Рецепт Курячий колобок з грибною начинкою
курка, гриби - звичайні продукти… ну, що ще можна з ними створити таке, щоб здивувати і смачно нагодувати гостей? Є ідея! приготуємо незвичайне, цікаве і смачне блюдо до будь-якого свята!
опис приготування:
Здавалося б, ну що ще такого можна приготувати з курки і грибів, щоб було і смачно, і красиво? Але ж можна! З цього рецепта ви дізнаєтеся, як приготувати курячі колобки з грибною начинкою. Це дуже просто, повірте! Блюдо виходить дуже соковитим, смачним і по гаманцю чи не вдарить.
- курячий стегенце— 2 штуки(або курячі стегна)
- бекон— 2-3 штук(тонкі смужки)
- гриби— 150 грам
- Цибуля ріпчаста— 1/2 штуки
- сіль— 0,5 чайних ложки
- Перець чорний мелений— 1/3 чайних ложки
- майонез— 1 Чайна ложка
- Рослинна олія— 1 Ст. ложка
2. Солимо і перчимо гриби на смак, нехай остигають.
3. Потім гриби необхідно подрібнити ножем. Можна нарізати їх на дрібні шматочки перед смаженням.
4. курячий стегенце (якщо він невеликий) або стегно акуратно звільняємо від кісточки. Намагайтеся не розрізати шкіру.
5. І відбиваємо м'ясо. Солимо і посипаємо перцем.
6. Викладаємо підготовлені гриби і, піднімаючи краю відбитого м'ясного пласта, формуємо колобок.
7. Смужки бекону у мене довгі. Одну смужку я розрізаю на дві частини і накриваю верхівку колобка (в місці з'єднання краєчків м'ясного пласта), а цілої смужкою бекону обертаємо колобок по колу.
8. Нитки нам потрібні бавовняні. Narezhem 8 відрізків довжиною приблизно 25 см, 4 з них викладемо, як на фото. Решта 4 - для другого колобка.
9. В місце з'єднання ниток викладаємо колобок беконом донизу.
10. І пов'язуємо. кінці відріжемо.
11. Подавати колобки можна з будь-яким гарніром, я вирішила разом з колобки запекти картопля. Змащуємо колобки невеликою кількістю майонезу.
12. І відправляємо в розігріту до 180-200 градусів духовку хвилин на 35-45. Час залежить від величини колобків.
13. Ось які колобки вийдуть в розрізі. А смачні вони якісь…:)
Подібні рецепти
Курячий рулет з сирно-грибною начинкою
Смачний і простий у приготуванні курячий бульйон для дітей сподобається всім, навіть дорослим. Бульйон підійде в якості обіду, подати його можна з макаронами, залежить від уподобань дитини. опис приготування: Приготувати бульйон для дитини найкраще з курячого філе, без шкіри. Бульйон слід готу...
Курячий бульйон по-французьки
Курячий бульйон по-французьки — практично досконалий з точки зору кулінарії рецепт приготування бульйону. Чи не найпростіший спосіб варіння бульйону, однак результат виправдовує всі складнощі! опис приготування: Навіть в приготуванні такої простої речі, як курячий бульйон, є свої нюанси. Тради...
Курячий бульйон з галушками
Рецепт приготування курячого бульйону з галушками з борошна, вершкового масла і молока. опис приготування: Домашній курячий бульйон і галушки - ідеальне поєднання. Для приготування цієї страви вам буде потрібно мінімум простих інгредієнтів. пшеничного борошна— 2 склянки розпушувача— 1/2 чай...
Курячий бургер «тандури»
Суміш тандури буває у вигляді пасти або порошку, її можна купити в магазинах індійських спецій, вона задоволена гостра і дуже ароматна! Ось сьогодні приготуємо курячий бургер з цією пастою. дивіться! опис приготування: З мого рецепту ви дізнаєтеся, що таке тандури і як приготувати курячий бург...
Курячий Енчіладас
Рецепт приготування мексиканської запіканки з курячої начинкою. кількість порцій: 6 масло каноли— 3 Ст. ложки мексиканські коржі— 12 штук цибуля— 1 штука зелений чилі— 100 грам халапеньо— 1 штука паприка— 1 Чайна ложка вершкове масло— 2 Ст. ложки мука— 2 Ст. ложки крем— 1 Склянка сіль— 1/2 чайн...