Рецепт Лазанья з запеченими овочами

Рецепт Лазанья з запеченими овочами
Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 2 г. 20 хв.
Любіть різноманітні овочеві страви? Саме вам хочу запропонувати приголомшливий рецепт, який напевно викличе справжній захват і у дорослих, і навіть у дітей. Спробувати варто обов'язково!

опис приготування:

скажу відразу, чим більше інгредієнтів ви будете використовувати, тим смачніше і смачніше вийде ваше блюдо. У поєднанні з тонким тестом, сиром і томатним соусом — це справжня фантастика! Отже, запам'ятовуйте, як приготувати лазанью з запеченими овочами, сподіваюся, вам сподобається.

  • листи лазаньї— 400 грам
  • морква— 300 грам
  • цибулина— 2 штуки
  • Солодкий перець— 2 штуки
  • брокколі— 1 штука
  • Томатний соус— 500-600 грам
  • сир Моцарелла— 400 грам
  • сир Рікотта— 400 грам
  • Сир пармезан— 50 грам
  • Сіль і зелень— За смаком
  • Рослинна олія— 3-4 чайних ложок
Лазанья з запеченими овочами - фото крок 1 1. Наші яскраві, апетитні овочі. Насамперед очистіть цибулю, морква і перець.

Лазанья з запеченими овочами - фото крок 2 2. Наріжте овочі кубиками, присипте сіллю, викладіть на деко, збризніть рослинним маслом. Надішліть в розігріту до 200 градусів. запікайте хвилин 20, після акуратно перемішайте і відправте ще хвилин на 15 в духовку.

Лазанья з запеченими овочами - фото крок 3 3. Томатний соус викладіть в сотейник або каструлю, доведіть до кипіння. Викладіть туди запечені овочі та нарізану брокколі.

Лазанья з запеченими овочами - фото крок 4 4. Акуратно зніміть з вогню. Паралельно підготуйте листи лазаньї, якщо вони вимагають попередньої варіння.

Лазанья з запеченими овочами - фото крок 5 5. Викладіть трохи овочевого соусу на дно жароміцної форми, потім листи і 1/3 овочів.

Лазанья з запеченими овочами - фото крок 6 6. Зверху третину тертої Моцарелли, половину рікоттою і трохи пармезану. Слідом другий шар листів, овочі і знову сир.

Лазанья з запеченими овочами - фото крок 7 7. Повторіть шари з рештою інгредієнтами. Накрийте форму фольгою і відправте в розігріту до 200 градусів духовку хвилин на 35. Після зніміть фольгу і підрум'яньте ще хвилин 15.

Подібні рецепти

Лінь із запеченими помідорами і перцями

Багет з запеченими овочами

Рецепт приготування лина з запеченими помідорами і перцями кількість порцій: 4 філе Co— 4 штуки(по 250 г) помідора— 4 штуки солодких червоних перцю— 2 штуки гострих червоних перчика— 2 штуки цибулина— 1 штука часнику— 2 зубчики гілочка базиліку— 1 штука рослинної олії— 5 Ст. ложок червоного вин...

Лазанья з овочами з сиром

Лазанья з овочами з сиром

Побалуйте себе чудовою їжею в італійському стилі, приклавши самий мінімум зусиль. Це простий рецепт приготування лазаньї з овочами і сиром. Блюдо відмінно підходить для вечері або обіду. опис приготування: Це класичний рецепт приготування лазаньї з овочами і сиром. Відваріть локшину для лазань...

Лазанья з овочами і фаршем

Лазанья з овочами і фаршем

До цього відомого італійського блюда небайдужий ніхто, оскільки лазанья з овочами і фаршем не тільки смачна страва, але і воістину чудове. Для приготування лазаньї потрібно час один годину. опис приготування: Родоначальницею цієї чудової італійської лазаньї колись була пшенична паляниця, яку н...

Лазанья з овочами і грибами

Лазанья з овочами і грибами

Лазанья з овочами і грибами — одне з прекрасних страв економ-класу. недорого, але дуже смачно. Воно може бути закускою, а якщо у вас банкет, можна її подавати порційно. опис приготування: Овочево-грибну лазанью можна їсти холодної і розігрівати, так вона стає ще смачніше. Тому можна сміливо р...

Лазанья з овочами

Лазанья з овочами

Дуже смачне і поживне блюдо, ідеально підходить для вегетаріанців. опис приготування: Замісити тісто і розкачати на кілька шарів. Нагріти оливкова олія в сковороді, обсмажити часник і цибулю. Додати перець, баклажани і цукіні, готувати до пом'якшення овочів. Додати томатну пасту, гриби і консе...