Рецепт Квашена гарбуз

Рецепт Квашена гарбуз
Кількість порцій: 10 Час приготування: 2 дн. 22 г. 0 хв.
Багата каротином гарбуз надихає нас на створення різних смачних страв. На моїй дачі гарбуз зазвичай виростає гігантська, а, розрізавши, її треба використовувати. Я готую гостренькі квашену гарбуз!

опис приготування:

Гарбуз відмінно зберігається при однаковій температурі, але, якщо ви цього умови не виконали, пиши-пропало. У мене, як правило, гарбуза будинку — огроменние. Тому я їх і тушу, і смажу, і варення варю! але, крім солодких страв, Золушкіна карета може стати і дуже пікантній самостійної закускою на вашому буденному або святковому столі. Квашена гарбуз з гострим перцем — то, що треба! І до м'яса, і для різноманітності закусок. Виглядає вона чудово і відразу виділяється яскравим жовтим плямою на білій скатертині. До того ж, це незвично, тому викликає інтерес і бажання спробувати практично у всіх.

Отже, як приготувати квашену гарбуз?

1. гарбуз промийте, розріжте, ложкою виберіть насіння (які пізніше зможете з'їсти або посадити) і зніміть шкірку.

2. М'якоть гарбуза наріжте кубиками. А кубики протягом п'яти хвилин бланшувати в киплячій воді.

3. Перекладіть кубики в глиняну або емальований посуд з великими бортами.

4. Приготуйте розсіл з води, солі і червоного меленого перцю. Гарненько все перемішайте. Сіль повинна розчинитися.

5. Готовим розсолом залийте нарізаний гарбуз. Притисніть гнітом і залиште на кілька діб кваситиметься при кімнатній температурі.

6. Після закваски відправляйте гарбуз в льох або холодильник.

Квашена гарбуз готова! Смачного!

  • гарбуз— 1 штука(3-4 кг)
  • сіль— 50 грам(або за смаком)
  • Червоний гострий перець— — За смаком
  • вода— 1-1,5 L
Гарбуз відмінно зберігається при однаковій температурі, але, якщо ви цього умови не виконали, пиши-пропало. У мене, як правило, гарбуза будинку — огроменние. Тому я їх і тушу, і смажу, і варення варю! але, крім солодких страв, Золушкіна карета може стати і дуже пікантній самостійної закускою на вашому буденному або святковому столі. Квашена гарбуз з гострим перцем — то, що треба! І до м'яса, і для різноманітності закусок. Виглядає вона чудово і відразу виділяється яскравим жовтим плямою на білій скатертині. До того ж, це незвично, тому викликає інтерес і бажання спробувати практично у всіх.

Отже, як приготувати квашену гарбуз?

1. гарбуз промийте, розріжте, ложкою виберіть насіння (які пізніше зможете з'їсти або посадити) і зніміть шкірку.

2. М'якоть гарбуза наріжте кубиками. А кубики протягом п'яти хвилин бланшувати в киплячій воді.

3. Перекладіть кубики в глиняну або емальований посуд з великими бортами.

4. Приготуйте розсіл з води, солі і червоного меленого перцю. Гарненько все перемішайте. Сіль повинна розчинитися.

5. Готовим розсолом залийте нарізаний гарбуз. Притисніть гнітом і залиште на кілька діб кваситиметься при кімнатній температурі.

6. Після закваски відправляйте гарбуз в льох або холодильник.

Квашена гарбуз готова! Смачного!

Подібні рецепти

Квашена капуста зі свининою

Квашена капуста рецепт класичний

Рецепт приготування свинячих реберець, тушкованих з квашеною капустою, яблучним пюре, жовтим цибулею і курячим бульйоном. опис приготування: Свинина тушкована з капустою, яблучним пюре і цибулею — ситне і улюблене багатьма з дитинства блюдо. свинячих реберець— 1.8 кілограма ріпакової олії— ...

Квашена капуста, тушкована з м'ясом

Квашена капуста, тушкована з м'ясом

Знаєте за що я люблю це блюдо? Воно дуже просте, легке в процесі, при цьому ситне і дуже смачне. Якщо у вашому кулінарному арсеналі ще немає такого рецепта, то рекомендую запам'ятати і повторити. опис приготування: Хочу показати і розповісти, як приготувати тушковану квашену капусту з м'ясом. ...

Квашена капуста в розсолі

Квашена капуста в розсолі

Існує безліч рецептів приготування квашеної капусти, але цей, на мій погляд, - один з кращих. І, що не менш важливо, заквасити капусту в розсолі зовсім нескладно - переконайтеся самі! опис приготування: Капустка виходить хрустка, ароматна, соковита - в загальному, така, як треба. І, що дуже пр...

Квашена капуста

Квашена капуста

Рецепт приготування квашеної капусти досить простий, тому приготувати смачну квашену капусту в домашніх умовах здатний кожен. Актуальне блюдо для сироїдів. опис приготування: Квашена капуста - національна російська закуска. З неї також готуються салати, супи та другі страви. Квашена капуста ду...

Квашена капуста з буряком

Квашена капуста з буряком

простий рецепт, мінімум інгредієнтів, небагато часу - і смачна закуска з квашеної капусти з буряком готова. Корисна, красива і неймовірно смачна капуста стане частим гостем на вашому столі. опис приготування: Капуста - дуже корисний і смачний продукт. З неї можна готувати все, що завгодно: туш...