоб приготувати смачну долму взимку, потрібно влітку заготовити листя. Є кілька способів, сьогодні я покажу, як консервувати листя доолми. Вони зберігаються також, як і інші консерви.
опис приготування:
Заготовте листя для долми на зиму. Пропоную їх консервувати в банках.
- Виноградне листя— 1 пучок
- вода— 1/2 L
- Оцет 9-проц. — 1 Ст. ложка
- сіль— 1 Чайна ложка
2. Приготуємо весь набір. приступаємо.
3. Листя ретельно миємо й обрізаємо палички.
4. Обшпарюємо листя окропом, щоб убити мікроби.
5. Даємо стекти вологи.
6. На стіл або дощечку кладемо по 5 листочків один на одного.
7. Звертаємо рулончиком як млинці фаршировані.
8. Складаємо рулончики в стерильну баночку.
9. готуємо маринад. Доводимо воду з сіллю до кипіння, вливаємо оцет.
10. Гарячим маринадом заливаємо листя. Закручуємо щільно кришкою. Готово. Зберігаємо як і іншу консервацію.
Подібні рецепти
Квасоля з томатною пастою
З листя винограду можна приготувати чудовий квас. Вам всього лише потрібно нарвати листя, потім додати необхідні інгредієнти і настояти квас кілька днів. У підсумку виходить смачний квас! опис приготування: Це класичний рецепт приготування квасу з виноградного листя. Для квасу підійдуть як ста...
Листя салату з м'ясною начинкою
Рецепт приготування закуски з листя салату з начинкою з м'яса індички, морква, селери, імбиру, лука, часнику і суміші соусів. опис приготування: Апетитна комбінація соковитого м'яса, хрустких овочів і ароматного соусу роблять цю закуску неймовірно смачною і ситної. кунжутного масла— 1/2 чайн...
Квашеная капуста на зиму
Хрустящая свежая квашеная капуста с морковкой и клюквой! чудова закуска! И с хлебом хороша, и растительным маслом приправленная вкусна, и в щи пойдет. Квасить капусту на зиму просто и очень дешево. опис приготування: Як приготувати квашену капусту? 1. Кочаны капусты очистите от наружных листье...
Кус-кус з білою і зеленою спаржею
Швидкий рецепт приготування крупи кус-кус з курячим бульйоном, білої та зеленої спаржею та руколлою. опис приготування: У середній каструлі довести курячий бульйон до кипіння. Додати крупу кус-кус, розмішати і довести до кипіння. Зняти з вогню. Розрізати спаржу навпіл. У вас повинно вийти приб...
Курячі сердечка по-китайськи
Курячі сердечка по-китайськи - більш ніж незвичайне і оригінальне блюдо. впевнена, таких сердечок ви ще не їли! вперше спробувавши, ви навіть не зрозумієте, що це саме курячі сердечка. опис приготування: Курячі сердечка - смачна закуска, яка сподобається всім любителям східної кухні. Готуються...