Рецепт Квашена гарбуз
Багата каротином гарбуз надихає нас на створення різних смачних страв. На моїй дачі гарбуз зазвичай виростає гігантська, а, розрізавши, її треба використовувати. Я готую гостренькі квашену гарбуз!
опис приготування:
Гарбуз відмінно зберігається при однаковій температурі, але, якщо ви цього умови не виконали, пиши-пропало. У мене, як правило, гарбуза будинку — огроменние. Тому я їх і тушу, і смажу, і варення варю! але, крім солодких страв, Золушкіна карета може стати і дуже пікантній самостійної закускою на вашому буденному або святковому столі. Квашена гарбуз з гострим перцем — то, що треба! І до м'яса, і для різноманітності закусок. Виглядає вона чудово і відразу виділяється яскравим жовтим плямою на білій скатертині. До того ж, це незвично, тому викликає інтерес і бажання спробувати практично у всіх.
Отже, як приготувати квашену гарбуз?
1. гарбуз промийте, розріжте, ложкою виберіть насіння (які пізніше зможете з'їсти або посадити) і зніміть шкірку.
2. М'якоть гарбуза наріжте кубиками. А кубики протягом п'яти хвилин бланшувати в киплячій воді.
3. Перекладіть кубики в глиняну або емальований посуд з великими бортами.
4. Приготуйте розсіл з води, солі і червоного меленого перцю. Гарненько все перемішайте. Сіль повинна розчинитися.
5. Готовим розсолом залийте нарізаний гарбуз. Притисніть гнітом і залиште на кілька діб кваситиметься при кімнатній температурі.
6. Після закваски відправляйте гарбуз в льох або холодильник.
Квашена гарбуз готова! Смачного!
- гарбуз— 1 штука(3-4 кг)
- сіль— 50 грам(або за смаком)
- Червоний гострий перець— — За смаком
- вода— 1-1,5 L
Отже, як приготувати квашену гарбуз?
1. гарбуз промийте, розріжте, ложкою виберіть насіння (які пізніше зможете з'їсти або посадити) і зніміть шкірку.
2. М'якоть гарбуза наріжте кубиками. А кубики протягом п'яти хвилин бланшувати в киплячій воді.
3. Перекладіть кубики в глиняну або емальований посуд з великими бортами.
4. Приготуйте розсіл з води, солі і червоного меленого перцю. Гарненько все перемішайте. Сіль повинна розчинитися.
5. Готовим розсолом залийте нарізаний гарбуз. Притисніть гнітом і залиште на кілька діб кваситиметься при кімнатній температурі.
6. Після закваски відправляйте гарбуз в льох або холодильник.
Квашена гарбуз готова! Смачного!
Подібні рецепти
Квашена капуста рецепт класичний
Рецепт приготування свинячих реберець, тушкованих з квашеною капустою, яблучним пюре, жовтим цибулею і курячим бульйоном. опис приготування: Свинина тушкована з капустою, яблучним пюре і цибулею — ситне і улюблене багатьма з дитинства блюдо. свинячих реберець— 1.8 кілограма ріпакової олії— ...
Квашена капуста, тушкована з м'ясом
Знаєте за що я люблю це блюдо? Воно дуже просте, легке в процесі, при цьому ситне і дуже смачне. Якщо у вашому кулінарному арсеналі ще немає такого рецепта, то рекомендую запам'ятати і повторити. опис приготування: Хочу показати і розповісти, як приготувати тушковану квашену капусту з м'ясом. ...
Квашена капуста в розсолі
Існує безліч рецептів приготування квашеної капусти, але цей, на мій погляд, - один з кращих. І, що не менш важливо, заквасити капусту в розсолі зовсім нескладно - переконайтеся самі! опис приготування: Капустка виходить хрустка, ароматна, соковита - в загальному, така, як треба. І, що дуже пр...
Квашена капуста
Рецепт приготування квашеної капусти досить простий, тому приготувати смачну квашену капусту в домашніх умовах здатний кожен. Актуальне блюдо для сироїдів. опис приготування: Квашена капуста - національна російська закуска. З неї також готуються салати, супи та другі страви. Квашена капуста ду...
Квашена капуста з буряком
простий рецепт, мінімум інгредієнтів, небагато часу - і смачна закуска з квашеної капусти з буряком готова. Корисна, красива і неймовірно смачна капуста стане частим гостем на вашому столі. опис приготування: Капуста - дуже корисний і смачний продукт. З неї можна готувати все, що завгодно: туш...