Рецепт Квашений цибулю

Рецепт Квашений цибулю
Кількість порцій: 15-20 Час приготування: 1 г. 0 хв.
квашений цибулю — не такий гострий, як його свіжий товариш. Він більш ароматний і здатний пережити всю зиму в вашому погребі чи холодильнику. Лук відмінно підійде до гарячих і холодних страв, салат.

опис приготування:

квашений цибулю — чудова заготовка. І не тільки на зиму. Його можна використовувати як закуску до м'ясних страв, як основу для соусів, як інгредієнт для тушкованих страв або салатів. З таким цибулькою відмінно поєднується шашлик і гамбургери, а можна його додавати і в величезні бутерброди з купою інгредієнтів.

Приготувати квашений цибулю — простіше простого. До того ж, дуже дешево. Раджу використовувати невеликі і маленькі цибулини і квасити їх цілком.

Рецепт квашеного лука — наступного:

1. Цибулини почистіть і промийте в холодній воді.

2. Викладіть в чисту велику емальовану каструлю.

3. Додайте запашний перець горошком і лавровий лист.

4. Підготуйте розсіл. Його треба стільки, щоб покрити цибулю "; з головою ";. Розчиняйте сіль у воді, виходячи з розрахунку — 100 гр солі на один літр води. Залийте цибулю розсолом.

5. Накрийте цибулю тарілочкою і притисніть гнітом. Витримайте цибулю під гнітом при кімнатній температурі протягом 10 днів. Потім приберіть лук в холодне місце (льох, наприклад) і зберігайте його там.

Квашений цибулю готовий! приємного!

  • Цибуля ріпчаста— 3 кілограма
  • Лавровий лист— 4-6 штук
  • Перець чорний запашний— 1 Чайна ложка
  • вода— 1 літр
  • сіль— 100 грам
квашений цибулю — чудова заготовка. І не тільки на зиму. Його можна використовувати як закуску до м'ясних страв, як основу для соусів, як інгредієнт для тушкованих страв або салатів. З таким цибулькою відмінно поєднується шашлик і гамбургери, а можна його додавати і в величезні бутерброди з купою інгредієнтів.

Приготувати квашений цибулю — простіше простого. До того ж, дуже дешево. Раджу використовувати невеликі і маленькі цибулини і квасити їх цілком.

Рецепт квашеного лука — наступного:

1. Цибулини почистіть і промийте в холодній воді.

2. Викладіть в чисту велику емальовану каструлю.

3. Додайте запашний перець горошком і лавровий лист.

4. Підготуйте розсіл. Його треба стільки, щоб покрити цибулю "; з головою ";. Розчиняйте сіль у воді, виходячи з розрахунку — 100 гр солі на один літр води. Залийте цибулю розсолом.

5. Накрийте цибулю тарілочкою і притисніть гнітом. Витримайте цибулю під гнітом при кімнатній температурі протягом 10 днів. Потім приберіть лук в холодне місце (льох, наприклад) і зберігайте його там.

Квашений цибулю готовий! приємного!

Подібні рецепти

Квашений борщівник

Квашений болгарський перець на зиму цілком

Рецепт приготування квашеного борщівника. опис приготування: Борщівник - дуже цінне кормове рослина, в ньому міститься багато вітаміну С, каротин, залізо, марганець і т.д. Борщівник здавна використовувався в кулінарії для приготування борщів, зелених супів, ботвіньі, розсольник і салатів. Він ...

Квашеная капуста на зиму

Квашеная капуста на зиму

Хрустящая свежая квашеная капуста с морковкой и клюквой! чудова закуска! И с хлебом хороша, и растительным маслом приправленная вкусна, и в щи пойдет. Квасить капусту на зиму просто и очень дешево. опис приготування: Як приготувати квашену капусту? 1. Кочаны капусты очистите от наружных листье...

Кус-кус з білою і зеленою спаржею

Кус-кус з білою і зеленою спаржею

Швидкий рецепт приготування крупи кус-кус з курячим бульйоном, білої та зеленої спаржею та руколлою. опис приготування: У середній каструлі довести курячий бульйон до кипіння. Додати крупу кус-кус, розмішати і довести до кипіння. Зняти з вогню. Розрізати спаржу навпіл. У вас повинно вийти приб...

Курячі сердечка по-китайськи

Курячі сердечка по-китайськи

Курячі сердечка по-китайськи - більш ніж незвичайне і оригінальне блюдо. впевнена, таких сердечок ви ще не їли! вперше спробувавши, ви навіть не зрозумієте, що це саме курячі сердечка. опис приготування: Курячі сердечка - смачна закуска, яка сподобається всім любителям східної кухні. Готуються...

Курячі шийки в духовці

Курячі шийки в духовці

Курячі шийки в духовці - відмінна закуска до пива. Запечені курячі шийки виходять дуже соковитими, смачними і апетитними. кількість порцій: 3-4 курячих ший— 1,2 кілограма сиру— 200 грам часник— За смаком майонез— За смаком сіль, перець— За смаком 1. У мисці перемішати майонез з пропущеним ...