Рецепт Лазанья з запеченими овочами
Любіть різноманітні овочеві страви? Саме вам хочу запропонувати приголомшливий рецепт, який напевно викличе справжній захват і у дорослих, і навіть у дітей. Спробувати варто обов'язково!
опис приготування:
скажу відразу, чим більше інгредієнтів ви будете використовувати, тим смачніше і смачніше вийде ваше блюдо. У поєднанні з тонким тестом, сиром і томатним соусом — це справжня фантастика! Отже, запам'ятовуйте, як приготувати лазанью з запеченими овочами, сподіваюся, вам сподобається.
- листи лазаньї— 400 грам
- морква— 300 грам
- цибулина— 2 штуки
- Солодкий перець— 2 штуки
- брокколі— 1 штука
- Томатний соус— 500-600 грам
- сир Моцарелла— 400 грам
- сир Рікотта— 400 грам
- Сир пармезан— 50 грам
- Сіль і зелень— За смаком
- Рослинна олія— 3-4 чайних ложок
2. Наріжте овочі кубиками, присипте сіллю, викладіть на деко, збризніть рослинним маслом. Надішліть в розігріту до 200 градусів. запікайте хвилин 20, після акуратно перемішайте і відправте ще хвилин на 15 в духовку.
3. Томатний соус викладіть в сотейник або каструлю, доведіть до кипіння. Викладіть туди запечені овочі та нарізану брокколі.
4. Акуратно зніміть з вогню. Паралельно підготуйте листи лазаньї, якщо вони вимагають попередньої варіння.
5. Викладіть трохи овочевого соусу на дно жароміцної форми, потім листи і 1/3 овочів.
6. Зверху третину тертої Моцарелли, половину рікоттою і трохи пармезану. Слідом другий шар листів, овочі і знову сир.
7. Повторіть шари з рештою інгредієнтами. Накрийте форму фольгою і відправте в розігріту до 200 градусів духовку хвилин на 35. Після зніміть фольгу і підрум'яньте ще хвилин 15.
Подібні рецепти
Багет з запеченими овочами
Рецепт приготування лина з запеченими помідорами і перцями кількість порцій: 4 філе Co— 4 штуки(по 250 г) помідора— 4 штуки солодких червоних перцю— 2 штуки гострих червоних перчика— 2 штуки цибулина— 1 штука часнику— 2 зубчики гілочка базиліку— 1 штука рослинної олії— 5 Ст. ложок червоного вин...
Лазанья з овочами з сиром
Побалуйте себе чудовою їжею в італійському стилі, приклавши самий мінімум зусиль. Це простий рецепт приготування лазаньї з овочами і сиром. Блюдо відмінно підходить для вечері або обіду. опис приготування: Це класичний рецепт приготування лазаньї з овочами і сиром. Відваріть локшину для лазань...
Лазанья з овочами і фаршем
До цього відомого італійського блюда небайдужий ніхто, оскільки лазанья з овочами і фаршем не тільки смачна страва, але і воістину чудове. Для приготування лазаньї потрібно час один годину. опис приготування: Родоначальницею цієї чудової італійської лазаньї колись була пшенична паляниця, яку н...
Лазанья з овочами і грибами
Лазанья з овочами і грибами — одне з прекрасних страв економ-класу. недорого, але дуже смачно. Воно може бути закускою, а якщо у вас банкет, можна її подавати порційно. опис приготування: Овочево-грибну лазанью можна їсти холодної і розігрівати, так вона стає ще смачніше. Тому можна сміливо р...
Лазанья з овочами
Дуже смачне і поживне блюдо, ідеально підходить для вегетаріанців. опис приготування: Замісити тісто і розкачати на кілька шарів. Нагріти оливкова олія в сковороді, обсмажити часник і цибулю. Додати перець, баклажани і цукіні, готувати до пом'якшення овочів. Додати томатну пасту, гриби і консе...