Рецепт Курячі грудки з моцарелою і помідорами

Рецепт Курячі грудки з моцарелою і помідорами
Кількість порцій: 2 Час приготування: 40 хв.
Хочу поділитися цікавим рецептом дуже смачної курячої грудки, запеченої в духовці. Блюдо прекрасно підійде як для сімейної вечері, так і для будь-якого святкового столу.

опис приготування:

Приготувати курячі грудки з моцарелою і помідорами дуже просто і досить швидко. Рецепт із серії "; на швидку руку" і "; гості на порозі ";. Незважаючи на це, виходить дуже апетитне і смачне блюдо, м'ясо ніжне і соковите, буквально тане в роті! Замість моцарелли можна взяти будь-який сир, який добре плавиться в духовці, але з моцарелою виходить на мій погляд все ж смачніше. Подавати блюдо можна як самостійно, так і з будь-яким гарніром. обов'язково спробуйте!

  • Філе курячих грудок— 2 штуки
  • помідор— 1-2 штук
  • сир моцарела— 100  грам
  • сіль— За смаком
  • спеції— За смаком
  • Соєвий соус— За смаком
  • Рослинна олія— За смаком
Курячі грудки з моцарелою і помідорами - фото крок 1 Підготуйте всі інгредієнти.

Курячі грудки з моцарелою і помідорами - фото крок 2 Сир і помідори наріжте невеликими скибочками.

Курячі грудки з моцарелою і помідорами - фото крок 3 У курячому філе зробіть глибокі поперечні надрізи. Натріть філе сіллю і спеціями.

Курячі грудки з моцарелою і помідорами - фото крок 4 У кожен надріз вставте по скибочці сиру і кружечку помідора. Якщо помідори великі, розріжте кружечки навпіл.

Курячі грудки з моцарелою і помідорами - фото крок 5 Акуратно перенесіть грудки в форму для запікання. Змастіть грудки з усіх боків соєвим соусом і рослинним маслом. запікайте при 200 градусах близько 30 хвилин.

Курячі грудки з моцарелою і помідорами - фото крок 6 Курячі грудки з моцарелою і помідорами готові. Подаємо в гарячому вигляді. Це дуже смачно! Смачного!

Подібні рецепти

Курячі грудки в маринаді з помідорами

Зрази курячі з моцарелою

Рецепт приготування курячих грудок, маринованих в часник, чорному перці, kayenskom перо, koriandre, темрява, кардамон і соку лайма, а потім обсмажених в томатному соусі з цибулею, помідорами, вершками і кінзою. опис приготування: Ця страва індійської кухні має спільне з мексиканською кухнею по...

Курячі грудки Білий диявол

Курячі грудки Білий диявол

Рецепт приготування розкішних курячих грудок, приправлених пікантним соусом. опис приготування: Курячі грудки покласти на змащений маслом великий маслом лист фольги, посипати невеликою кількістю солі і перцю, загорнути у фольгу. Покласти на лист для випічки і випікати при температурі 180 ° C п...

Курячі грудки, фаршировані ананасом

Курячі грудки, фаршировані ананасом

Рецепт приготування курячих грудок кількість порцій: 4 курячі грудки— 4  штуки волоських горіхів— 50 грам яйце— 1 штука крохмалю— 2 Ст. ложки консервованих ананасів— 150 грам гілочки петрушки— 3 штуки часнику— 2 зубчики вершкового масла— 2 Ст. ложки білого сухого вина— 100 мілілітрів сіль, пере...

Курячі грудки, фаршировані сиром і пепероні

Курячі грудки, фаршировані сиром і пепероні

Сама по собі курка не володіє яскравим смаком, тому її любителів не так вже й багато. З нею добре поєднуються спеції, трави. розповім, як приготувати курячі грудки, фаршировані сиром і пепероні. опис приготування: Такі грудки можна запекти в духовці або обсмажити на сковороді. Можна зробити ве...

Курячі грудки з грибами

Курячі грудки з грибами

Курячі грудки і гриби, приготовані окремо, потім змішують з смачним соусом перед подачею на стіл. кількість порцій: 4 курячі грудки— 4 штуки лимон— 1/2 штуки оливкова олія— 5 Ст. ложок(2 ст. ложки для печериць, 3 — для курки)) вершкове масло— 1 Ст. ложка вершки— 200 мілілітрів печериці— 250 гра...