Рецепт Курячі грудки з томатним соусом

Рецепт Курячі грудки з томатним соусом
Час приготування: 30 хв.
Рецепт приготування курячих грудок з соусом з томатів і білого вина.

кількість порцій: 4
  • куряча грудка— 4 штуки
  • масло для смаження— 4 Ст. ложки(розділити на 2 рази)
  • морква— 1 Склянка(нарізати кружечками )
  • вино— 3/4 склянки(сухе біле)
  • томатна паста— 1 штука
  • перець— 1/2 чайних ложки(білий)
  • китайські спеції— 1/4 чайних ложки
  • оливкова олія— 4 Ст. ложки(розділити на 2 рази)
  • цибуля— 1 Склянка(дрібно нарізати)
  • селера— 1 Склянка(дрібно нарізати)
  • помідори— 400 грам(консервовані )
  • сіль— 2 Ст. ложки(морська)
  • гвоздика— 1/4 чайних ложки(мелена)
Курячі грудки з томатним соусом - фото крок 1 складові:

Курячі грудки з томатним соусом - фото крок 2 Розігріти плиту до 350F. Розтопіть мало в двох сковорідках.

Курячі грудки з томатним соусом - фото крок 3 обсмажуємо цибулю, селера, моркву протягом 10 хвилин. Обсмажуємо курку протягом 10 хвилин і перевертаємо.

Курячі грудки з томатним соусом - фото крок 4 Додати спеції в овочі. перемішати.

Курячі грудки з томатним соусом - фото крок 5 Додати помідори і томатну пасту. використовувати вино. Готувати соус на протязі 5 хвилин. До цього часу курка повинна бути просмажене.

Курячі грудки з томатним соусом - фото крок 6 Укладаємо курку на деко і заливаємо соусом.

Курячі грудки з томатним соусом - фото крок 7 Запікаємо в духовці протягом години.

Подібні рецепти

Курячі грудки з пастою і вершковим соусом

Курячі грудки терияки з горіховим соусом

Рецепт приготування курячих грудок в паніровці c пастою Лінгвіні і соусом з курячого бульйону, вершків і сиру Пармезан. опис приготування: Запаніровані курячі грудки з ніжним вершковим соусом ... Ніколи ще курка не була такою смачною. курячих грудок— 450 грам яйце— 1 штука лимонного соку— 1 ...

Курячі грудки, фаршировані бринзою

Курячі грудки, фаршировані бринзою

це блюдо дуже швидко і просто готується. Але при цьому виходить таким смачним, що ви його будете готувати дуже часто. Найголовніше, не пережарьте грудки. кількість порцій: 8 Курячі грудки— 4 штуки бринза— 120 грам сушеного орегано— 1 Чайна ложка сіль, перець— За смаком Курячий бульйон— 120 мілі...

Курячі грудки, фаршировані сиром і пепероні

Курячі грудки, фаршировані сиром і пепероні

Сама по собі курка не володіє яскравим смаком, тому її любителів не так вже й багато. З нею добре поєднуються спеції, трави. розповім, як приготувати курячі грудки, фаршировані сиром і пепероні. опис приготування: Такі грудки можна запекти в духовці або обсмажити на сковороді. Можна зробити ве...

Курячі грудки гриль з медом і лимоном

Курячі грудки гриль з медом і лимоном

Рецепт приготування ніжних курячих грудок гриль в лимонно-медовий маринаді. опис приготування: Курячі грудки гриль в пікантному цитрусово-медовому маринаді помітно пожвавлять будь-барбекю. курячих грудок— 6 штук(половинок. без кісток і шкірки ) цибулина— 1 штука лимонного соку— 1/2 склянки ...

Курячі грудки з грибами

Курячі грудки з грибами

Курячі грудки і гриби, приготовані окремо, потім змішують з смачним соусом перед подачею на стіл. кількість порцій: 4 курячі грудки— 4 штуки лимон— 1/2 штуки оливкова олія— 5 Ст. ложок(2 ст. ложки для печериць, 3 — для курки)) вершкове масло— 1 Ст. ложка вершки— 200 мілілітрів печериці— 250 гра...