Рецепт Лазанья з морепродуктів

Рецепт Лазанья з морепродуктів
Кількість порцій: 8 Час приготування: 1 г. 35 хв.
Рецепт приготування лазаньї з морепродуктів. Дуже смачне «морське» блюдо.

опис приготування:

Приготувати листи лазаньї у великій каструлі з киплячою підсоленій воді. Промийте і злийте воду. Відкладіть в сторону.

Розтопити вершкове масло або маргарин в невеликій каструлі на середньому вогні. Додати цибулю, готувати, помішуючи, до м'якості. Додати вершковий сир, сир, яйце, базилік, сіль і перець.

У середній мисці молоко і вино. Додати подрібнених крабів і креветок, трохи борошна.

покласти 4 листа в добре змащену форму. вилити 1/2 сирної суміші на лазанью і ложкою викласти 1/2 суміші з крабами і креветками на сир. повторити шари.

випікати при 175 градусах 45 хвилин. Посипати зверху сиром "; Пармезан" і & Quot; Чеддер & Quot;. Засмажити лазанью під жаровнею. Дістати з духовки і дати постояти 15 хвилин перед подачею на стіл.

Смачного!

  • листи лазаньї— 8 штук
  • олія— 2 Ст. ложки
  • нарізану цибулю— 1 Склянка
  • пачка м'якого вершкового сиру— 1 штука
  • сир— 100 грам
  • яйце— 1 штука
  • сушений базилік— 2 чайних ложки
  • сіль— 1/2 чайних ложки
  • мелений чорний перець— 1/8 чайних ложки
  • молока— 1/3 склянки
  • сухе біле вино— 1/3 склянки
  • банку крабового м'яса— 1 штука
  • креветки— 450 грам
  • тертий сир "; Пармезан"  — 1/4 склянки
  • тертий сир "; Чеддер"  — 1/2 склянки
  • борошно або крохмаль— 1-2 Ст. ложок
Приготувати листи лазаньї у великій каструлі з киплячою підсоленій воді. Промийте і злийте воду. Відкладіть в сторону.

Розтопити вершкове масло або маргарин в невеликій каструлі на середньому вогні. Додати цибулю, готувати, помішуючи, до м'якості. Додати вершковий сир, сир, яйце, базилік, сіль і перець.

У середній мисці молоко і вино. Додати подрібнених крабів і креветок, трохи борошна.

покласти 4 листа в добре змащену форму. вилити 1/2 сирної суміші на лазанью і ложкою викласти 1/2 суміші з крабами і креветками на сир. повторити шари.

випікати при 175 градусах 45 хвилин. Посипати зверху сиром "; Пармезан" і & Quot; Чеддер & Quot;. Засмажити лазанью під жаровнею. Дістати з духовки і дати постояти 15 хвилин перед подачею на стіл.

Смачного!

Подібні рецепти

Лазанья «Болоньєзе» (класичний рецепт)

Піца з листкового дріжджового тіста в духовці

лазанья — дуже смачне італійське блюдо, яке вже давно міцно влаштувалося на наших столах. Це своєрідна запіканка з грибів, овочів або м'яса. Приготовим! опис приготування: Приготування класичної лазаньї — досить трудомісткий процес, але я детально розповім, як приготувати лазанью "; Болоньєзе"...

Лазанья болоньєзе

Лазанья болоньєзе

Хочу представити вам класичний рецепт лазаньї болоньєзе. Для справжніх цінителів італійської кухні. опис приготування: Історії лазінні пішла з Греції. Саме греки передали цей рецепт римлянам. лазанья болоньєзе — рецепт дуже древній. І спочатку її готували без помідорів. Так як Колумб привіз по...

Лазанья грибна

Лазанья грибна

Якщо ви любите лазанью, то пропоную вам для різноманітності приготувати її з грибочками і шпинатом. оригінально? Начинка неймовірно соковита, ароматна і дійсно смачна. обов'язково спробуйте! опис приготування: Для святкового або щоденного меню цей варіант, як приготувати лазанью грибну, буде д...

Лазанья з кабачків з фаршем

Лазанья з кабачків з фаршем

Лазанья з кабачків з фаршем дуже смачна і корисна. Рекомендую її тим, хто стежить за своєю вагою і вибирає корисні рецепти. Потрібно тільки не захоплюватися сметаною і сир вибирати менш калорійний. опис приготування: Лазанью з кабачків з фаршем можна подавати як самостійне блюдо. М'ясо і овочі...

Лазанья швидка

Лазанья швидка

Гості на порозі, а їх нема чим нагодувати? Візьміть на замітку рецепт приготування лазаньї швидкого з консервованою рибою і зеленим горошком. Це досить ситне і дуже апетитне блюдо. опис приготування: В рецепт приготування лазаньї швидкого можна використовувати будь-яку консервовану рибу, яка є...