Рецепт Коржик італійська
Приготувати мою улюблену корж італійську раджу всім, хто їде відпочивати на природу. Для цього просто використовуйте тісто для піци, запечіть його з приправами! Коржі відмінно поєднуються з м'ясом.
опис приготування:
Ароматну італійську корж можна подавати відразу. Я люблю її робити тонкої і подавати корж із зеленим салатом. Тісто можна зберігати в холодильнику і використовувати в міру потреби. Дуже добре подавати корж з супом, прекрасний аромат і хрустка скоринка приносить справжню насолоду. пробуйте! Успіхів і приємного апетиту!
- Тісто для піцци— 400-500 грам
- часник— 2 зубчики
- спеції— 2 Ст. ложки
масло розтопити.
Тісто змастіть маслом з часником і посипте спеціями.
Зверху корж посипати сиром.
Запікати в духовці при 210 градусах 20 хвилин. Посипати готову корж сиром, що залишився і подавати.
Подібні рецепти
Коржик пита без дріжджів (простий рецепт)
Хрустящая свежая квашеная капуста с морковкой и клюквой! чудова закуска! И с хлебом хороша, и растительным маслом приправленная вкусна, и в щи пойдет. Квасить капусту на зиму просто и очень дешево. опис приготування: Як приготувати квашену капусту? 1. Кочаны капусты очистите от наружных листье...
Кус-кус з білою і зеленою спаржею
Швидкий рецепт приготування крупи кус-кус з курячим бульйоном, білої та зеленої спаржею та руколлою. опис приготування: У середній каструлі довести курячий бульйон до кипіння. Додати крупу кус-кус, розмішати і довести до кипіння. Зняти з вогню. Розрізати спаржу навпіл. У вас повинно вийти приб...
Курячі сердечка по-китайськи
Курячі сердечка по-китайськи - більш ніж незвичайне і оригінальне блюдо. впевнена, таких сердечок ви ще не їли! вперше спробувавши, ви навіть не зрозумієте, що це саме курячі сердечка. опис приготування: Курячі сердечка - смачна закуска, яка сподобається всім любителям східної кухні. Готуються...
Курячі шийки в духовці
Курячі шийки в духовці - відмінна закуска до пива. Запечені курячі шийки виходять дуже соковитими, смачними і апетитними. кількість порцій: 3-4 курячих ший— 1,2 кілограма сиру— 200 грам часник— За смаком майонез— За смаком сіль, перець— За смаком 1. У мисці перемішати майонез з пропущеним ...
Курячі грудки в маринаді з помідорами
Рецепт приготування курячих грудок, маринованих в часник, чорному перці, kayenskom перо, koriandre, темрява, кардамон і соку лайма, а потім обсмажених в томатному соусі з цибулею, помідорами, вершками і кінзою. опис приготування: Ця страва індійської кухні має спільне з мексиканською кухнею по...