Рецепт «сідало» з пісочного тіста
Домашні пироги можуть бути не тільки простими і ситними, але і неймовірно вишуканими, оригінальними і по-справжньому святковими. Одним таким класичним рецептом якраз хочу поділитися.
опис приготування:
покажу вам, як приготувати "; Курник" з пісочного тіста. Це по-справжньому багатий пиріг, в якому поєднуються рис, відварене куряче філе, смажені гриби, млинці. Процес хоч і нескладний, але дуже багато різних процесів, які безсумнівно займуть якийсь час. Однак не варто лякатися, результат точно окупить всі зусилля!
- млинці— 5 штук(1/2 склянки молока, 1 яйце, щіпка солі і цукру)
- гриби— 300 грам(+ масло для смаження)
- Куряче філе— 300 грам(відварити в підсоленій воді)
- яйце— 5 штук(зварені круто)
- Вершкове масло— 100 грам(розтоплене)
- борошно— 450 грам
- яйце— 1 штука
- Вершкове масло— 100 грам(в тісто)
- крем— 100 грам
- сіль, цукор, сода— 1 щіпка(в тісто)
- жовтки— 2 штуки(для змазування)
- Мал— 1 Склянка
- бульйон— 2 склянки(соус)
- вершки— 1/2 склянки(соус)
- Вершкове масло— 80 грам(соус)
- борошно— 2 Ст. ложки(соус)
- Сіль і перець— За смаком
4. Змастіть рис розтопленим вершковим маслом.
6. Далі пиріг потрібно накрити шаром тіста і закріпити краю. По бажанню, можна відкласти невелику частину тесту, потім прикрасити пиріг.
8. Подавати "; Курник" з пісочного тіста можна з соусом на основі вершкового масла, борошна, вершків і бульйону, який потрібно уварити на водяній бані до загустіння, посолити і поперчити за смаком.
Смачного!
Подібні рецепти
«сідало» з дріжджового тіста
Курник - це старовинний російський пиріг, приготування якого було тісно пов'язане з обрядами хрестин і весілля. У приготуванні він досить складний,але варто витрачених зусиль. опис приготування: Спочатку готуємо фарш. Для цього варимо куряче м'ясо, і, коли воно готове, дрібно нарізаємо його. Д...
Курник з листкового тіста
Нещодавно знайшов рецепт приготування курника з листкового тіста. Не гадав, що він виявиться таким смачним. Недарма його називають "; королем пирогів ";. опис приготування: Класичний рецепт курника з листкового тіста передбачає наявність декількох шарів, розділених млинцями. Готування млинців ...
Човники з листкового тіста
рецепт, як приготувати човники з листкового тіста, прекрасно підійде тим, хто хоче урізноманітнити своє меню випічки. Формування човників дуже проста, але виглядають пиріжки красиво і відмінно тримають начинку. опис приготування: Пиріжки виходять смачними, ситними і красивими. Їх можна подати...
Квашеная капуста на зиму
Хрустящая свежая квашеная капуста с морковкой и клюквой! чудова закуска! И с хлебом хороша, и растительным маслом приправленная вкусна, и в щи пойдет. Квасить капусту на зиму просто и очень дешево. опис приготування: Як приготувати квашену капусту? 1. Кочаны капусты очистите от наружных листье...
Кус-кус з білою і зеленою спаржею
Швидкий рецепт приготування крупи кус-кус з курячим бульйоном, білої та зеленої спаржею та руколлою. опис приготування: У середній каструлі довести курячий бульйон до кипіння. Додати крупу кус-кус, розмішати і довести до кипіння. Зняти з вогню. Розрізати спаржу навпіл. У вас повинно вийти приб...