Рецепт Курячі грудки в маринаді з текіли і лайма

Рецепт Курячі грудки в маринаді з текіли і лайма
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 2 г. 15 хв.
Курячі грудки в маринаді можна використовувати в якості начинки для буріто. Ви також можете подавати їх з карамелізований цибулею, гуакамоле, нарізаними помідорами і зеленим салатом.

опис приготування:

Якщо ви шукайте новий маринад для курки, наш рецепт як раз для вас.

  • лікеру Тріпл Сек— 30 грам
  • оливкового масла— 1/2 Ст. ложки
  • кмину— 1/4 чайних ложки
  • порошку чилі— 1/2 чайних ложки
  • часнику— 2 зубчики
  • очищений перець чилі— 1 штука
  • куряча грудка без шкіри і кісток— 1 штука
Курячі грудки в маринаді з текіли і лайма - фото крок 1 1. Змішати всі перераховані інгредієнти (за винятком курки) в мисці кухонного комбайна і перемішати до однорідної консистенції. Вилити отриманий маринад в неглибокий посуд і помістити в нього курку. Маринувати протягом 1-2 годин. Перевернути курячу грудку в середині маринування на іншу сторону.

Курячі грудки в маринаді з текіли і лайма - фото крок 2 2. Дістати курку з маринаду, залишити маринад в сковороду. Нагріти сковороду на середньому вогні і обсмажити грудку приблизно по 4-5 хвилин з кожного боку. Після того, як обидві сторони стануть золотистого кольору, зменшити вогонь, викласти курку на обробну дошку і нарізати на смужки близько 1 см завтовшки.

Курячі грудки в маринаді з текіли і лайма - фото крок 3 3. Повернути курку в сковороду і додати зарезервований маринад. Перемішати і тушкувати протягом 3-4 хвилин, поки курка не буде готова. Зняти з вогню і подавати.

Подібні рецепти

Курячі грудки в маринаді з помідорами

Закуска до текіли

Рецепт приготування курячих грудок, маринованих в часник, чорному перці, kayenskom перо, koriandre, темрява, кардамон і соку лайма, а потім обсмажених в томатному соусі з цибулею, помідорами, вершками і кінзою. опис приготування: Ця страва індійської кухні має спільне з мексиканською кухнею по...

Курячі грудки Білий диявол

Курячі грудки Білий диявол

Рецепт приготування розкішних курячих грудок, приправлених пікантним соусом. опис приготування: Курячі грудки покласти на змащений маслом великий маслом лист фольги, посипати невеликою кількістю солі і перцю, загорнути у фольгу. Покласти на лист для випічки і випікати при температурі 180 ° C п...

Курячі грудки, фаршировані ананасом

Курячі грудки, фаршировані ананасом

Рецепт приготування курячих грудок кількість порцій: 4 курячі грудки— 4  штуки волоських горіхів— 50 грам яйце— 1 штука крохмалю— 2 Ст. ложки консервованих ананасів— 150 грам гілочки петрушки— 3 штуки часнику— 2 зубчики вершкового масла— 2 Ст. ложки білого сухого вина— 100 мілілітрів сіль, пере...

Курячі грудки, фаршировані сиром і пепероні

Курячі грудки, фаршировані сиром і пепероні

Сама по собі курка не володіє яскравим смаком, тому її любителів не так вже й багато. З нею добре поєднуються спеції, трави. розповім, як приготувати курячі грудки, фаршировані сиром і пепероні. опис приготування: Такі грудки можна запекти в духовці або обсмажити на сковороді. Можна зробити ве...

Курячі грудки з грибами

Курячі грудки з грибами

Курячі грудки і гриби, приготовані окремо, потім змішують з смачним соусом перед подачею на стіл. кількість порцій: 4 курячі грудки— 4 штуки лимон— 1/2 штуки оливкова олія— 5 Ст. ложок(2 ст. ложки для печериць, 3 — для курки)) вершкове масло— 1 Ст. ложка вершки— 200 мілілітрів печериці— 250 гра...