Рецепт Курячі грудки в маринаді з текіли і лайма
Курячі грудки в маринаді можна використовувати в якості начинки для буріто. Ви також можете подавати їх з карамелізований цибулею, гуакамоле, нарізаними помідорами і зеленим салатом.
опис приготування:
Якщо ви шукайте новий маринад для курки, наш рецепт як раз для вас.
- лікеру Тріпл Сек— 30 грам
- оливкового масла— 1/2 Ст. ложки
- кмину— 1/4 чайних ложки
- порошку чилі— 1/2 чайних ложки
- часнику— 2 зубчики
- очищений перець чилі— 1 штука
- куряча грудка без шкіри і кісток— 1 штука
2. Дістати курку з маринаду, залишити маринад в сковороду. Нагріти сковороду на середньому вогні і обсмажити грудку приблизно по 4-5 хвилин з кожного боку. Після того, як обидві сторони стануть золотистого кольору, зменшити вогонь, викласти курку на обробну дошку і нарізати на смужки близько 1 см завтовшки.
3. Повернути курку в сковороду і додати зарезервований маринад. Перемішати і тушкувати протягом 3-4 хвилин, поки курка не буде готова. Зняти з вогню і подавати.
Подібні рецепти
Закуска до текіли
Рецепт приготування курячих грудок, маринованих в часник, чорному перці, kayenskom перо, koriandre, темрява, кардамон і соку лайма, а потім обсмажених в томатному соусі з цибулею, помідорами, вершками і кінзою. опис приготування: Ця страва індійської кухні має спільне з мексиканською кухнею по...
Курячі грудки Білий диявол
Рецепт приготування розкішних курячих грудок, приправлених пікантним соусом. опис приготування: Курячі грудки покласти на змащений маслом великий маслом лист фольги, посипати невеликою кількістю солі і перцю, загорнути у фольгу. Покласти на лист для випічки і випікати при температурі 180 ° C п...
Курячі грудки, фаршировані ананасом
Рецепт приготування курячих грудок кількість порцій: 4 курячі грудки— 4 штуки волоських горіхів— 50 грам яйце— 1 штука крохмалю— 2 Ст. ложки консервованих ананасів— 150 грам гілочки петрушки— 3 штуки часнику— 2 зубчики вершкового масла— 2 Ст. ложки білого сухого вина— 100 мілілітрів сіль, пере...
Курячі грудки, фаршировані сиром і пепероні
Сама по собі курка не володіє яскравим смаком, тому її любителів не так вже й багато. З нею добре поєднуються спеції, трави. розповім, як приготувати курячі грудки, фаршировані сиром і пепероні. опис приготування: Такі грудки можна запекти в духовці або обсмажити на сковороді. Можна зробити ве...
Курячі грудки з грибами
Курячі грудки і гриби, приготовані окремо, потім змішують з смачним соусом перед подачею на стіл. кількість порцій: 4 курячі грудки— 4 штуки лимон— 1/2 штуки оливкова олія— 5 Ст. ложок(2 ст. ложки для печериць, 3 — для курки)) вершкове масло— 1 Ст. ложка вершки— 200 мілілітрів печериці— 250 гра...