Рецепт Коржик італійська

Рецепт Коржик італійська
Кількість порцій: 2-4 Час приготування: 30 хв.
Приготувати мою улюблену корж італійську раджу всім, хто їде відпочивати на природу. Для цього просто використовуйте тісто для піци, запечіть його з приправами! Коржі відмінно поєднуються з м'ясом.

опис приготування:

Ароматну італійську корж можна подавати відразу. Я люблю її робити тонкої і подавати корж із зеленим салатом. Тісто можна зберігати в холодильнику і використовувати в міру потреби. Дуже добре подавати корж з супом, прекрасний аромат і хрустка скоринка приносить справжню насолоду. пробуйте! Успіхів і приємного апетиту!

  • Тісто для піцци— 400-500 грам
  • часник— 2 зубчики
  • спеції— 2 Ст. ложки
коржик італійська - фото крок 1 Тісто тонко розкачати.

коржик італійська - фото крок 2 масло розтопити.

коржик італійська - фото крок 3 Тісто змастіть маслом з часником і посипте спеціями.

коржик італійська - фото крок 4 Зверху корж посипати сиром.

коржик італійська - фото крок 5 Запікати в духовці при 210 градусах 20 хвилин. Посипати готову корж сиром, що залишився і подавати.

Подібні рецепти

Квашеная капуста на зиму

Коржик пита без дріжджів (простий рецепт)

Хрустящая свежая квашеная капуста с морковкой и клюквой! чудова закуска! И с хлебом хороша, и растительным маслом приправленная вкусна, и в щи пойдет. Квасить капусту на зиму просто и очень дешево. опис приготування: Як приготувати квашену капусту? 1. Кочаны капусты очистите от наружных листье...

Кус-кус з білою і зеленою спаржею

Кус-кус з білою і зеленою спаржею

Швидкий рецепт приготування крупи кус-кус з курячим бульйоном, білої та зеленої спаржею та руколлою. опис приготування: У середній каструлі довести курячий бульйон до кипіння. Додати крупу кус-кус, розмішати і довести до кипіння. Зняти з вогню. Розрізати спаржу навпіл. У вас повинно вийти приб...

Курячі сердечка по-китайськи

Курячі сердечка по-китайськи

Курячі сердечка по-китайськи - більш ніж незвичайне і оригінальне блюдо. впевнена, таких сердечок ви ще не їли! вперше спробувавши, ви навіть не зрозумієте, що це саме курячі сердечка. опис приготування: Курячі сердечка - смачна закуска, яка сподобається всім любителям східної кухні. Готуються...

Курячі шийки в духовці

Курячі шийки в духовці

Курячі шийки в духовці - відмінна закуска до пива. Запечені курячі шийки виходять дуже соковитими, смачними і апетитними. кількість порцій: 3-4 курячих ший— 1,2 кілограма сиру— 200 грам часник— За смаком майонез— За смаком сіль, перець— За смаком 1. У мисці перемішати майонез з пропущеним ...

Курячі грудки в маринаді з помідорами

Курячі грудки в маринаді з помідорами

Рецепт приготування курячих грудок, маринованих в часник, чорному перці, kayenskom перо, koriandre, темрява, кардамон і соку лайма, а потім обсмажених в томатному соусі з цибулею, помідорами, вершками і кінзою. опис приготування: Ця страва індійської кухні має спільне з мексиканською кухнею по...