Рецепт «сідало» з пісочного тіста

Рецепт «сідало» з пісочного тіста
Кількість порцій: 12 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Домашні пироги можуть бути не тільки простими і ситними, але і неймовірно вишуканими, оригінальними і по-справжньому святковими. Одним таким класичним рецептом якраз хочу поділитися.

опис приготування:

покажу вам, як приготувати "; Курник" з пісочного тіста. Це по-справжньому багатий пиріг, в якому поєднуються рис, відварене куряче філе, смажені гриби, млинці. Процес хоч і нескладний, але дуже багато різних процесів, які безсумнівно займуть якийсь час. Однак не варто лякатися, результат точно окупить всі зусилля!

  • млинці— 5 штук(1/2 склянки молока, 1 яйце, щіпка солі і цукру)
  • гриби— 300 грам(+ масло для смаження)
  • Куряче філе— 300 грам(відварити в підсоленій воді)
  • яйце— 5 штук(зварені круто)
  • Вершкове масло— 100 грам(розтоплене)
  • борошно— 450 грам
  • яйце— 1 штука
  • Вершкове масло— 100 грам(в тісто)
  • крем— 100 грам
  • сіль, цукор, сода— 1 щіпка(в тісто)
  • жовтки— 2 штуки(для змазування)
  • Мал— 1 Склянка
  • бульйон— 2 склянки(соус)
  • вершки— 1/2 склянки(соус)
  • Вершкове масло— 80 грам(соус)
  • борошно— 2 Ст. ложки(соус)
  • Сіль і перець— За смаком
& Quot; Kurnik 2. Частину тіста розкачайте і викладіть у жароміцних форму. Остудіть і подрібніть яйця, курку. Розтопити вершкове масло.

& Quot; Kurnik 4. Змастіть рис розтопленим вершковим маслом.

& Quot; Kurnik 6. Далі пиріг потрібно накрити шаром тіста і закріпити краю. По бажанню, можна відкласти невелику частину тесту, потім прикрасити пиріг.

& Quot; Kurnik 8. Подавати "; Курник" з пісочного тіста можна з соусом на основі вершкового масла, борошна, вершків і бульйону, який потрібно уварити на водяній бані до загустіння, посолити і поперчити за смаком.
Смачного!

Подібні рецепти

Сідало

«сідало» з дріжджового тіста

Курник - це старовинний російський пиріг, приготування якого було тісно пов'язане з обрядами хрестин і весілля. У приготуванні він досить складний,але варто витрачених зусиль. опис приготування: Спочатку готуємо фарш. Для цього варимо куряче м'ясо, і, коли воно готове, дрібно нарізаємо його. Д...

Курник з листкового тіста

Курник з листкового тіста

Нещодавно знайшов рецепт приготування курника з листкового тіста. Не гадав, що він виявиться таким смачним. Недарма його називають "; королем пирогів ";. опис приготування: Класичний рецепт курника з листкового тіста передбачає наявність декількох шарів, розділених млинцями. Готування млинців ...

Човники з листкового тіста

Човники з листкового тіста

рецепт, як приготувати човники з листкового тіста, прекрасно підійде тим, хто хоче урізноманітнити своє меню випічки. Формування човників дуже проста, але виглядають пиріжки красиво і відмінно тримають начинку. опис приготування: Пиріжки виходять смачними, ситними і красивими. Їх можна подати...

Квашеная капуста на зиму

Квашеная капуста на зиму

Хрустящая свежая квашеная капуста с морковкой и клюквой! чудова закуска! И с хлебом хороша, и растительным маслом приправленная вкусна, и в щи пойдет. Квасить капусту на зиму просто и очень дешево. опис приготування: Як приготувати квашену капусту? 1. Кочаны капусты очистите от наружных листье...

Кус-кус з білою і зеленою спаржею

Кус-кус з білою і зеленою спаржею

Швидкий рецепт приготування крупи кус-кус з курячим бульйоном, білої та зеленої спаржею та руколлою. опис приготування: У середній каструлі довести курячий бульйон до кипіння. Додати крупу кус-кус, розмішати і довести до кипіння. Зняти з вогню. Розрізати спаржу навпіл. У вас повинно вийти приб...