Рецепт Лазанья з палтуса

Рецепт Лазанья з палтуса
Кількість порцій: 8 Час приготування: 1 г. 15 хв.
Рецепт приготування лазаньї з палтуса. Саме така лазіння найбільш популярна на Алясці.

опис приготування:

У великій сковороді на середньому вогні, розтопити 2 столові ложки вершкового масла. Додати палтус, часник і чебрець. готувати рибу, поки не буде легко проколювати виделкою, близько 10 хвилин. Відкладіть в сторону. Додати масло, що залишилося в сковороду. Всипати борошно і сіль, розмішати до отримання однорідної маси, готувати, помішуючи до золотисто-коричневого кольору. Поступово додати бульйон і вершки. Доведіть до кипіння, готувати, помішуючи, 2 хвилини або поки не загусне. У змащену форму для випічки, викласти шарами половину локшини, палтус, білий соус і сир. повторити шари. Накрити кришкою і випікати при температурі 350 градусов по Фаренгейту 20 хвилин. зняти кришку; випікати ще 20 хвилин. дайте постояти 15 хвилин перед подачею на стіл. Посипати петрушкою за бажанням.

  • вершкового масла або маргарину— 6 Ст. ложок
  • фунта стейків палтуса, без кісток, нарізати 1 кубиками— 11/2 штуки
  • зубчики подрібненого часнику— 2 штуки
  • сушеного чебрецю— 3/4 чайних ложки
  • борошна— 1/3 склянки
  • солі— 1/2 чайних ложки
  • курячого бульйону— 11/2 склянки
  • жирних вершків— 1 Склянка
  • унцій готової локшини лазіння— 8 штук
  • тертого швейцарського сиру— 2 склянки(+ Подрібнена свіжа петрушка )
У великій сковороді на середньому вогні, розтопити 2 столові ложки вершкового масла. Додати палтус, часник і чебрець. готувати рибу, поки не буде легко проколювати виделкою, близько 10 хвилин. Відкладіть в сторону. Додати масло, що залишилося в сковороду. Всипати борошно і сіль, розмішати до отримання однорідної маси, готувати, помішуючи до золотисто-коричневого кольору. Поступово додати бульйон і вершки. Доведіть до кипіння, готувати, помішуючи, 2 хвилини або поки не загусне. У змащену форму для випічки, викласти шарами половину локшини, палтус, білий соус і сир. повторити шари. Накрити кришкою і випікати при температурі 350 градусов по Фаренгейту 20 хвилин. зняти кришку; випікати ще 20 хвилин. дайте постояти 15 хвилин перед подачею на стіл. Посипати петрушкою за бажанням.

Подібні рецепти

Лазанья «Болоньєзе» (класичний рецепт)

Філе палтуса смажене

лазанья — дуже смачне італійське блюдо, яке вже давно міцно влаштувалося на наших столах. Це своєрідна запіканка з грибів, овочів або м'яса. Приготовим! опис приготування: Приготування класичної лазаньї — досить трудомісткий процес, але я детально розповім, як приготувати лазанью "; Болоньєзе"...

Лазанья болоньєзе

Лазанья болоньєзе

Хочу представити вам класичний рецепт лазаньї болоньєзе. Для справжніх цінителів італійської кухні. опис приготування: Історії лазінні пішла з Греції. Саме греки передали цей рецепт римлянам. лазанья болоньєзе — рецепт дуже древній. І спочатку її готували без помідорів. Так як Колумб привіз по...

Лазанья грибна

Лазанья грибна

Якщо ви любите лазанью, то пропоную вам для різноманітності приготувати її з грибочками і шпинатом. оригінально? Начинка неймовірно соковита, ароматна і дійсно смачна. обов'язково спробуйте! опис приготування: Для святкового або щоденного меню цей варіант, як приготувати лазанью грибну, буде д...

Лазанья з кабачків з фаршем

Лазанья з кабачків з фаршем

Лазанья з кабачків з фаршем дуже смачна і корисна. Рекомендую її тим, хто стежить за своєю вагою і вибирає корисні рецепти. Потрібно тільки не захоплюватися сметаною і сир вибирати менш калорійний. опис приготування: Лазанью з кабачків з фаршем можна подавати як самостійне блюдо. М'ясо і овочі...

Лазанья швидка

Лазанья швидка

Гості на порозі, а їх нема чим нагодувати? Візьміть на замітку рецепт приготування лазаньї швидкого з консервованою рибою і зеленим горошком. Це досить ситне і дуже апетитне блюдо. опис приготування: В рецепт приготування лазаньї швидкого можна використовувати будь-яку консервовану рибу, яка є...