Рецепт Курячі грудки з томатним соусом
Рецепт приготування курячих грудок з соусом з томатів і білого вина.
кількість порцій: 4
- куряча грудка— 4 штуки
- масло для смаження— 4 Ст. ложки(розділити на 2 рази)
- морква— 1 Склянка(нарізати кружечками )
- вино— 3/4 склянки(сухе біле)
- томатна паста— 1 штука
- перець— 1/2 чайних ложки(білий)
- китайські спеції— 1/4 чайних ложки
- оливкова олія— 4 Ст. ложки(розділити на 2 рази)
- цибуля— 1 Склянка(дрібно нарізати)
- селера— 1 Склянка(дрібно нарізати)
- помідори— 400 грам(консервовані )
- сіль— 2 Ст. ложки(морська)
- гвоздика— 1/4 чайних ложки(мелена)
Розігріти плиту до 350F. Розтопіть мало в двох сковорідках.
обсмажуємо цибулю, селера, моркву протягом 10 хвилин. Обсмажуємо курку протягом 10 хвилин і перевертаємо.
Додати спеції в овочі. перемішати.
Додати помідори і томатну пасту. використовувати вино. Готувати соус на протязі 5 хвилин. До цього часу курка повинна бути просмажене.
Укладаємо курку на деко і заливаємо соусом.
Запікаємо в духовці протягом години.
Подібні рецепти
Курячі грудки терияки з горіховим соусом
Рецепт приготування курячих грудок в паніровці c пастою Лінгвіні і соусом з курячого бульйону, вершків і сиру Пармезан. опис приготування: Запаніровані курячі грудки з ніжним вершковим соусом ... Ніколи ще курка не була такою смачною. курячих грудок— 450 грам яйце— 1 штука лимонного соку— 1 ...
Курячі грудки, фаршировані бринзою
це блюдо дуже швидко і просто готується. Але при цьому виходить таким смачним, що ви його будете готувати дуже часто. Найголовніше, не пережарьте грудки. кількість порцій: 8 Курячі грудки— 4 штуки бринза— 120 грам сушеного орегано— 1 Чайна ложка сіль, перець— За смаком Курячий бульйон— 120 мілі...
Курячі грудки, фаршировані сиром і пепероні
Сама по собі курка не володіє яскравим смаком, тому її любителів не так вже й багато. З нею добре поєднуються спеції, трави. розповім, як приготувати курячі грудки, фаршировані сиром і пепероні. опис приготування: Такі грудки можна запекти в духовці або обсмажити на сковороді. Можна зробити ве...
Курячі грудки гриль з медом і лимоном
Рецепт приготування ніжних курячих грудок гриль в лимонно-медовий маринаді. опис приготування: Курячі грудки гриль в пікантному цитрусово-медовому маринаді помітно пожвавлять будь-барбекю. курячих грудок— 6 штук(половинок. без кісток і шкірки ) цибулина— 1 штука лимонного соку— 1/2 склянки ...
Курячі грудки з грибами
Курячі грудки і гриби, приготовані окремо, потім змішують з смачним соусом перед подачею на стіл. кількість порцій: 4 курячі грудки— 4 штуки лимон— 1/2 штуки оливкова олія— 5 Ст. ложок(2 ст. ложки для печериць, 3 — для курки)) вершкове масло— 1 Ст. ложка вершки— 200 мілілітрів печериці— 250 гра...