Рецепт Курячі бургери з смаженим чилі і цибулею
Рецепт приготування курячих бургерів з чилі поблано, цибулею і сиром.
опис приготування:
Обсмажити чилі над невеликим газовим полум'ям протягом 6 хвилин, часто перевертаючи. Викласти в миску, накрити кришкою або поліетиленовою плівкою. дати постояти 20 хвилин, потім протерти паперовим рушником і видалити шкіру, стебло і насіння. Нарізати чилі на смужки і викласти в миску.
У великій сковороді нагріти 2 чайні ложки олії на середньому вогні. Додати цибулю, приправити сіллю і перцем. готувати, поки цибуля не стане м'яким і прозорим, близько 10 хвилин. Додати цибулю в миску з чилі і перемішати.
Сформувати з курячого фаршу 4 котлети діаметром 10 см, приправити сіллю і перцем. Нагріти велику неглибоку сковороду на середньому вогні. Додати 2 чайні ложки масла. смажити котлети 2 хвилини. Покласти зверху сир і смажити ще близько 4 хвилин.
Тим часом нагріти духовку. Змастити маслом булочки і викласти на аркуші для випічки змащену стороною вгору. злегка підсмажити, викласти на булочки котлети і суміш чилі і цибулі. Накрити зверху половинами булочок і подавати.
- перець чилі Poble— 1 штука
- рослинної олії— 4 чайних ложки
- белая луковица— 1 штука
- сіль і мелений перець— — За смаком
- курячого фаршу— 550 грам
- сиру чеддер— 4 скибочки
- вершкового масла— 2 чайних ложки
- булочки для гамбургерів— 4 штуки
У великій сковороді нагріти 2 чайні ложки олії на середньому вогні. Додати цибулю, приправити сіллю і перцем. готувати, поки цибуля не стане м'яким і прозорим, близько 10 хвилин. Додати цибулю в миску з чилі і перемішати.
Сформувати з курячого фаршу 4 котлети діаметром 10 см, приправити сіллю і перцем. Нагріти велику неглибоку сковороду на середньому вогні. Додати 2 чайні ложки масла. смажити котлети 2 хвилини. Покласти зверху сир і смажити ще близько 4 хвилин.
Тим часом нагріти духовку. Змастити маслом булочки і викласти на аркуші для випічки змащену стороною вгору. злегка підсмажити, викласти на булочки котлети і суміш чилі і цибулі. Накрити зверху половинами булочок і подавати.
Подібні рецепти
Окра з смаженим червоним перцем
Коли я вперше приготувала крильця за цим рецептом, я не пошкодувала про витрачені гроші на соус чилі, який я до цього ніколи не купувала. Тому що крильця були дуже і дуже смачними! опис приготування: Коли я готувала це блюдо вперше, то вирішила використовувати в міру гострий соус, так як бояла...
Курячі гомілки з цибулею на сковороді
Смажені курячі ніжки — одне з найсмачніших страв, використовуваних для закуски. А якщо під час приготування додати цибулю, то аромат варто просто чудовий! опис приготування: Дуже смачні і ароматні курячі ніжки! Якщо Ви любите більш гострі страви, додайте трохи перцю чилі. А подати їх можна з б...
Курячі шлунки з цибулею і морквою
Смачне і апетитне блюдо з курячих шлунків ви можете приготувати буквально за 30 хвилин і подати з будь-яким обраним гарніром: відвареним рисом, картоплею, овочами. опис приготування: Страву можна подавати як підливу, якщо при смаженні додати в сковороду трохи гарячої води або як окреме м'ясне ...
Курячі сердечка з цибулею
просто, швидко і дуже смачно! І нехай таке блюдо не виглядає як справжній делікатес, зате справжні цінителі субпродуктів знають, наскільки легкі в приготуванні і апетитні можуть бути сердечка. опис приготування: відразу попереджаю, що цей рецепт приготування курячих сердечок з цибулею призначе...
Курячі сердечка з цибулею і морквою
Легке в приготуванні, смачна страва для сімейного обіду або вечері. обов'язково приготуйте! опис приготування: Курячі сердечка з цибулею і морквою — це недороге, корисне блюдо. До того ж — готується воно швидко, не вимагає від господині особливих навичок, тому дуже рекомендую спробувати пригот...