Рецепт Курячі грудки з салатом з мандаринів, перцю і цибулі

Рецепт Курячі грудки з салатом з мандаринів, перцю і цибулі
Кількість порцій: 4 Час приготування: 30 хв.
Рецепт приготування обсмажених на грилі курячих грудок з салатом з мандаринових часточок, смаженого болгарського перцю, лука-шалот і зелені петрушки.

опис приготування:

Смажена курка дуже добре поєднується зі свіжими фруктами. Для приготування цього салату ви можете використовувати як свіжі мандарини, так і консервовані мандаринові дольки.

  • шматочка курячої грудки— 4 штуки
  • мандаринових часточок— 330 грам
  • солодкого болгарського перцю— 120 грам
  • Порт-salotų— 3 Ст. ложки
  • петрушки— 2 Ст. ложки
  • солі— 1 Чайна ложка
  • меленого чорного перцю— 1/2 чайних ложки
Курячі грудки з салатом з мандаринів, перцю і цибулі - фото крок 1 1. Дрібно нарізати цибулю-шалот. Подрібнити зелень петрушки. Якщо ви використовуєте консервовані мандарини, витягти часточки з банки і висушити на паперових рушниках. У свіжих мандаринів зняти шкірку. Обсмажити солодкий болгарський перець в сковороді до м'якості і обсушити на паперових рушниках. Змішати часточки мандарина, смажений болгарський перець, цибулю-шалот і зелень петрушки в великій мисці. Добре перемішати всі інгредієнти, щоб вони були рівномірно розподілені. Поставити салат в холодильник мінімум на 2 годину.

Курячі грудки з салатом з мандаринів, перцю і цибулі - фото крок 2 2. Натерти сіллю і перцем курячі грудки і дати постояти близько 30 хвилин.

Курячі грудки з салатом з мандаринів, перцю і цибулі - фото крок 3 3. Обсмажити курячі грудки на грилі. Ви також можете зробити це в звичайній сковороді.

Курячі грудки з салатом з мандаринів, перцю і цибулі - фото крок 4 4. Розкласти курку по тарілках і подавати з мандариновий салатом.

Подібні рецепти

Курячі грудки Білий диявол

Лечо з перцю і цибулі на зиму

Рецепт приготування розкішних курячих грудок, приправлених пікантним соусом. опис приготування: Курячі грудки покласти на змащений маслом великий маслом лист фольги, посипати невеликою кількістю солі і перцю, загорнути у фольгу. Покласти на лист для випічки і випікати при температурі 180 ° C п...

Курячі грудки, фаршировані ананасом

Курячі грудки, фаршировані ананасом

Рецепт приготування курячих грудок кількість порцій: 4 курячі грудки— 4  штуки волоських горіхів— 50 грам яйце— 1 штука крохмалю— 2 Ст. ложки консервованих ананасів— 150 грам гілочки петрушки— 3 штуки часнику— 2 зубчики вершкового масла— 2 Ст. ложки білого сухого вина— 100 мілілітрів сіль, пере...

Курячі грудки, фаршировані сиром і пепероні

Курячі грудки, фаршировані сиром і пепероні

Сама по собі курка не володіє яскравим смаком, тому її любителів не так вже й багато. З нею добре поєднуються спеції, трави. розповім, як приготувати курячі грудки, фаршировані сиром і пепероні. опис приготування: Такі грудки можна запекти в духовці або обсмажити на сковороді. Можна зробити ве...

Курячі грудки з грибами

Курячі грудки з грибами

Курячі грудки і гриби, приготовані окремо, потім змішують з смачним соусом перед подачею на стіл. кількість порцій: 4 курячі грудки— 4 штуки лимон— 1/2 штуки оливкова олія— 5 Ст. ложок(2 ст. ложки для печериць, 3 — для курки)) вершкове масло— 1 Ст. ложка вершки— 200 мілілітрів печериці— 250 гра...

Курячі грудки з картопляними оладками і чатні

Курячі грудки з картопляними оладками і чатні

Рецепт приготування курячих грудок з оладками з солодкої картоплі і банана і чатні з ананаса і манго. опис приготування: Курячі грудки з тропічним чатні - відмінне літня страва. ананаса— 1 1/3  штуки манго— 2/3 склянки цукру— 1/4 склянки білого винного оцту— 6 Ст. ложок часнику— 2 зубчики ме...