Рецепт Листя салату з м'ясною начинкою

Рецепт Листя салату з м'ясною начинкою
Кількість порцій: 4 Час приготування: 45 хв.
Рецепт приготування закуски з листя салату з начинкою з м'яса індички, морква, селери, імбиру, лука, часнику і суміші соусів.

опис приготування:

Апетитна комбінація соковитого м'яса, хрустких овочів і ароматного соусу роблять цю закуску неймовірно смачною і ситної.

  • кунжутного масла— 1/2 чайних ложки
  • масла каноли— 1 Ст. ложка
  • часнику— 3 зубчики
  • імбиру— 1 Ст. ложка
  • морква— 2 штуки
  • стебла селери— 2 штуки
  • Порт-salotų— 2 штуки
  • індички— 450 грам
  • банку каштановою води— 1 штука
  • пучок зеленого лука— 1 штука
  • соусу хоісін— 2 Ст. ложки
  • устричного соусу— 2 Ст. ложки
  • соєвого соусу— 3 Ст. ложки
  • рибного соусу— 1 Чайна ложка
  • соусу Срірача— 1 Ст. ложка
  • цукру— 1 Чайна ложка
  • головка салату або капусти— 1 штука
Листя салату з м'ясною начинкою - фото крок 1 1. Пропустити часник через прес. Дрібно нарізати імбир. Нарізати моркву кубиками, нарізати селеру, дрібно нарізати цибулю. У великій сковороді розігріти кунжутну олію і масло каноли на середньому вогні. Додати імбир і часник. Обсмажити до появи аромату.

Листя салату з м'ясною начинкою - фото крок 2 2. Додати нарізані морква, селера і цибулю-шалот. смажити близько 5-8 хвилин, поки овочі не стануть м'якими. Додати м'ясо індички в сковороду до овочів. Добре перемішати. Додати каштанову воду і зелений лук.

Листя салату з м'ясною начинкою - фото крок 3 3. Тим часом змішати все соуси разом в мисці, включаючи цукор. добре розмішати. Приготовану суміш соусів влити в овочеву суміш в сковороду і перемішати. смажити ,поки індичка не буде готова.

Листя салату з м'ясною начинкою - фото крок 4 4. Розділити салат або капусту на листя. Викласти в центр кожного аркуша приготовлену начинку і подавати. У листя при бажанні можна додати трохи нарізаної кінзи для додатково аромату.

Подібні рецепти

Човники з бананів з м'ясною начинкою

You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near 'ясною начинкою gastronome.com.ua') as relev FROM links WHERE MAT...' at line 1

Рецепт приготування човників з бананів з начинкою з яловичини, лука, часнику, болгарського перцю, кінзи, оливок, родзинок і томатного соусу. опис приготування: Несподіване поєднання продуктів в цій страві обов'язково здивує ваших гостей. яловичини— 500 грам цибулина— 1 штука часнику— 3 зубчи...

Квас з виноградного листя

Квас з виноградного листя

З листя винограду можна приготувати чудовий квас. Вам всього лише потрібно нарвати листя, потім додати необхідні інгредієнти і настояти квас кілька днів. У підсумку виходить смачний квас! опис приготування: Це класичний рецепт приготування квасу з виноградного листя. Для квасу підійдуть як ста...

Листя для долми на зиму

Листя для долми на зиму

Щоб приготувати смачну долму взимку, потрібно влітку заготовити листя. Є кілька способів, сьогодні я покажу, як консервувати листя доолми. Вони зберігаються також, як і інші консерви. опис приготування: Заготовте листя для долми на зиму. Пропоную їх консервувати в банках. Виноградне листя— 1...

Курячий колобок з грибною начинкою

Курячий колобок з грибною начинкою

курка, гриби - звичайні продукти… ну, що ще можна з ними створити таке, щоб здивувати і смачно нагодувати гостей? Є ідея! приготуємо незвичайне, цікаве і смачне блюдо до будь-якого свята! опис приготування: Здавалося б, ну що ще такого можна приготувати з курки і грибів, щоб було і смачно, і к...

Лаваш з начинкою

Лаваш з начинкою

Дуже люблю прості, але смачні і ситні блюда, для приготування яких не потрібно довго стояти біля плити. Особливо подобається рецепт, як приготувати лаваш з начинкою, який дуже часто виручає. опис приготування: Найбільше люблю поєднання грибів і зелені, але в якості начинки використовую і фарш,...